İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır artık canımİşte sorun da orda.
Kendi bir şey diyemiyor.Onemli mi değil miher gitmemde radyolog bakacak diye ona atıyor.
Gerçekten radyolog bakmalı mi yoksa titiz mi davranıyor kestiremiyorum.
Net değil.Havada bırakması konuları beni kaygilandiriyor.
Sağol.İnsallah yoktur.
Sağol dış gebelik tedavisi oluyorum.
Geçmiş olsun, inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda çözülürİşte sorun da orda.
Kendi bir şey diyemiyor.Onemli mi değil miher gitmemde radyolog bakacak diye ona atıyor.
Sağol.İnsallah yoktur.
radyologun bakması gayet mantıklı.değerlerin nasıl.işlemin sonlandımı.mudahale edildimiİşte sorun da orda.
Sağol.İnsallah yoktur.
sana güveniyoruz.ekmeğe dikkat et.bol bol su tüketMia- ben de hergun ekstra bir bildirim daha yapmak istiyorum musaadenle, listeye eklemeye gerek yok da böyle bı kontrol mekanizması olunca daha düzenli ilerliyor insan.
Benim gebelik şekerim sınırda bu aralar çok tatlı yedim.Yiyip yiyip üzülen tayfadanim ben maalesef ,kilodan vs değil de bebiş ve benim sağlığım için tatlı yememeliyim.
Her günün sonunda buraya " bugün de tatlı yemedim diye bildirim yapmak istiyorum" yani inşallah
Son günler zaten kendimi ancak bu şekilde kontrol altına alabilirim grubun gücüne ve enerjisine inanıyorum kendime de
Ahh canım , inşallah ekmek ve suya çok dikkat ediyorum ama her akşam tatlı krizi yaşayıp yenik düşüyorm tüm gün verdiğm emek boşa gidiyor ,en zayıf noktam tatlılar .sana güveniyoruz.ekmeğe dikkat et.bol bol su tüket
Pancar pekmezi hünnap özü hurma ceviz vb kullanabilirsin canım.Ahh canım , inşallah ekmek ve suya çok dikkat ediyorum ama her akşam tatlı krizi yaşayıp yenik düşüyorm tüm gün verdiğm emek boşa gidiyor ,en zayıf noktam tatlılar .
Ona da dikkat edeceğim ,güveninizi boşa çıkarmak yok
şerbetlimi seviyorsunAhh canım , inşallah ekmek ve suya çok dikkat ediyorum ama her akşam tatlı krizi yaşayıp yenik düşüyorm tüm gün verdiğm emek boşa gidiyor ,en zayıf noktam tatlılar .
Ona da dikkat edeceğim ,güveninizi boşa çıkarmak yok
Evet herşeyi tedarik ediyorum evde bulunsun alternatif olsn diye yemekten sonra uygulamadan tatlı istiyorum hemenPancar pekmezi hünnap özü hurma ceviz vb kullanabilirsin canım.
Sütlü , şerbetli yani adı tatlı olsun yeterşerbetlimi seviyorsun
Yemekle beraber tarçın çayı da iyi gelir belki. 1 bardak kaynayan suya 1 çubuk tarçın atıp 3 dakika kaynat yemekle beraber iç. ceviz badem fındık vb kuru yemişlere nöbet şekeri katarak toz haline getir yemekten sonra 1-2 kaşık ye. Ya da fındık ezmesi yapabilirsin şekersiz hakiki balla.Evet herşeyi tedarik ediyorum evde bulunsun alternatif olsn diye yemekten sonra uygulamadan tatlı istiyorum hemen
Dün gece sildim yemek uygulamalarıni ama olacak inşallah
Bunların da ekran görüntüsünu alayım ,çok teşekkür ediyorum,bu kadar mesaj yazdnz artk dikkat etmesem ayıp olur dimi?Yemekle beraber tarçın çayı da iyi gelir belki. 1 bardak kaynayan suya 1 çubuk tarçın atıp 3 dakika kaynat yemekle beraber iç. ceviz badem fındık vb kuru yemişlere nöbet şekeri katarak toz haline getir yemekten sonra 1-2 kaşık ye. Ya da fındık ezmesi yapabilirsin şekersiz hakiki balla.
Ben emzirirken 1 kilo sütten muhallebi yapıp yarım saat içinde bitiriyordumSütlü , şerbetli yani adı tatlı olsun yeter
Tatlıyı hep sevmişimdir ama bu bebiste sürekli canım istiyor
Vallahi ben de öyleyim ya bir tatlı yapıp tepsiyi komple bitirme gibi bir huyum da var git gel kaşıklaBen emzirirken 1 kilo sütten muhallebi yapıp yarım saat içinde bitiriyordumbu hamilelik emzirme dönemleri başka bişeye dönüşüyor insan
Burda bebek görmeye gelenlere lokum bisküvi ikram edilir. Valla git gel akşama kadar bir kutu lokum bitirdiğimi bilirimVallahi ben de öyleyim ya bir tatlı yapıp tepsiyi komple bitirme gibi bir huyum da var git gel kaşıkla
Suhan değerlerim düşüyor.radyologun bakması gayet mantıklı.değerlerin nasıl.işlemin sonlandımı.mudahale edildimi
Az önceki tariflerle bunu da aynı kişi yazdı demekkBurda bebek görmeye gelenlere lokum bisküvi ikram edilir. Valla git gel akşama kadar bir kutu lokum bitirdiğimi bilirimnormalde 1 tane keser yani çok yediğim bişey değil. Sık sen dişini tabi uyma bana az kalmış artık
Sağol inşallahGeçmiş olsun, inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda çözülür
Sana da geçmiş olsunMia- ben de hergun ekstra bir bildirim daha yapmak istiyorum musaadenle, listeye eklemeye gerek yok da böyle bı kontrol mekanizması olunca daha düzenli ilerliyor insan.
Benim gebelik şekerim sınırda bu aralar çok tatlı yedim.Yiyip yiyip üzülen tayfadanim ben maalesef ,kilodan vs değil de bebiş ve benim sağlığım için tatlı yememeliyim.
Her günün sonunda buraya " bugün de tatlı yemedim diye bildirim yapmak istiyorum" yani inşallah
Son günler zaten kendimi ancak bu şekilde kontrol altına alabilirim grubun gücüne ve enerjisine inanıyorum kendime de
Oo fittin demek ben fit değil de biraz fil gibi diyebilirim kendimeSağol inşallah
Sana da geçmiş olsun
Gebelik diyeti ben de yapmıştım.
Aç aç geziyordum
Ama çok fit idim doğumdan sonra
İnşallah Ankaİnşallah hayırlısıyla sonuçlanır artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?