Opera yükledim ordan girdim gitti reklamlar çok şükür. Daha önce herkese söylerken aklıma gelmedi nedense

nasıl hazırlandınmı.heyecanlımısın
Ahh hem de nasıl, bitene kadar inanılmaz stresliydim.

Hazırlık yapmıştım. Bir program dahilinde ilerledim.

Her şey çok güzel ilerledi. Bitti çok şükür.

Ama bittikten sonra belim inanılmaz ağrıdı, çok sıkmışım kendimi.

Merhaba. Bugün çok halsizim. Kızımı uyuturken uyuyakalmışım. Sadece dişlerimi fırçaladım. İp ve gargara yapamadım. Başka bir marka diş ipi almıştım ama hiç memnun değilim, kalın geldi. Dişlerim zorlanıyormuş gibi hissediyorum. En yakın zamanda değiştireceğim. Mia-

Arı sütü polen, vitamin, zencefil bal vs ile bağışıklık güçlendirerek göndermeyi denesen?

Çocuklar da bu dönemde o mikroba alışmazsa hep böyle gidiyor

Arı sütü polen, vitamin, zencefil bal vs ile bağışıklık güçlendirerek göndermeyi denesen?

Çocuklar da bu dönemde o mikroba alışmazsa hep böyle gidiyor
Bütün kışı böyle geçirdik, vitamin balık yağı bitki çayı olabildiğince düzenli kullandık ama yok yani kullandığımız antibiyotiğin sayısını hatırlamıyorum artık. Son 1 ay zaten göndermeyeceğimi söyledim. İtiraz etmedi. Jimnastiğe yazdıracağım zaten dedim sevindi. 1 gün okula gitmesi yetiyor tekrarlaması için o yüzden eşim müdürle konuşacak duruma göre belki yarım gün olur ama ben hiç göndermek istemiyorum artık. Bu dönem çok düzensiz oldu zaten sınıf 2 kere karantinaya girdi arka arkaya, çok deneyimli bir öğretmenimiz vardı. Sınıfta kayıp düştü ve omzunu kırdı. Bu dönem dönemeyecek. Sonra ücretli öğretmen geldi 2-3 hafta derken kadrolu öğretmen atadılar son 1 aydır yeni öğretmenleyiz o da arada rapor alıyor başka sınıflara dağılıyorlar vs. Bu dönem dikiş tutturamadık anlayacağın biraz da ondan soğudum

1 şişe antibiyotik bütün emekleri sıfırlıyor bütün bağışıklığı düşürüyor maalesef çok geçmiş olsun. Bizim çocuklar da çok hastalandı bu yıl değişik bir mikrop vardı piyasada

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun eve girdi mi sıradan geçiriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…