Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunOğlum bronşit olmuş yasanırım son 1 ay kaldı okula ya yarım gün ya da hiç göndermeyeceğim artık bu sene
ya geçmiş olsun.dinlensin bikaç gün tekrar gönderirsin.nedne böyle bir karar aldın.çokmu terliyor okuldaOğlum bronşit olmuş yasanırım son 1 ay kaldı okula ya yarım gün ya da hiç göndermeyeceğim artık bu sene
ayy çıkıcam birazdan .enimde mutfak gözümde büyüdü.herşeyi dağıttım.poffffffff.Mobilya bakıyorum ben bu aralar
Eylülün odasını mahvettim
Şimdi gidip kahve içebilirim![]()
Dağılmadan toplanmiyorayy çıkıcam birazdan .enimde mutfak gözümde büyüdü.herşeyi dağıttım.poffffffff.
Kur korumalı mevduat hesabına geçti yine birikim yap diyor banaBuraya ne yazsak o çıkıyor reklamda![]()
Biz de bi niyetlendik bana alsak diye ama aynı hızda geri oturduk çok uçmuş fiyatlarBana da araba çıkıyor ama araba alma değil satma niyetimiz var bu aralar![]()
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Teşekkür ederim Suhan. Neden böyle bir karar aldım? Çünkü evde kalıyor düzeliyor okula 1 gün gitse başa sarıyoruz. Şimdi antibiyotik( ki 1 hafta oldu 1 şişe bitireli) ve buhar tedavisine başlayacağız. Okula gönderip tekrar hasta etmek istemiyorum artık. Çok seviyor okulu ama gerçekten başta hiç okul kreş deneyimi olmadan ve pandemiden çıkıp tam gün yazdırmam büyük hataydı. Çok pişman oldum. Çocuğum sosyal anlamda çok çabuk uyum sağladı ama fizyolojik açıdan sağlayamadı. Kısır döngüden çok sıkıldım artıkya geçmiş olsun.dinlensin bikaç gün tekrar gönderirsin.nedne böyle bir karar aldın.çokmu terliyor okulda
Geçmiş olsun canımTeşekkürler
Teşekkür ederim Suhan. Neden böyle bir karar aldım? Çünkü evde kalıyor düzeliyor okula 1 gün gitse başa sarıyoruz. Şimdi antibiyotik( ki 1 hafta oldu 1 şişe bitireli) ve buhar tedavisine başlayacağız. Okula gönderip tekrar hasta etmek istemiyorum artık. Çok seviyor okulu ama gerçekten başta hiç okul kreş deneyimi olmadan ve pandemiden çıkıp tam gün yazdırmam büyük hataydı. Çok pişman oldum. Çocuğum sosyal anlamda çok çabuk uyum sağladı ama fizyolojik açıdan sağlayamadı. Kısır döngüden çok sıkıldım artık![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım![]()
Bana çocuk doktoru otur evde bak demişti resmen işinde çok iyi bir doktor.Teşekkürler
Teşekkür ederim Suhan. Neden böyle bir karar aldım? Çünkü evde kalıyor düzeliyor okula 1 gün gitse başa sarıyoruz. Şimdi antibiyotik( ki 1 hafta oldu 1 şişe bitireli) ve buhar tedavisine başlayacağız. Okula gönderip tekrar hasta etmek istemiyorum artık. Çok seviyor okulu ama gerçekten başta hiç okul kreş deneyimi olmadan ve pandemiden çıkıp tam gün yazdırmam büyük hataydı. Çok pişman oldum. Çocuğum sosyal anlamda çok çabuk uyum sağladı ama fizyolojik açıdan sağlayamadı. Kısır döngüden çok sıkıldım artık![]()
Ne çıkıyor ki ?Buraya ne yazsak o çıkıyor reklamda![]()
İyiyim elhamdülillah canım sen nasılsınAnka nasılsın?