• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün alışkanlık uygulayabiliriz
Bence herkes istediği tek bir hedef belirlesin
Mesela benimki kitap okumak

21 gün sonra bitirenler başka alışkanlığa geçsin.

Herkes ne isterse yazsin liste ve hedefini not alayım.
Tabi arada ilerlemesini düşüncelerini bizimle paylassin hem motive hem motivasyon olur.

Fly lady aylık alışkanlıkları
1- lavabonuzu parlatın. (lavaboda bulaşık biriktirme ve akşam yatmadan mutlaka topla)

2- günde 15 dakika temizlik( en dağınık yerlerden 15 dakika düzenle)

3- sabah kalkınca pijamaları çıkar ve ayakkabılara kadar giyin (ayakkabıyla rahat edemeyen sadede pijamaları çıkarabilir ama çalışanlara uymaz bu gerçi)

4- sabah yatağı topla

5- 15 dakika da olsa spor yap

6- suya dikkat et su içmeye odaklan

7- banyoyu temiz tut (sabahları hızlıca çok detaya girmeden klozet ve lavabo yıka ve yerleri kurut)

8- her gün 1 makine çamaşır yıka kurut katla kaldır

9- yatmadan önce rutini oluştur

10- kağıt dağınıklığı diyor. Ayrıntı için linke tık tık Monthly Habit: October – Paper Clutter | FlyLady.net

11- menü planlama

12- bakım
güzel bir rutin.kaydediyorum mesajını.dikkat etmem gereken maddeler 5-6-9-10.

bi ara menü paylaşıyorduk haftalık iyi oluyordu.yine öyle yapalım .çamaşırı haftasonuna bırakmamaya çalışıyorum.bu rtin oturdu gibi.bakım konusu yazın daha basit ilerliyor bende.

kızlar süpriz doğum günü kutlaması yaptı eşim.beklemediğim bir ortamda.iki tanede ayakkabı almış.

soru:yeterince romantikmi
cevap : evet evet evevttt daha ne olsundu
iç sesim:.hediye dışında evet gibi:işsiz: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

1- lavabonuzu parlatın. (lavaboda bulaşık biriktirme ve akşam yatmadan mutlaka topla)

3- sabah kalkınca pijamaları çıkar ve ayakkabılara kadar giyin (ayakkabıyla rahat edemeyen sadede pijamaları çıkarabilir ama çalışanlara uymaz bu gerçi)

4- sabah yatağı topla

7- banyoyu temiz tut (sabahları hızlıca çok detaya girmeden klozet ve lavabo yıka ve yerleri kurut)

10- kağıt dağınıklığı diyor. Ayrıntı için linke tık tık Monthly Habit: October – Paper Clutter | FlyLady.net

11- menü planlama

12- bakım
Anka Anka cığım liste efsaneymiş.
Ben de bunu print alayım da evde buzdolabına asayım. yaptıkça check atarım.

4- sabah yatağı topla

11- menü planlama

12- bakım
Benim genel olarak yaptığım rutin böyle 😎
Çok faydasını görüyorum

21 gün alışkanlık uygulayabiliriz
Bence herkes istediği tek bir hedef belirlesin
Mesela benimki kitap okumak

21 gün sonra bitirenler başka alışkanlığa geçsin.

Herkes ne isterse yazsin liste ve hedefini not alayım.
Tabi arada ilerlemesini düşüncelerini bizimle paylassin hem motive hem motivasyon olur.
Tamam ben lavabo yu aldım :confused:
güzel bir rutin.kaydediyorum mesajını.dikkat etmem gereken maddeler 5-6-9-10.

bi ara menü paylaşıyorduk haftalık iyi oluyordu.yine öyle yapalım .çamaşırı haftasonuna bırakmamaya çalışıyorum.bu rtin oturdu gibi.bakım konusu yazın daha basit ilerliyor bende.
Benim 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 :confused:
bayram geliyorya aklımız camda perde de:KK70::KK70:
Aynen ya çok az kaldı yavaştan başlamam lazım benim de. Halıları da yıkatmadım bu sene perdeler bari temiz olsun:D
kızlar süpriz doğum günü kutlaması yaptı eşim.beklemediğim bir ortamda.iki tanede ayakkabı almış.

soru:yeterince romantikmi
cevap : evet evet evevttt daha ne olsundu
iç sesim:.hediye dışında evet gibi:işsiz: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bu gün mü doğum günün musmutlu yıllar 🥳🥳

Back