• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar
Hafta sonu boya işlerine başladık
Bi yandan boyuyoruz bir yandan temizliyoruz
Ev duzeni kalmadı pek
Yorgunum

Seçtiğim boyayı başta boyacı vermek istememiş
Esimde ısrar etmiş öyle almış 😅
İlk defa size yapıyorum bu boyayı diye vermiş sonunda.
Kolay gelsin miacım

Günaydın hanımlar.

hastalara şifa, dağılmış olanlara kolaylıklar diliyorum.

ben de mental olarak durgunum. oruçtan mı bu havaların bi iyi bi kötü olmasından mı bilmiyorum.
garip garip rüyalar görüyorum. garip olmasa da bu ara çok fazla hatırlıyorum gördüklerimi. bazen hiç rüya gördüm mü görmedim mi bilmiyorum bile.

boynum tutuldu 2-3 gündür onun ağrısını çekiyorum. iğne vs yaptırdım. sıcak su torbası koyuyorum.

annemden geldim. çamaşır yıkama yerleştirme yapmam lazım. 1 makineyi hallettim sadece. ama ne katlayabildim, ne de yerleştirebildim.

durup durup prefabrikçi geziyoruz. arsamıza ev yaptırmak için, ama fiyatlar 6 ay öncesine göre 2 kat 3 kat artmış durumda.
Gittikçe uzaklaşıyoruz konudan :KK43:
Her şeyin hayırlısı ve Allah herkesin gönlüne göre versin.

Günaydın hanımlar.

ben de mental olarak durgunum. oruçtan mı bu havaların bi iyi bi kötü olmasından mı bilmiyorum.
garip garip rüyalar görüyorum. garip olmasa da bu ara çok fazla hatırlıyorum gördüklerimi. bazen hiç rüya gördüm mü görmedim mi bilmiyorum bile.

boynum tutuldu 2-3 gündür onun ağrısını çekiyorum. iğne vs yaptırdım. sıcak su torbası koyuyorum.

annemden geldim. çamaşır yıkama yerleştirme yapmam lazım. 1 makineyi hallettim sadece. ama ne katlayabildim, ne de yerleştirebildim.

durup durup prefabrikçi geziyoruz. arsamıza ev yaptırmak için, ama fiyatlar 6 ay öncesine göre 2 kat 3 kat artmış durumda.
Bizim de böyle bir hayalimiz var ilerisi için ama yetişmek mümkün görünmüyor, aldığınız bilgilere göre ortalama bir şeyler söyler misin ben de çok merak ediyorum piyasayı 😊

Bizim de böyle bir hayalimiz var ilerisi için ama yetişmek mümkün görünmüyor, aldığınız bilgilere göre ortalama bir şeyler söyler misin ben de çok merak ediyorum piyasayı 😊
biz 2+1 olsun istiyoruz. 70 m2 olursa anahtar teslim 270000 lira civarına geliyor.
m2 fiyatını 3800-4200 arası hesaplayabilirsin. istediğin iç dış kaplama vs ekstralar çıkarsa fiyat artar.

Teşekkür ederim canım. Kıyafet galiba dimi. Mutfak eşyası satacağım ben bakayım hangisinde satılıyor
Yok yok aklına gelecek her şey satılıyor ikisinde de, ben genelde çocuk eşyaları ya da elektronik koyuyorum
Eski yazıcı, katı meyve sıkacağı, numarası geçen bez falan sattım iyi oluyor ev rahatlıyor

Teşekkür ederim canım. Kıyafet galiba dimi. Mutfak eşyası satacağım ben bakayım hangisinde satılıyor
onu da koy dolaba, neler yok ki valla her şey var. hatta indirim kuponu ile sıfır etiketli ürünleri indirimli alıyosun, tupper, ikea vs ürünlerini alıyorlarmış oradan.

Yok yok aklına gelecek her şey satılıyor ikisinde de, ben genelde çocuk eşyaları ya da elektronik koyuyorum
Eski yazıcı, katı meyve sıkacağı, numarası geçen bez falan sattım iyi oluyor ev rahatlıyor
Teşekkür ederim canım. 🥰

Anka Anka let go dan da yapılmaz mı satış.
Orda da çok şey görüyorum ben.

fiyatı nasıl belirliyorsun?
Sıfır fiyatına bakıyorum, bir de orada benzer ürünleri kaça koymuşlar onları inceliyorum, ürünüm sıfır mı yoksa az kullanılmış mı gibi değerlendirip ortalama bir şey koyuyorum, zaten onlar da teklif gönderdikçe az çok belli oluyor kaça gideceği

Selamlar
Hafta sonu boya işlerine başladık
Bi yandan boyuyoruz bir yandan temizliyoruz
Ev duzeni kalmadı pek
Yorgunum

Seçtiğim boyayı başta boyacı vermek istememiş
Esimde ısrar etmiş öyle almış 😅
İlk defa size yapıyorum bu boyayı diye vermiş sonunda.
hangi boya acabaaa

Günaydın hanımlar.

seni o kadar iyi anlıyorumki elimizdeki bir avuç para o kadar değer kaybettiki yükselen fiyatlar karşısında.ahh diyorum eylül ekim gibi gözümü karartsaymışım bişeyler yapsaymışım.hedefe çok az kalmıştı oysaki ama şimdi resmen uçurumlar oluştu..konuşsan çok şey varda neyse diyorum...Rabbim şu mubarek günler hatrına ülkemize hayırlısını versin

Selamlar
Eylülün dolabını eski yerine çektik
Yine altı küf olmuş
Ve dolabi artık evden gönderme kararı aldık
Yaz sonu ayakli küçük bir dolap alacağız.

Back