- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
benimkide balık.bekarken asla evlenmem dediğim burç.erkeğin balığı cıks olmuyobiri şah öteki şahbaz
benimki de ikizler :) 28 mayıs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide balık.bekarken asla evlenmem dediğim burç.erkeğin balığı cıks olmuyobiri şah öteki şahbaz
benimki de ikizler :) 28 mayıs
ay balık burcu erkeği fena satar.benimkide balık.bekarken asla evlenmem dediğim burç.erkeğin balığı cıks olmuyo![]()
esasında iyi insanlarda bizim gibi yere sağlam basan burçlar oluncaay balık burcu erkeği fena satar.
ters düşmeye gör.
esasında iyi insanlarda bizim gibi yere sağlam basan burçlar olunca![]()
Kolay gelsinben kaçtım haftaya görüşürüz.listeye yapacaktım yapmadım.eve geçince yapıp işleri sıralarım.yarın misafirim olacak.çok misafir alacak havada değilim esasen
sadece evi topla, dip köşe güzelce süpür ve toz al. wc banyo yıka.ben kaçtım haftaya görüşürüz.listeye yapacaktım yapmadım.eve geçince yapıp işleri sıralarım.yarın misafirim olacak.çok misafir alacak havada değilim esasen
Ben akrep eşim aslan çok fırtınalı gidiyoruzbenimkide balık.bekarken asla evlenmem dediğim burç.erkeğin balığı cıks olmuyo![]()
Süper ya çok orijinalDrone aldım
Hem kızım hem eşim istiyorlardı oynasınlar bari![]()
İkizler benim o boğaikizler mi?![]()
Aynen sevdiği şeylere göre alsan iyi olurSüper ya çok orijinalonu alamam eşimin hiç ilgisi yok
![]()
Geçmiş olsunŞekerim yüksek çıktı ya
Zorlu günler hayatının anlamı yemek yemek olan beni bekliyor![]()
TeşekkürlerGeçmiş olsun![]()
Beni de buraya götür bellezaBen de bugün kızımı oyuncak müzesine götürdüm. Sonra da teyzemi çalıştığı sanat atölyesinde ziyaret ettik.
Eşimin doğum günü Mayıs’ta ve Yalın konserine gitmek istiyor. Sen de beni Buray’a götür dedim karşılığında4 gün arayla doğmuşuz 2 boğa :)
Buray ' a değil de "buraya "yazınca Mikan oyuncak müzesine gitmek istiyor sandımBeni de buraya götür belleza![]()
Oraya da olur buraya daBuray ' a değil de "buraya "yazınca Mikan oyuncak müzesine gitmek istiyor sandım![]()
Ben gitmiştim öğrencilerle güzeldi.Oraya da olur buraya da![]()