Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımGeçmiş olsun
koltukların kenarı deri ve beyazFüme için bej veya krem rengi hali olabilir
Beyaz çok çiğ kalır
Otantik olsun dersen kirmizi![]()
sağol miaGeçmiş olsun![]()
Bugün nasılsın?günadın
Yok canım çok uzun değildi. Uzun yaptıracağım bu sefer yere kadar. Yanında cam balkon kapısı var. Oraya yere kadar güneşlik yaptırdım. Yoksa dışardan görünüyormuş içerisi.perdelerin uzun muydu?
daha iyiyim.toparlandım birazBugün nasılsın?
bak sana bir öneri, hamileliğini de etkilemez.Günaydınlar
Öksürüğüm geçmiyor
Yaşam kalitemi o kadar düşürdü ki
Niye ilaç vermiyorlar anlamadım hamileyim diye bu eziyeti çekmek zorunda mıyım
Kbb randevusunu 13 gün sonraya veriyor şaka gibi
Yarın doktoruma gideceğim olmazsa orda kbbye geçerim dayanamıyorum artık
Tatili iple çekip bu şekilde geçirmek beni çok üzüyor
Bu seneki tüm tatillerim böyle geçti sürekli bir sağlık problemi hayrolsun
Allah dermansız dert vermesin![]()
ayaklarının altına vicks de sürerler.Günaydınlar
Öksürüğüm geçmiyor
5-6 diş doğal sarımsağı iyice ezerek macun haline getirelim. Üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyalım. Biraz dinlendirelim ve karışımımız hazır. Öksürük ve ateş durumunda gece uyumadan önce ayak altına güzelce masaj yaparak uygulayabilirsiniz.Günaydınlar
Öksürüğüm geçmiyor
İlk defa duydum denenebilir aslında üşengeçlik yapmazsam akşam yatarken deniyim teşekkür ederimbak sana bir öneri, hamileliğini de etkilemez.
kayınvalidemler eskiden öksürük sorunu yaşadıklarında göğüs ve sırtlarına bal sürerlermiş. sürdükleri balın üstüne gazete koyarlarmış. sonra giyinirlermiş. o gazete balı emdiği için öyle yapış yapış bir his de olmazmış.
bunu denesen belki biraz yumuşatır.
Viks bebeğe etki eder mi diye sürmüyorumayaklarının altına vicks de sürerler.
Bunu öneren çok oldu, hamileyim diye yapmadım ama olumsuz bir etkisi olur mu ki acaba5-6 diş doğal sarımsağı iyice ezerek macun haline getirelim. Üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyalım. Biraz dinlendirelim ve karışımımız hazır. Öksürük ve ateş durumunda gece uyumadan önce ayak altına güzelce masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
bunu da internetten buldum.
çok geçmiş olsun mikancım ben de yanı durumdayım iki hafta önce üsye oldum hala toparlanamadım, burnum hala tıkalı ve boğazım sürekli kuruyor,sürekli bitki çayı içmeye çalışıyorum yumuşatmak için. senin de hamilelikten bağışıklığın düştü benceGünaydınlar
Öksürüğüm geçmiyor
Zeytinyağını çocuklara hep sürerim ama kendime sürmek aklıma gelmemiştiMikan benim kayınvalidemler de sırta zeytinyağı sürerler yağı hafif ısıtarak, hatta çevrende sırtına kupa çekecek biri varsa onu da yaptırabilirsin, bebeğe bi zararı dokunmaz çok aşağılara inmedikten sonra, ben de bi ara çok kötü öksürük olmuştum ve senin gibi ilaç da kullanamamıştım, öksürmekten sırtım ağrıyodu hatta, her gün ıhlamur içtim, eşim de sürekli sırtıma zeytinyağı sürdü, öksürüğüm geçti 10 gün falan sonra
Teşekkür ederim aynen vitamin de kullanıyorum ama yetmiyor demekkiçok geçmiş olsun mikancım ben de yanı durumdayım iki hafta önce üsye oldum hala toparlanamadım, burnum hala tıkalı ve boğazım sürekli kuruyor,sürekli bitki çayı içmeye çalışıyorum yumuşatmak için. senin de hamilelikten bağışıklığın düştü bence
Naneli şeker çok severim zaten alayımMikan naneli şeker boğazını ferahlatir iyi gelir
Bende farenjit var arada öksürük tutar.
Birde banyoyu buhar yap öyle kal biraz.