Dyson düşük modeli olsada al derimSelam kızlar, kablosuz süpürge almayı düşünüyorum ama bilinen marka dışındakilerin bataryası bitince çöp oluyor yedek batarya da satılmıyor gibi yorumlar okudum ne diyorsunuz aranızda kullanan ya da çevresinden bilen var mı acaba kafalar karışık
Ben de yıkadım kendiminkileri, haftasonu eşimin ve çocuklarınkini yıkarım. Sabah biraz serin oluyor ama yelek ceket idare eder artık sanırımBen de kalın montları yıkadım. Baharlıklara geçtik
GunaydinBilgisayari actim,
Kahvemi yaptim,
Size de bir sarki armagan ettim..
3 eylem,minimum hamle =minimal yasam :)
valla bi ucundan başlamışsınız, çok sevindim adınıza, güzel günlerde oturun inşallah ağız tadıyla.Teşekkürler Wendy ben de çok sevindim umudum kalmamıştı ama kısmet. Tadilat uzun sürer, ev sahibi Haziran’da çıkacak öyle anlaştık. Kışa yetişirse şükredeceğim, ustalarla uğraşmak zor
güle güle kullan bellezacım, resim bekliyoruz gelinceaydınlar
Ne güzel bir gün değil mi
Kızımı okula bıraktım mis gibi güneşli bir bahar havası var. Biraz yolu uzattım, fırına uğradım geldim
Dün koltuk siparişi verdik. En sonunda istediğim gibi minimal bir koltuk buldum ve sadece 2 tane 3 lü aldık. Evdeki duruşuna bakıp duruma göre sonradan berjer ekleyebiliriz. Kol koyma kısımları dar olduğu için malum markalardaki koltuklardan bir tık daha kısa. 10 gün teslimat süresi verdiler. Bakalım inşallah istediğimiz gibi gelir.
Ooo çok güzel güle güle kullanGünaydınlar
Ne güzel bir gün değil mi
Kızımı okula bıraktım mis gibi güneşli bir bahar havası var. Biraz yolu uzattım, fırına uğradım geldim
Dün koltuk siparişi verdik. En sonunda istediğim gibi minimal bir koltuk buldum ve sadece 2 tane 3 lü aldık. Evdeki duruşuna bakıp duruma göre sonradan berjer ekleyebiliriz. Kol koyma kısımları dar olduğu için malum markalardaki koltuklardan bir tık daha kısa. 10 gün teslimat süresi verdiler. Bakalım inşallah istediğimiz gibi gelir.
güle güle kullan bellezacım, resim bekliyoruz gelince
Ooo çok güzel güle güle kullan
Fotograf bekliyorum
Mikanim her çarşamba bizimleMikancığımın da bugün boş günü olsa gerek. Gün bir kat daha güzelleşti
Benim de salon camlarım silinecekBen gidip sporumu yapayım
Cam sileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?