• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar.
Ben bir arkadaşımla günlük yürüyüş yapıyorum bir süredir. Bugün yürüyemeyecek. İşi çıktı.
Kararsızım şimdi. Sizden fikir almak istedim.
Başka arkadaşı arayıp yürüyüşe çıksam mı? Evi temizlemem lazım. Ona mı başlasam?
Çocuklar okulda. 12. 15 de benim getir yedir götür mesaisi başlar. Ne yapayım sizce?
Ben olsam hazır arkadaşımın işi çıkmışken yürüyüşten feragat edip tembellik yapardım. Ama sen ben olma yalnız da olsa yürü bence.☺️☺️

Benim de salon camlarım silinecek
Diğerlerini 15 gün önce silmiştim
Bugün niyetim var bakalım😊
Kolay gelsin
Benimde 3 odanın cami kalmıştı bitirdim
Evin içinde isler kaldı birde dış kapıyı silerim.
Mutfak dolaplarini diğer dolaplari da önceden temizlemistim o yüzden kolay gidiyor işler

Dyson düşük modeli olsada al derim
Çünkü dayanıklı ve sağlam
Uzun yıllar kullanırsın
Her gün kullanmama rağmen hala taş gibi maşallah

Kablolu süpürgeyi hiç kullanmıyorum artık
Aşağıya bodruma koyacağım. Araba için lazım olur belki.
Yaaa 🙈 v8 animal plus baktığım kötü yorumlar da var kararsız kaldım , sen de hangi model vardı peki

Gunluk tüm evi supuruyorum hatta arada masa altını süpürürüm
Detayli temizlikte arada şarja takıyorum.
Artık satışta yok sanırım o model, kaç yıldır kullanıyorsun peki, tüm ev çok iddialı olmuş yaa 😅 ben amaan düşük model diyip geçiyordum şimdi kafam karıştı iyice almışken ömürlük mü olsa moduna geçtim, filtre falan değiştirdin mi hiç, pilleri de pahalı biraz, kusura bakma kullanıcı bulunca darladım seni 🙈

Artık satışta yok sanırım o model, kaç yıldır kullanıyorsun peki, tüm ev çok iddialı olmuş yaa 😅 ben amaan düşük model diyip geçiyordum şimdi kafam karıştı iyice almışken ömürlük mü olsa moduna geçtim, filtre falan değiştirdin mi hiç, pilleri de pahalı biraz, kusura bakma kullanıcı bulunca darladım seni 🙈
2 yıl oldu alalı hiç sorun performans düşüklüğü yaşamadım hatta halıda daha hırs yapıyor sesi değişiyor 😅
Yılda 1 baştan sona temizleyip bakım yapıyorum o kadar
Kablosuz olunca 1 odayı süpürmek 5 dk sürmüyor
Döner başlıklı olunca tek seferde tozu kiri çekiyor
Toz haznesi her seferinde doluyor
Hatta kurutma makinesinin filtresinide süpürgeyle temizliyorum büyük kolaylık

2 yıl oldu alalı hiç sorun performans düşüklüğü yaşamadım hatta halıda daha hırs yapıyor sesi değişiyor 😅
Yılda 1 baştan sona temizleyip bakım yapıyorum o kadar
Kablosuz olunca 1 odayı süpürmek 5 dk sürmüyor
Döner başlıklı olunca tek seferde tozu kiri çekiyor
Toz haznesi her seferinde doluyor
Hatta kurutma makinesinin filtresinide süpürgeyle temizliyorum büyük kolaylık
Harikasın Mia yaa 🤩 o kadar çok süpürge baktım ki bu ara çorba oldu her şey aklımda eşim bu duruma üzülebilir ama karar verdim gibi oldu değerlendirmenle 🤭 çok teşekkür ederim 👏

Merhaba kızlar.
Ben bir arkadaşımla günlük yürüyüş yapıyorum bir süredir. Bugün yürüyemeyecek. İşi çıktı.
Kararsızım şimdi. Sizden fikir almak istedim.
Başka arkadaşı arayıp yürüyüşe çıksam mı? Evi temizlemem lazım. Ona mı başlasam?
Çocuklar okulda. 12. 15 de benim getir yedir götür mesaisi başlar. Ne yapayım sizce?
Ben de belleza gibi yapardım 🙈🤣

Koltukların hayırlı olsun 😍
Evet boş günüm🙈
Ben de küçükle parktı marketti komşuydu gezip durdum şu saate kadar şimdi uyudu kendileri ben de uyucam çok verimli bir gün 😅
Çok teşekkür ederim🤗
Havalar güzelleşti artık park saatlerimiz artar. Ben de planımı uygulayamadım ama olsun bugün de böyle geçsin :)

Back