• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slmlar kızlar 🌻
Mia- Mia- ile paylaşmıştım, kesinleşince sizinle de paylaşayım dedim. Pandemi boyunca müstakil ev aradık ama bulamadık bulduklarımız bütçemizi aştı vs. Tam peşini bırakmışken ummadığımız bir fırsat çıktı biz de değerlendirdik. Ev eski, tadilat istiyor ama Geniş potansiyeli yüksek bir ev☺️

Darısı tüm isteyenlere olsun 🙏

Slmlar kızlar 🌻
Mia- Mia- ile paylaşmıştım, kesinleşince sizinle de paylaşayım dedim. Pandemi boyunca müstakil ev aradık ama bulamadık bulduklarımız bütçemizi aştı vs. Tam peşini bırakmışken ummadığımız bir fırsat çıktı biz de değerlendirdik. Ev eski, tadilat istiyor ama Geniş potansiyeli yüksek bir ev☺️

Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah 😊

Slmlar kızlar 🌻

Ayy ne güzel bahçesinde falan oynar çocuklar😍 Hayırlı olsun, bahçesinden foto isteriz🤩

Baba oğluna dedi ki: Liseden üstün başarı ile mezun oldun Mike, işte yıllar önce senin için alıp garajda sakladığım arabanın anahtarları burada...
Ama sana vermeden önce onu şehir merkezindeki kullanılmış araç parkına götür ve onlara satmak istediğini söyle ve sana ne kadar teklif edeceklerini öğren.
Mike kullanılmış araba parkına gitti, babasına geri döndü ve dedi ki: " Bana 1000 $ teklif ettiler çünkü araç çok yorgun görünüyormuş."
Baba dedi ki: " Şimdi onu rehin dükkanına götür."
Mike rehin dükkanına gitti, babasına geri döndü ve dedi ki:
" Rehin dükkanı 100 $ teklif etti çünkü çok eski bir araba olduğunu söylediler."
Baba bu kez oğlundan şehir merkezindeki araba kulübüne gidip onlara arabayı göstermesini istedi.
Mike arabayı kulübe götürdü, geri döndü ve babasına dedi ki:
Baba buna çok şaşıracaksın, kulüpteki bazı insanlar araba için 100.000 $ teklif etti, çünkü bu bir Nissan Skyline R34 müş, dünyada sadece 27 tane kalmış ve kolleksiyonerler bu araca çok değer veriyormuş
Baba oğluna dönüp dedi ki: " Doğru yerin seni doğru şekilde değerlendireceğini görmeni istedim."..
Takdir edilmiyorsan sakın üzülme, bu sadece yanlış yerde ve yanlış insanların arasında olduğun anlamına gelir.
Değerini bilen, seni anlayan ve fikirlerine önem veren kişiler varsa doğru yerdesin demektir, asla kimsenin değerini anlayamadığı bir yerde gereğinden fazla zaman geçirme..

Slmlar kızlar 🌻

Hayırlı olsun 🤩 kuzularla eğlenceli zamanlar geçirin inşallah 💫

Selam kızlar, kablosuz süpürge almayı düşünüyorum ama bilinen marka dışındakilerin bataryası bitince çöp oluyor yedek batarya da satılmıyor gibi yorumlar okudum ne diyorsunuz aranızda kullanan ya da çevresinden bilen var mı acaba kafalar karışık ☺️

Slmlar kızlar 🌻

hayırlı olsun :))

Slmlar kızlar 🌻

yaa mikan nasıl sevindim, güle güle ağız tadıyla oturun, tatlış kızın yeni eve doğacak o zaman desene :KK200:

Slmlar kızlar 🌻

hayırlı olsun mikan.çok sevindim.bizde de benzer mevzular vardı.olmadı karışıktı biraz .

Slmlar kızlar 🌻

Hayırlı olsun Mikancım🙏🏻

Baba oğluna dedi ki: Liseden üstün başarı ile mezun oldun Mike, işte yıllar önce senin için alıp garajda sakladığım arabanın anahtarları burada...
Ama sana vermeden önce onu şehir merkezindeki kullanılmış araç parkına götür ve onlara satmak istediğini söyle ve sana ne kadar teklif edeceklerini öğren.
Mike kullanılmış araba parkına gitti, babasına geri döndü ve dedi ki: " Bana 1000 $ teklif ettiler çünkü araç çok yorgun görünüyormuş."
Baba dedi ki: " Şimdi onu rehin dükkanına götür."
Mike rehin dükkanına gitti, babasına geri döndü ve dedi ki:
" Rehin dükkanı 100 $ teklif etti çünkü çok eski bir araba olduğunu söylediler."
Baba bu kez oğlundan şehir merkezindeki araba kulübüne gidip onlara arabayı göstermesini istedi.
Mike arabayı kulübe götürdü, geri döndü ve babasına dedi ki:
Baba buna çok şaşıracaksın, kulüpteki bazı insanlar araba için 100.000 $ teklif etti, çünkü bu bir Nissan Skyline R34 müş, dünyada sadece 27 tane kalmış ve kolleksiyonerler bu araca çok değer veriyormuş
Baba oğluna dönüp dedi ki: " Doğru yerin seni doğru şekilde değerlendireceğini görmeni istedim."..
Takdir edilmiyorsan sakın üzülme, bu sadece yanlış yerde ve yanlış insanların arasında olduğun anlamına gelir.
Değerini bilen, seni anlayan ve fikirlerine önem veren kişiler varsa doğru yerdesin demektir, asla kimsenin değerini anlayamadığı bir yerde gereğinden fazla zaman geçirme..
Çok güzel bir yazı..
Aklıma Mevlana’nın şu sözünü getirdi;
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir, cam da.. Sana bakan kör ise sakın kendini camdan sanma.

Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah 😊
Teşekkür ederim 🥰
Hayırlı olsun 🤩 kuzularla eğlenceli zamanlar geçirin inşallah 💫
Teşekkürler, inşallah 🥰
Ayy ne güzel bahçesinde falan oynar çocuklar😍 Hayırlı olsun, bahçesinden foto isteriz🤩
Teşekkür ederim🥰 çocuklar için istiyordum en çok 🥲 atarım mutlaka ☺️
hayırlı olsun :))
Teşekkürler ☺️
yaa mikan nasıl sevindim, güle güle ağız tadıyla oturun, tatlış kızın yeni eve doğacak o zaman desene :KK200:
Teşekkürler Wendy ben de çok sevindim umudum kalmamıştı ama kısmet. Tadilat uzun sürer, ev sahibi Haziran’da çıkacak öyle anlaştık. Kışa yetişirse şükredeceğim, ustalarla uğraşmak zor 🙈
hayırlı olsun mikan.çok sevindim.bizde de benzer mevzular vardı.olmadı karışıktı biraz .
Teşekkür ederim☺️ Neden olmadı? İnşallah en hayırlı zamanda olur🙏
Hayırlı olsun Mikancım🙏🏻
Teşekkürler ☺️

Darısı ve daha güzeli tüm isteyenlere olsun 🥰🙏

Slmlar kızlar 🌻

Hayırlı olsun canım çok çok çok sevindimmm❤️❤️

Bizde büyük kıza 1. 5 kişilik yatak baza başlık aldık 10 güne kadar gelir
Küçük de ablasının yatağında yatacak yatağı iyi değildi ona bu hafta sipariş verip alacam baza başlık var zaten

Dün kızların odasına girdim bütün cam kapı pencere dolap içleri heryer temizledim

Küçüğün mama sandalyesi tahta puzzle kule oyuncakları yiğenime göndereceğim koydum poşete

Büyük kızımın da birsürü ceket,, tayt,,, eşofman küçülenler var onlardı da diğer yiğenime poşetledim gidecek

1 yatak örtüsü,, 2 pike,,, 3 havlu,, kızın bazı kıyafetleri giysi dolabına koydum

Bayağı bir ferahladı👏👏👏

Back