• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak mutfak dedik girdim bir şeyler elemeye. Bunlar geri dönüşüme♻️ F45F5077-3B76-4CF0-9B41-0ECB9726F5BA.jpeg

Komşum boyamıştı ama çabuk deforme oldu diyordu. Belki boyasındandır bilemiyorum ama memnun kalmadı canım.
Benim dolaplarım kötü olduğu için deformasyonunu hiç düşünmedim. İllaki düşünmeden yola çıkmamak lazım. ayrıca ekstradan üstüne vernik atılsa o da daha dayanıklı olması için yardımcı olacaktır diye düşündüm şu an.

Benim dolaplarım kötü olduğu için deformasyonunu hiç düşünmedim. İllaki düşünmeden yola çıkmamak lazım. ayrıca ekstradan üstüne vernik atılsa o da daha dayanıklı olması için yardımcı olacaktır diye düşündüm şu an.
Benimkiler kötü değil maksat sadece değişiklik olsun. O yüzden riske giremiyorum😒

Selamlar
Bugün daha iyiyim
Ev bu süreçte dagilmisti ama dinlene dinlene yaptım
Dolap içleri duzenli olduğu için exra dagilmadik
2 makine daha camasir işi kaldı bol bol camasir yıkandı bu süreçte

Cekmecelerim Bugün teslim edilecekmiş
Bugünde o işlerle ilgilenirim yavaş yavaş duzenlerim.

Haftaya havalar isiniyormus inşallah şuan kar yağıyor 😅

rozalı cildi olan varmı bilmiyorum onada ürün atıp bitiriyorum.isteyen olursa daha sonra nemlendirici,güneş kremi vs yine payşaım yaparız
zEki Görüntüle 3028894 ızEki Görüntüle 3028895 Eki Görüntüle 3028897 Eki Görüntüle 3028899 Eki Görüntüle 3028900 Eki Görüntüle 3028901
Ben de rosacea var :işsiz: Hakikaten yorucu bir bakım rutini var. Doktor bana pharmaceris'in ürünlerini yazdı. Paylaştığın temizleme jeli ile birlikte nemlendiricisini ve c vitamini serumunu kullanıyorum. CC kremini de aldım ama bana koyu geldi maalesef.

Ben de rosacea var :işsiz: Hakikaten yorucu bir bakım rutini var. Doktor bana pharmaceris'in ürünlerini yazdı. Paylaştığın temizleme jeli ile birlikte nemlendiricisini ve c vitamini serumunu kullanıyorum. CC kremini de aldım ama bana koyu geldi maalesef.
çok hasas cilt tipine sahipsin.çok dikkatli ürün seçmen gerekiyor.maalesef tek ton sanırım onun ccsi.la roche denedinmi hiç cc.

YATAK ODASI
.benim bölüm.............+++
.eşimin bölümü.....-------
4 çekmece++++++++
4 cekmece++++++++
3 çekmece-----------
oyuncaklar..++++++++

eşimin bölümüne ve onun bölümundeki 3 çekmeceye bakmadım.eşim kendisi toparlıyacak.kitaplık ve mutfak beklemede.mutfak dolapları muhtemelen kalacak ama kitaplığı toparlayacağım.

elenenler
10 tane çorap
3 çamaşır
1 poşet ıvır zıvır( kullanılmayan sarz,kablo,bere,eldiven vs)

Son düzenleme:
çok hasas cilt tipine sahipsin.çok dikkatli ürün seçmen gerekiyor.maalesef tek ton sanırım onun ccsi.la roche denedinmi hiç cc.
Zaten artık cilt doktoru ne derse onu alıyorum, yeni ürün denemeye korkar hale geldim. La roche’a bakmadım, bir bakayım. Çok beyaz olduğum için bb,cc, fondöten hepsinde problem yaşıyorum.

Zaten artık cilt doktoru ne derse onu alıyorum, yeni ürün denemeye korkar hale geldim. La roche’a bakmadım, bir bakayım. Çok beyaz olduğum için bb,cc, fondöten hepsinde problem yaşıyorum.
normalde renkli güneş kremlerini pek sevmem ayrı ayrı kullanırım. renkli güneş kremi denedinmi.

normalde renkli güneş kremlerini pek sevmem ayrı ayrı kullanırım. renkli güneş kremi denedinmi.
Denedim hatta şu an Bioderme Photoderm AR kullanıyorum ama rosacea’yı kapatmıyor. Benim sağ yanağımda yoğun bir kızarıklık oluyor, ona faydası olmadı.
En iyisi normal güneş kremi üstüne fondöten benim için. Renk olarak sadece Boby Brown intensive skin oluyor ama o da 500 liraya dayanmış. Bitince almadım o yüzden.

Denedim hatta şu an Bioderme Photoderm AR kullanıyorum ama rosacea’yı kapatmıyor. Benim sağ yanağımda yoğun bir kızarıklık oluyor, ona faydası olmadı.
En iyisi normal güneş kremi üstüne fondöten benim için. Renk olarak sadece Boby Brown intensive skin oluyor ama o da 500 liraya dayanmış. Bitince almadım o yüzden.
seçeneğiniz o kadar azki kapatıcı konusunda.bide fiyatlar uçmuş.hadi denedim cilt tonuma uymadı kenara bırakayımda olmuyor bi dünya para veriliyor.içindeki bir madde hemen zarar verebiliyor bu defada bikaç ay onu toparlamaya çalışıyorsun.uzun süre cildinde durmayacaksa larocenin fondotenide iyidir ama rozalı olunca cildinde çok durmaması lazım hemen temizlemek gerekiyor.bir kaç tonuda var.onuda incele bana kalırsa

Back