ben nasıl bir 3 maddelik planla gelsem ??

nasıl olsa alıştım diyorsun before aftera
bu gerçek anlamda ihtiyacım olan bir şey. yüzüm çok değişti son 1 yıldır.
daha yaşlı görünüyorum. kırışıklıklarım fazla. tenim mat kuru. göz kapaklarım düşmeye başladı iyice.
yani giderek yaşlılık belirtilerim artıyor, yaşım daha 36.5.
benimki kremle bakımla olmayacak artık. güzellik merkezlerinden fikir almak istiyorum.

cilt bakımına nerde başlamalıyız tonik? maske?serum?
Gün boyu pek çok sebeple cildimiz kirleticilere maruz kalıyor.belki bugün makyaj yapmadım nasıl olsa yüzümü yıkamadan da uyuyabilirim diye düşünüyoruz.ama yanılıyoruz.Maalesef şehirlerde hava kirliliğiyle iç içe yaşıyoruz.güneş ışığıda ekleniyor.Hava kirliliği cildimizi yaşlandırıp,kollagenin yıkımına neden oluyor.İnce kırışıklıklar ve lekelerin oluşumuna neden oluyor.cilt bakımınında ilk adım temizliktir.Temiz bir ciltle her zaman 1-0 öndeyiz.Cidimizi tanıyoruz ve cilt tipimizi biliyorsak ona göre cilt temizleme ürünü seçmeliyiz.jel kıvamlı yada köpük tercih edebiliriz.Dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise kullandığıız temizleme ürünü cildimizde gerginlik bırakmamılıdır.gerginlik bırakıyorsa ciltteki tüm yağı çekmiştir ,dış etkenlere cilt davetiye çıkarmıştır.yüzünüzü yıkadıktan hemen sonra nemlendirici ihtiyacı doğuyorsa ,yanma batma oluşuyorsa temzileme ürününüz yanlıştır.temizledikten sonra tabiki nemlendirici kullanılmalı ama cildimizin tepkisini kotrol etmek için bu örneği verdim

bi görüş bakalım göz kapakları için erken bir dönem.kırışıklıklar için de esasen erken.ince çizgiler olabilir en fazla.cildini sürekli nemlendirmen gerekiyor

hassas olmayan yağlı ve sivilceye meyilli bir cildiniz varsa bu iki temizleme ürününü deneyebilirsiniz.çok kuvvetli ve sert ürün ikiside.

temizleyicilerden büyük şeyler beklemeyin onalrın görevi sadece temzilemek.bika dakika duruyorlar sadece cildimizde.mutlaka cildimize uygun ürünlerle yıkamadan sonra nemlendirme ,serum vs. kullanmamız gerekiyor

ürün renklerinde benzerlik olabiliyor mutlaka içeriğine bakın

işim çıktı.diğer cilt tipleri içinde önerilerimi yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…