gel bakımı bana yap 1 ay boyunca.müsait olursam kişisel bakımla ilgili bilgiler paylaşacağım bugün
ben nasıl bir 3 maddelik planla gelsem ??3 maddelik eylem planım (2 haftalık süreç)
-yatak odası gardırop+çekmeceler
-mutfak dolabı
-oyuncaklar+kitaplık
YATAK ODASI
ctsi......benim bölüm
pazar ..eşimin bölümü
ptesi....4 çekmece
salı ......4 cekmece
çarşamba....3 çekmece
*******************************************************************************************************
yapılanlar
kendi bölümüm
4 çekmece
akşama evi boyuyorum hodri meydanBu ara sevdiğim bir söz var.
Hayatta en büyük eğlence, başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. Walter Bagehot
nasıl olsa alıştım diyorsun before afteragel bakımı bana yap 1 ay boyunca.
öncesi sonrası yaparız.
bu gerçek anlamda ihtiyacım olan bir şey. yüzüm çok değişti son 1 yıldır.nasıl olsa alıştım diyorsun before aftera
bi görüş bakalım göz kapakları için erken bir dönem.kırışıklıklar için de esasen erken.ince çizgiler olabilir en fazla.cildini sürekli nemlendirmen gerekiyorbu gerçek anlamda ihtiyacım olan bir şey. yüzüm çok değişti son 1 yıldır.
daha yaşlı görünüyorum. kırışıklıklarım fazla. tenim mat kuru. göz kapaklarım düşmeye başladı iyice.
yani giderek yaşlılık belirtilerim artıyor, yaşım daha 36.5.
benimki kremle bakımla olmayacak artık. güzellik merkezlerinden fikir almak istiyorum.
Evet gidebilir odadanmesela şamdan
Ben alttakini kullanıyorumEki Görüntüle 3027346 Eki Görüntüle 3027347
hassas olmayan yağlı ve sivilceye meyilli bir cildiniz varsa bu iki temizleme ürününü deneyebilirsiniz.çok kuvvetli ürün ikiside.
Gelecekten güzel haberler vereydin insafsız16 senedir 6:30'cuyuz.
Ben cilt tipimi tam bilmiyorum nasıl anlaşılır? Karma gibi geliyor sankidümdüz yağlı bir cilde sahipseniz
-Cerave foaming yikama j
-Cosmed matlastirici y.j.
-Celenes yağlı y.
bunlara bakabilirsiniz
Hocam verdiğin bilgiler iyi hoş daişim çıktı.diğer cilt tipleri içinde önerilerimi yazacağım
hemen güzel haberi yapıştırayım.Gelecekten güzel haberler vereydin insafsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?