Oyuncaklar belli bir dönem dağılıyorHerkesin eline sağlık kizlar. Hayirdir hepiniz bi gaza geldiniz.Hani pazartesi basliyorduk. Ben yarin baslicam vallaha. Bu toto niye büyüyor saniyorsunuz yata yata tabi
Evet bu hafta yepyeni bi hafta. İnşallah her sey cok guzel olur.
Düzenliyim aslinda baya. Bendeki tek sorun oyuncak. Her odaya dagilma potansiyeli yüksek. Yoksa camasir katlarken bile çekmece duzenlemeden koymam yerine o yuzden gardırop da dahil aman amanlik bozulmaz. Bi de aninda atarim eger yipranmis eskimisse.
Ayakkabılara kiyamiyorum bi. Bir de oyuncaklara.
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. İştahı yok, karnım ağrıyor diyor
Eskiden lake boyamı vardı dolapta
hayır altı parlak üstü mat dokulu membran kaplamalıydı.Eskiden lake boyamı vardı dolapta
Şimdi ferah ferah olmuş
Ooo eline sağlıkMerhaba mutlu haftalar:))
ben de dün 2 kıyafet rafımı düzenledim, dünya için küçük benim için büyük adım
Zamanla renkleri gidiyor malesefhayır altı parlak üstü mat dokulu membran kaplamalıydı.
Ellerine sağlık, çok güzel olmuşEki Görüntüle 3025198
Eki Görüntüle 3025199
Dolaplarımın öncesi ve sonrası.
İlk fotoğraf birkaç sene önce çekildi. Dolap kapaklarının ışık alan taraftaki bölümleri daha da sarardı. boyama sebebim buydu. krem rengi değişmeseydi boyamayı düşünmezdim.
şu an aydınlık oldu ve içime de sindi.
Geçmiş olsunkızlar selam,
bizim kız da okulda kusmuş. doktora götürmüş eşim. salgından biz de nasibimizi aldık sanırım.
Geçmiş olsunkızlar selam,
bizim kız da okulda kusmuş. doktora götürmüş eşim. salgından biz de nasibimizi aldık sanırım.
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 3025198
Eki Görüntüle 3025199
Dolaplarımın öncesi ve sonrası.
İlk fotoğraf birkaç sene önce çekildi. Dolap kapaklarının ışık alan taraftaki bölümleri daha da sarardı. boyama sebebim buydu. krem rengi değişmeseydi boyamayı düşünmezdim.
şu an aydınlık oldu ve içime de sindi.
Ben de kıyafet dolabımı düzenledim hafta sonu. Atılacak, verilecek, terziye gidecek bir şeyler oluşturdum kafamda.Merhaba mutlu haftalar:))
ben de dün 2 kıyafet rafımı düzenledim, dünya için küçük benim için büyük adım
Eline sağlıkBen de kıyafet dolabımı düzenledim hafta sonu. Atılacak, verilecek, terziye gidecek bir şeyler oluşturdum kafamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?