sağol mia.bir anı bir anını tutmuyor.bir bakıyorum iyi ,bir bakıyorum halsiz halsiz.yarın tekrar kontrole gidecek bakalım.Geçmiş olsun
Bu yıl hastalıklar kolay kolay geçmiyor nedensesağol mia.bir anı bir anını tutmuyor.bir bakıyorum iyi ,bir bakıyorum halsiz halsiz.yarın tekrar kontrole gidecek bakalım.
Ooo eline sağlık 4 parça gitmişkendi dolabımı düzenledim.baya iyi oldu.ayıracak bişey çıkmaz diyordum ama 1 blazer,1 jean,2 etek güm.bu kış hiç kullanmadım giyermiyim diye kendime soracaktımki içimden bir ses sormadan çıks dedi.peki dedim usulca ayırdım.bir köşeye
Herkesin sadeliği kendine yapan kazanırsu koyuvermeyelim diye şettirdimreis
bugün evde değilim ya dün de dil sınavı sonrası şımarma payı bırakmıştım, ondan çarşambaya kaldıkendi kendimize izin verebiliyormuyuz.böyle bir kural yoktu
ellerine sağlıkMutfakta deterjan bölümü ve tencere dolabi kaldı
Sonra tezgahı silip süpür sil yaparım çöpü atarım derken biter
Elediklerimi yazarım bitince
işin geyiğindeydim kuzu ben.yoksa herkes kendince bişeyler yapıyor.haddimde değil zaten.dün mesela ben bişey yapamadım.bugün evde değilim ya dün de dil sınavı sonrası şımarma payı bırakmıştım, ondan çarşambaya kaldı
üsteklier ahmet vipmi miaEki Görüntüle 3026414
Deterjan dolabim
Aynı benKlimalı evde salondan çıkmak ölüm, banyo bile yapasım gelmiyor yaa bahar gelsin artık
Ne güzelEvet kaloriferli büyük oda hariç her yer sıcak
Bende o odaya giremiyorum
Evet eski bakliyat kavanozlarim diüsteklier ahmet vipmi mia
Geçmiş olsunkızlar geçmiş olsun kuzulara.benim büyük hafif rahatsız.toparlanamadı .
Çok güzel her şeyMutfagimda pek görmediğiniz detaylar
Ekte paylaştım
TeşekkürlerÇok güzel her şey
Temiz, düzenli ve yenilenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?