Bahce sezonu aciliyor. Isim cok.Saksidaki ciceklerin, bitkilerin topak degisimi öncelik. Bu hafta sonu basladim.
Bahceye cilek, maydanoz, nane, dereotu domates vs ekimi yapilacak
Budama ve peyzaj calismasi tabi.
Bahce oturma grubu zimparalanip, lacivert boyanacak.
Son olarak garaj duvari ve yan duvar boyanacak.
Hepsi mayisa kadar ellerimden öper.

Kızlar dün gece kızım çok rahatsızlandı sabaha kadar 7-8 kez kustu. Sabah da başladı kusmaya sürekli su içse çıkardı. Doktora götürdük tahlil yapıldı, serum takıldı. Kanda enfeksiyon varmış. Salgın var dedi doktor. Dolayısıyla aktif olamadım bugün.
Cok gecmis olsun canim nasil oldu simdi?

Bahce sezonu aciliyor. Isim cok.Saksidaki ciceklerin, bitkilerin topak degisimi öncelik. Bu hafta sonu basladim.
Bahceye cilek, maydanoz, nane, dereotu domates vs ekimi yapilacak
Budama ve peyzaj calismasi tabi.
Bahce oturma grubu zimparalanip, lacivert boyanacak.
Son olarak garaj duvari ve yan duvar boyanacak.
Hepsi mayisa kadar ellerimden öper.
Ooo bahce işleri,boyalar kolay gelsin😊

Hepinizin eline sağlık👏🏻 Ev düzenlemek, çekmece/dolap düzenlemek gibisi, hele hele eşya elemek, azaltmak gibisi yok ya, inanılmaz rahatlatıyo insanı, ben de yavaş yavaş doğuma kadar bitireyim derken evin %90 ını elden geçirdim, 5 tane gömme dolap var evde, hepsini boşaltıp temizledim, düzenledim biraz da fazlalık ayıkladım, yatak odası ve çocukların odasındaki dolap çekmeceler komple boşaldı, elemeler yapıldı, temizlendi
Salondaki mobilyaların içini temizledim, tv ünitesi dolapları ve konsol
Geçen hf mutfağa başladım, yarısına kadar gelebildim kalan yarısını bitiremedim, fazla yoruldum sanırım, bu hf içi kalan yarısını tamamlıcam
Bi de kilerim var orayı da temizlersem dolap içi olayı bitmiş olacak
Camlar ve kapılar için yardımcı gelecek çarşamba günü, ben de perdeleri yıkarım eşime astırırım
Bunlar biterse detaylı işler bitmiş olacak, banyodaki dolaplar da büyük ama onları geçen ay temizlemiştim düzenlemiştim, tekrar yapacak psikolojide değilim😂

Selam mavimli
En üstteki bitmis etkinlikler kutusu ona ulaşamıyor ama sandalyesini koyup diğerlerine ulaşıyor 😊
Tamam simdi oldu 🤗 benimkilerin etkinlik kutulari hep el altinda. Cabuk dagiliyor evet ama kendileri secip alsinlar yerine de kendileri koysun istiyorum. 5 yasina girecekler yakinda büyüdüler keratalar is yapsinlar annelerini yormasinlar 😂

Hepinizin eline sağlık👏🏻 Ev düzenlemek, çekmece/dolap düzenlemek gibisi, hele hele eşya elemek, azaltmak gibisi yok ya, inanılmaz rahatlatıyo insanı, ben de yavaş yavaş doğuma kadar bitireyim derken evin %90 ını elden geçirdim, 5 tane gömme dolap var evde, hepsini boşaltıp temizledim, düzenledim biraz da fazlalık ayıkladım, yatak odası ve çocukların odasındaki dolap çekmeceler komple boşaldı, elemeler yapıldı, temizlendi
Salondaki mobilyaların içini temizledim, tv ünitesi dolapları ve konsol
Geçen hf mutfağa başladım, yarısına kadar gelebildim kalan yarısını bitiremedim, fazla yoruldum sanırım, bu hf içi kalan yarısını tamamlıcam
Bi de kilerim var orayı da temizlersem dolap içi olayı bitmiş olacak
Camlar ve kapılar için yardımcı gelecek çarşamba günü, ben de perdeleri yıkarım eşime astırırım
Bunlar biterse detaylı işler bitmiş olacak, banyodaki dolaplar da büyük ama onları geçen ay temizlemiştim düzenlemiştim, tekrar yapacak psikolojide değilim😂
Eline sağlık baya isler bitmis bol bol dinlen artık 😊

Tamam simdi oldu 🤗 benimkilerin etkinlik kutulari hep el altinda. Cabuk dagiliyor evet ama kendileri secip alsinlar yerine de kendileri koysun istiyorum. 5 yasina girecekler yakinda büyüdüler keratalar is yapsinlar annelerini yormasinlar 😂
Her istediğine ulaşabiliyor.
Oyuncakları diğer dolabın alt kısmında
Bugün boyama defterlerini kalemlerini çıkartıp masasını hazırlamış annemle boyama yaptılar
Üstü batınca kendi değiştiriyor kirli sepetine atar
Ben sadece yatağını toplayıp süpür sil işi yapıyorum
Odasında Çöp kutusu var çöplerini oraya atar.
Bazen birlikte topladığımız da oluyor tabi yorulma hakkı da var 😊
Dolap icleride genelde dağılır tam anlamıyla duzenli tutamiyor arada el atıyorum olur o kadar da 😄

Selam kızlar.

Mutfak dolaplarım boyandı. 🤩 Öncesi sonrası yapacağım merak etmeyin. 🤣

Mutfak camı ciflendi silindi.
perdesi yıkandı. Asıldı
duvar silindi.
Kilimi yıkandı.
Mutfak dolap içleri düzenlendi, silindi. Azaltıldı.
Eline sağlık 😍
Çok güzel değişim olacak
Merakla bekliyorum en son halini 😊

Herkesin eline sağlık kizlar. Hayirdir hepiniz bi gaza geldiniz.🤣 Hani pazartesi basliyorduk. Ben yarin baslicam vallaha. Bu toto niye büyüyor saniyorsunuz yata yata tabi😂😂
Evet bu hafta yepyeni bi hafta. İnşallah her sey cok guzel olur.
Düzenliyim aslinda baya. Bendeki tek sorun oyuncak. Her odaya dagilma potansiyeli yüksek. Yoksa camasir katlarken bile çekmece duzenlemeden koymam yerine o yuzden gardırop da dahil aman amanlik bozulmaz. Bi de aninda atarim eger yipranmis eskimisse.
Ayakkabılara kiyamiyorum bi. Bir de oyuncaklara.

IMG_20220313_172742.jpg

IMG_20220313_172653.jpg

Dolaplarımın öncesi ve sonrası.

İlk fotoğraf birkaç sene önce çekildi. Dolap kapaklarının ışık alan taraftaki bölümleri daha da sarardı. boyama sebebim buydu. krem rengi değişmeseydi boyamayı düşünmezdim.

şu an aydınlık oldu ve içime de sindi.

Back