Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hava eksilerde burda camlara hiç dokunmadım evin içinde oyalaniyorum işteBen başlayamadım ya çok soğuk
Günlük işler ancak
Kaloriferli mi ev, biz klima ile ısınınca içerde de bişey yapamadımAynen hava eksilerde burda camlara hiç dokunmadım evin içinde oyalaniyorum işte![]()
Klimalı evde salondan çıkmak ölüm, banyo bile yapasım gelmiyor yaa bahar gelsin artıkKaloriferli mi ev, biz klima ile ısınınca içerde de bişey yapamadım![]()
Kolay gelsiniki gün izin verdim kendime yarınki hedef: buzdolabını ve dondurucuyu düzenlemek
Evet kaloriferli büyük oda hariç her yer sıcakKaloriferli mi ev, biz klima ile ısınınca içerde de bişey yapamadım![]()
ck sen ciddisin.boyanmış bile.çok güzel olmuş.güle güle kullanEki Görüntüle 3025198
Eki Görüntüle 3025199
Dolaplarımın öncesi ve sonrası.
İlk fotoğraf birkaç sene önce çekildi. Dolap kapaklarının ışık alan taraftaki bölümleri daha da sarardı. boyama sebebim buydu. krem rengi değişmeseydi boyamayı düşünmezdim.
şu an aydınlık oldu ve içime de sindi.
kendi kendimize izin verebiliyormuyuz.böyle bir kural yoktuiki gün izin verdim kendime yarınki hedef: buzdolabını ve dondurucuyu düzenlemek
Haydakendi kendimize izin verebiliyormuyuz.böyle bir kural yoktu![]()
Geçmiş olsunkızlar geçmiş olsun kuzulara.benim büyük hafif rahatsız.toparlanamadı .