selamlar herkese.
haftasonu evdeydim.cumartesi tüm gün temizlik vardı.pazarda kendi kendimize takıldık evde.annemler geçen hafta gittiler.çocukların odasını toparladık.3 büyük poşet eşya çıkardık.anneme vereceklerim oldu,çöpe gidenler vs oldu.eskiyen nevresimlerim vardı onları ayrdım..banyoyu temziledim kabin,dolap vs toparlandı.iki makinalık çamışır var onları akşama atacağım.

selamlar herkese.
haftasonu evdeydim.cumartesi tüm gün temizlik vardı.pazarda kendi kendimize takıldık evde.annemler geçen hafta gittiler.çocukların odasını toparladık.3 büyük poşet eşya çıkardık.anneme vereceklerim oldu,çöpe gidenler vs oldu.eskiyen nevresimlerim vardı onları ayrdım..banyoyu temziledim kabin,dolap vs toparlandı.iki makinalık çamışır var onları akşama atacağım.
Oh mis gibi olmuş 😍

Odanın temizliği bittiyse buhurdanligi yakıyorum.
20220228_133641.jpg

geçen aylarda uyguladığım son dönemlerde bozduğum haftada üç gün eline telefon alma kuralını tekrar uygulamak istiyorum.faydalı olmuştu.acil aramalar mesajlar dışında bakmamıştım telefona.eve geçince tam elime alma isteği gelince kitap yada yapacağım başka şeyleri elimin altında tutacağım.

geçen aylarda uyguladığım son dönemlerde bozduğum haftada üç gün eline telefon alma kuralını tekrar uygulamak istiyorum.faydalı olmuştu.acil aramalar mesajlar dışında bakmamıştım telefona.eve geçince tam elime alma isteği gelince kitap yada yapacağım başka şeyleri elimin altında tutacağım.
merhaba ben de katılmak isterim:) günleri neye göre seçtin?

merhaba ben de katılmak isterim:) günleri neye göre seçtin?
hafta ortasını tercih ediyorum..pazartesi genel bi yoğunluk oluyor.hem evde hem işyerinde.cumada haftasonuna giriş olunca bazen oyun vs oynayabiliyorum geç saatte.yada trendyol senin hepsi burada benim dolanıyorum sürekli.en mantıklısı salı çarşamba perşembe benim için

Şamdanin bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim 😁
ay benim eski şeylere merakım var.
Babaannemin eski telefonu (çevirmeli),
eşimden gelen eski foto makinesi (kendi çantalı olandan).
iş yerimde eski kalemtraş (arkadan çevirmeli).

becerebilsem evde bir köşe yapacağım bunlardan

güneş kremim bitiyo.yenisini almam lazım fiyatlar dahada uçmadan

Back