Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xiaomi 1c ye bakıyorum hem uygun fiyatlı hem de ben çok özellikli bir şey aramıyorum. akşamdan akşama bir odaya koyar tozu aldırırım diye düşünüyorum.Xiomi mop 2 pro aldık biz, çok memnunum gerçekten, 2 çocuk var evde sürekli kağıt vs kesiyolar, salonda çerez vs yiyolar, saçları falan dökülüyo, ben günlük dik süpürge kullanıyodum ve hem iş, hem yemek, hem temizlik çamaşır vs, çocuklar, kişisel bakımım, kitaplar filmler derken çok yorucu oluyodu, yaşam kalitesini arttıran bi buluş kesinlikle
Aynen bende çok özellikli almayacağım bazı odalarda kapi önünde mermer var her odaya girip çıkamaz robotxiaomi 1c ye bakıyorum hem uygun fiyatlı hem de ben çok özellikli bir şey aramıyorum. akşamdan akşama bir odaya koyar tozu aldırırım diye düşünüyorum.
Ağırlıklı olarak yüksek puan verilmiş bu modele.
bilemedim şimdi
benim baktığım hem uygun fiyatlı, hem de mop yapıyorAynen bende çok özellikli almayacağım bazı odalarda kapi önünde mermer var her odaya girip çıkamaz robot
Ama paspas yapsın isterim sadece supurmesin
Ooo çok iyi henüz araştırmanın ama o markadan alacağımbenim baktığım hem uygun fiyatlı, hem de mop yapıyor
Ooo ejderha gibi robotbende 1 senedir xiaomi roborock s6 pure var. mermere de cikiyor, haliya da. bazen hizini alamiyor tartinin uzerine cikiyor.
mop ozelligi de var. mopu takacagim zaman, uygulamadan salonu iptal ediyorum. cunku haliyi da silmeye girisiyor. onun ayrimini yapamiyor.
her gun ama istisnasiz her gun, manyak gibi ev supuren biri oldugum icin benim elim ayagim oldu. kedim de var, genel olarak tuy dokmuyor ama yine de robot her gun evi supurdugunde icim rahat ediyor.
halinin uzerinde supurge izi gordugum zaman “heh simdi hersey tamam” diyip, mutlu mutlu oturuyorum.
alin, aldirin. “ben kendime ne diye eziyet ediyormusum bunca zaman” demezseniz birsey bilmiyorum.
valla ben gecen sene kocama dogum gunu hediyesi olarak aldirdim. 3000₺ olmasi lazim. cingenelik yaptim biraz. ama malum suan dolar uctugu icin ne oldu fiyatlari hic bilmiyorum.Ooo ejderha gibi robot
Güle güle kullan
Fiyatına bakmaya korkuyorum şuan
6200 civarıOoo ejderha gibi robot
Güle güle kullan
Fiyatına bakmaya korkuyorum şuan
Baza hariç hersey yüksek ayaklisunu da soylemeden gecmeyeyim; koltuklariniz, sehpaniz, uniteniz ne bileyim bazaniz yere sifirsa ve evde cok esya varsa cok kullanisli olmayabiliyor.
cunku her yere giremeyecegi icin ortayi supurup cikiyor. size yine surekli buyuk makina acmak dusuyor.
bir de kucuk yolluklari, bukle kilimleri filan kaldirmaniz gerekiyor cunku onlari da onunde surukleyebiliyor.
Hiç vicdan yapma vazgecmeŞu an ne olduysa o baktığım robot süpürgeyi aldım
İsmi uzun olan şeylerin fiyatı yüksek oluyor6200 civarı
Aynen temel eşyaları alsan uygun fiyatlı yada birilerinden yeter hediye de geliyor hemdeBen uzun süre alışveriş yapamam sanırım. Çünkü önümde bebek alışverişi var. İlk bebek gibi olacak çünkü her şeyi elden çıkarmıştım
Valla sağdan soldan özellikle büyük parçaları vermek isteyen olursa alacağım teklif eden arkadaşlarım var sağ olsunlar
Kısa süre kullanılıp kaldırılacak şeylere çok para vermek istemiyorum.
yok yok, zaten babam demişti, sen al benden diye. ona güvendim vallaHiç vicdan yapma vazgecme
hayırlı olsun
Ben de öyle düşünüyorum. Arada yatak bebek arabası bakıyorum uçmuş fiyatlar resmenAynen temel eşyaları alsan uygun fiyatlı yada birilerinden yeter hediye de geliyor hemde
Ooo çok güzelyok yok, zaten babam demişti, sen al benden diye. ona güvendim valla