Sağol canimMiaaaa hoşgeldin mutlu yaşların olsun
Ne güzelBizde cumadan Erciyese gittik Ohhhh 2 gün kafamızı dinledik güzel geçti
Ohh eline sağlıkSelam kızlar
Burda da hava çok güzel, ılık ve aydınlık
Bugün ortalığı toplayıp, çamaşır ve bulaşık makinesini kurarak başladım
Son cam olan mutfak camını sildim
Son 4 kapıyı ve prizleri sildim
Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini sildim
Hızlıca evi süpürdüm
Lavabo wc temizledim
Elinize sağlık çok iyi olmuş mis gibi hazır yemekKızlar, hafta sonu annemdeydim kendi adıma verimli geçirmek istedim.
anneme dedim " bana beyaz lahana saralım, buzluk için"
"olur" dedi
ve belki 5-6 pişirimlik lahana sarıp, tencerelere yerleşitirip, buzluğa tencerelerle koydum. istediğimde tencereyle birlikte hooop ocağa.
tam bir tembel işi
şimdi annemle ilk buluşmada dolaba köfte yapıp dondurcam. terbiyeli köfte için yuvarlak köfteler, kızartmalık yassı köfteler vs.
5-6 tencere nasıl sığdı buzluğaKızlar, hafta sonu annemdeydim kendi adıma verimli geçirmek istedim.
anneme dedim " bana beyaz lahana saralım, buzluk için"
"olur" dedi
ve belki 5-6 pişirimlik lahana sarıp, tencerelere yerleşitirip, buzluğa tencerelerle koydum. istediğimde tencereyle birlikte hooop ocağa.
tam bir tembel işi
şimdi annemle ilk buluşmada dolaba köfte yapıp dondurcam. terbiyeli köfte için yuvarlak köfteler, kızartmalık yassı köfteler vs.
Burcum boğa yükselenimi hatırlamıyorumbu da bir Terazi renkli kişiliği :)
Hayırlısı olsunTeşekkür ederimben de cesaret etmedim aslında kendi gelmek istemiş bize de kabul etmek düştü
TeşekkürlerBurcum boğa yükselenimi hatırlamıyorum
Hayırlısı olsunmaşallah
derin dondurucuya 3 tencere ve ekstra 3 pişirimlik buzdolabı poşeti :) ama bir mini tencereyi pişirdim denemelik :)5-6 tencere nasıl sığdı buzluğaben şok.
heh tamam şimdi oldu :) afiyet olsun güzel günlerde ağız tadıyla yiyin.derin dondurucuya 3 tencere ve ekstra 3 pişirimlik buzdolabı poşeti :) ama bir mini tencereyi pişirdim denemelik :)
tencere adedi yazmamışım hepsi tencerelerde diye anlaşılıyor
Eline sağlıkgünaydın.
kuruyan çamaışrlar katlandı yerleştirildi.ödev vs derken saat uçmuştu.mutfağı pırıl pırıl bıraktım.bulaşık makinasını kurdum.yatış.sabah o hissi yaşamak güzel.kendi odamı toparlıcaktım normalde zamanım olmadı.bugün oraya bakacağım
biz neden moralimiz bozuk hissediyoruz?günaydın.
kuruyan çamaışrlar katlandı yerleştirildi.ödev vs derken saat uçmuştu.mutfağı pırıl pırıl bıraktım.bulaşık makinasını kurdum.yatış.sabah o hissi yaşamak güzel.kendi odamı toparlıcaktım normalde zamanım olmadı.bugün oraya bakacağım
biz neden moralimiz bozuk hissediyoruz?
yapılması gerekenler var bunun sorumluluğundayız. bir iki gün planı programı aksatınca işler çığırından çıkıyor bizim de psikoloji alt üst oluyor.
evi temizletsek maddiyatı düşünüyoruz, kendimiz temizlesek çocuğun eşin vaktinden çalıyoruz, her şey tamam olsa kendimizi harcıyoruz sürekl bir eksiklik, yetememe, yetişememe vb
bir iki bulaşık çamaşır işi hollolunca nasıl da mutlu oluyoruz.
boşverebilenler nasıl boşveriyorsa onu becerebilmek lazım.
Günaydın kızlar
Kitaplarınızı nerden alıyorsunuz?
Ben kitap yurdundan alıyorum hem d&r tarzı yerlere göre çok uygun oluyor hem de sorunsuz geliyor kargoyla. Ama sitede tükenen bir kaç kitap var. Onları nerden tedarik etsem diye düşünüyorum.