Popüler Konu Minimal Yaşam

Mia- Mia- geçmiş olsun diş kabusum benim
Tencerelerin hayırlı olsun
Eylülün gözleri de ilerlememiş sevindim 🌸

Scss94 Scss94 misafir gitmiş yatılı severim ama zor oluyor cidden 55 kiloya 67 kilodan selamlar 🙈😂 tebrik ederim 🥳

S sarahconnor oğluşun tam güne geçmesine sevindim, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz en yakın zamanda

belleza belleza hep iradesizlikten ya biraz uzak kaldım şimdi zincir kırıldı bdv okuma alışkanlığı konusunda 🤦‍♀️
Sen de tatil yapmışsın ne güzel annengil yakın mıydı? 🌷

Mia- Mia- geçmiş olsun diş kabusum benim
Tencerelerin hayırlı olsun
Eylülün gözleri de ilerlememiş sevindim 🌸

Scss94 Scss94 misafir gitmiş yatılı severim ama zor oluyor cidden 55 kiloya 67 kilodan selamlar 🙈😂 tebrik ederim 🥳

S sarahconnor oğluşun tam güne geçmesine sevindim, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz en yakın zamanda

belleza belleza hep iradesizlikten ya biraz uzak kaldım şimdi zincir kırıldı bdv okuma alışkanlığı konusunda 🤦‍♀️
Sen de tatil yapmışsın ne güzel annengil yakın mıydı? 🌷
Canım hoş geldiiiin çok mutlu oldum gitme bi daha 🤩

Selam kızlar
Ben yine şifremi unuttum, giremedim buralara
Ara tatili annemin yanında geçirdim
Sakin, sessiz, telaşsız bir zaman dilimi oldu benim için. İyi de geldi.
Dün akşam eve döndüm, bugün rutinimize döndük çok şükür.
Çamaşır, temizlik işini hallettim.
Buzdolabım epey boş, alışveriş yapmam lazım. Ha ben boş seviyorum o ayrı😅
Ütülerim var yapılacak
Yemek olarak çorba yaptım, yanına bir şeyler eklemem gerek.
Uyku dengemiz tatilde bozuldu, dün hiç uykumu alamadım. Yine de cin gibiyim maşallah😅 Fakat akşam erken yatıp düzene girmek istiyorum.
Mikan yine gitmiş, bu kız niye böyle yapıyor ara ara terkediyor bizi😔
Şifreni otomatik doldurma gibi bişey oluyo ondan yap nasıl yapıldığını bilmiyorum 😁 sende gitmee gitmeyin gitmeyelim 🥲

Ben neler yaptım?
Ara tatilin ilk cumartesi gün bendeydi. Çok şükür atlattım, keyifli geçti.
Sonra eşim oğlanlarla memlekete annemi almaya gitti. Kızımla başbaşa 2 gün geçirdik. Usul usul yağmur yağdı tam kahve kitap battaniye havasıydı.
Annem geldi 🥳🥳🥳

Bunun haricinde salonda yemek masam yoktu yemek masası aldık.

‘Sevmek Yetmez’ adında bir pedagoji kitabı okuyorum. Güzel akıcı.

Bunlar güzel şeyler, gelelim can sıkıcı şeylere😂 okulda arama mesafe koyduğum insan bana resmen zorbalık yapıyor 🤦‍♀️ alakasız konularda bana laf çarpıyor, ve herkesle beni çekiştiriyor 🙄 ya ben kimseyle konuşmadım ama herkes onunla gerginsiniz ya vs diyor. Ya sen nerden biliyorsun ben konuşturmamazlık yapmadım tartışmaya girmedim dedim bir arkadaşa, biliyorsun huyunu arkadan konuşuyor dedi arkadaş da😞 kaostan beslenen insanlardan uzak durun hiç samimi olmayın ben hatayı orda yaptım ve bu kişi benden en az 10 yaş büyük. Olgunluğun yaşla hiç bir ilgisi yokmuş cidden

Dün bir miktar ağladım okulda tuvalette 🙈 ergen gibi 😂 ama sonra hemen toparladım tipik ikizler davranışı 😅
Tek tesellim herkes beni de biliyor onu da yani ne diyim 🤷‍♀️

Ben neler yaptım?
Sonra eşim oğlanlarla memlekete annemi almaya gitti. Kızımla başbaşa 2 gün geçirdik. Usul usul yağmur yağdı tam kahve kitap battaniye havasıydı.
Annem geldi 🥳🥳🥳

Bunlar güzel şeyler, gelelim can sıkıcı şeylere😂 okulda arama mesafe koyduğum insan bana resmen zorbalık yapıyor 🤦‍♀️ alakasız konularda bana laf çarpıyor, ve herkesle beni çekiştiriyor 🙄 ya ben kimseyle konuşmadım ama herkes onunla gerginsiniz ya vs diyor. Ya sen nerden biliyorsun ben konuşturmamazlık yapmadım tartışmaya girmedim dedim bir arkadaşa, biliyorsun huyunu arkadan konuşuyor dedi arkadaş da😞 kaostan beslenen insanlardan uzak durun hiç samimi olmayın ben hatayı orda yaptım ve bu kişi benden en az 10 yaş büyük. Olgunluğun yaşla hiç bir ilgisi yokmuş cidden

Dün bir miktar ağladım okulda tuvalette 🙈 ergen gibi 😂 ama sonra hemen toparladım tipik ikizler davranışı 😅
Böyle yaparak kendi değerini düşürüyor

Sen doğru olanı yapıyorsun
Ben samimi oldugu kişiylr arası bozulup başkalarına anlatan kişiyle hiç samimi olmam

Çünkü aynısını bana da yapar diye
Aklıllı insanlar uzak durur durmayanlarla sen de samimi olma demek ki aynı karakterde insanlar

Böyle yaparak kendi değerini düşürüyor

Sen doğru olanı yapıyorsun
Ben samimi oldugu kişiylr arası bozulup başkalarına anlatan kişiyle hiç samimi olmam

Çünkü aynısını bana da yapar diye
Aklıllı insanlar uzak durur durmayanlarla sen de samimi olma demek ki aynı karakterde insanlar
Dimi ama yani ne anlatıyor o kadar onu da anlamadım. Güne de gelmedi. Bana tavırlıymış ya dedim beni kıran o tavıran alan o mu dedim. Konuşun anlaşın diyor arkadaşın biri ama kırılma noktası olan konuda tamamen kendinin haklı olduğunu düşünüyor hala dedi. Eee dedim nasıl konuşup anlaşacağız 🤦‍♀️

Ben uysal uyumlu bir insanımdır çıkıntılık yapmam kolay kolay, o da sandı ki istediği gibi davranacak ben yine aynı uysal tavrıma devam edicem. Pasifte olsa tepkimi görünce kadın resmen bana kin kusuyor 😞

Ben neler yaptım?
Annem geldi 🥳🥳🥳

Güle güle kullan yemek masanizı salonun baya büyüktü güzel olmuştur 😊
Annen de gelmiş gözün aydın 😊

Arkadaşında karakterini belli ediyor.
Böyle davrandıkça kendine zarar veriyor farkında değil.

Kızartma tencerem geldi.
Mis gibi 😅

Eklentiler

• 20241119_145302.jpg
    20241119_145302.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 0
Neydi ismi airfryer mi onu almamak için girdiğim haller 😅
Şaka bir yana kullananlar hala kullanıyormu bir dönem çok görüyordum artık kimse kullanmıyor gibi 🤔

X