Hoş geldiniz aramızaİyi aksamlar hepinize
Ara sira buraya denk gelip okudugum olmustu simdide cok okuyamadan yazayim dedim. Katilmak isterim araniza belki gaza gelir hizlanirim. Dogumdan beri ipin ucunu yakalayamiyorum ev hic iyi durumda degilminigim uyuyunca birseyler yapiyorum ama oda az ve zor uyuyor o yuzden yetisemiyorum bugun oyle bir sinir geldiki uyur uyumaz yatak odasina attim kendimi 3 cekmece duzenledim hizlica bir kac parca elden cikardim oda birsey yeni yila pek toplu ve temiz giremeyecegim ama insallah suandan daha iyi halde olurum.
Amin sagolHoş geldiniz aramıza
Daha 55 günlük olmuş bebeğin boş ver ev işiyle kendini strese sokma hiç keyfini çıkar kuzularınrabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
MerhabaPanik yapma yeniden yükselecek sadece zamani var sen yatırım yap unut dolar altın gördüğü yeri unutmaz sen düzenli yatırıma devam et
babyyPanik yapma yeniden yükselecek sadece zamani var sen yatırım yap unut dolar altın gördüğü yeri unutmaz sen düzenli yatırıma devam et
bu da bir Terazi renkli kişiliği :)Ben de renk çok seviyorum.Rengarenk severim.Bir dönem kiloluyken hep siyah giyiyordum şimdi ütülü ne bulursam senin branşın ne?
Ben sınıf öğretmeniyim.4.sinifiz şu an.
Hosgeldin uzun zaman oldu görüşmeyeliNot ekliyim 5 yasinda bir minigim daha var ve asiri dagitiyor sadece oyuncak degil alakasiz seyler dagitiyo mesela mutfaktan suzgeci aliyor salona geliyor orada birakiyorev iyice savas alani. Az once sagolsun icinden gelmis odasini toplamis suan en toplu yer orasi
Yaa hep yaz sen gitme ❤❤❤Panik yapma yeniden yükselecek sadece zamani var sen yatırım yap unut dolar altın gördüğü yeri unutmaz sen düzenli yatırıma devam et
3.ümü geliyorGünaydınlar, bugün güzel bir gün, hava ılıkdünden beri sanki bulantım bitti gibi enerjim yükseldi, inşallah böyle devam eder
Teşekkür ederim3.ümü geliyor
Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Çok çocuklu evlerı sevsemde cesaret edemedim tek çocukla kaldım ben
Hep beraber çok mutlu olursunuz insallahTeşekkür ederimben de cesaret etmedim aslında kendi gelmek istemiş bize de kabul etmek düştü
Amin inşallah, hepimiz çok mutlu oluruzHep beraber çok mutlu olursunuz insallah
Ne güzelGünaydınlar, bugün güzel bir gün, hava ılıkdünden beri sanki bulantım bitti gibi enerjim yükseldi, inşallah böyle devam eder
Cok tesekkur ederimHosgeldin uzun zaman oldu görüşmeyeli
Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah
Çok kendini yormadan ufak tefek düzenleme işleri yapabilirsin böyle kendini daha iyi hissetmeye baslarsin ama 10-15 dk isler olsun
Geri kalan zamanı da kendine ve gunluk işlere ayirirsin.