Popüler Konu Minimal Yaşam

Hoş geldiniz aramıza
Daha 55 günlük olmuş bebeğin boş ver ev işiyle kendini strese sokma hiç keyfini çıkar kuzuların rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin

Hosgeldin uzun zaman oldu görüşmeyeli
Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah

Çok kendini yormadan ufak tefek düzenleme işleri yapabilirsin böyle kendini daha iyi hissetmeye baslarsin ama 10-15 dk isler olsun
Geri kalan zamanı da kendine ve gunluk işlere ayirirsin.

Cok tesekkur ederim zaten daha fazlasi olmuyor uyumuyor ama insallah daha motive olur hizlanirim bakalim

slmlar.
haftasonu çocukların dolabını düzenledim.küçüğün iki tane eşofmanına veda ettik.ajandama giriş yaptım.önemli günleri,bayramları,okul tatillerini vs. yıllık takvim bölümüne yazdım.yıllık planımı karaladım.taslak oluşturdum.deftere geçireceğim.sonrasında zaten aylık ,haftalık şeklinde otomatik işlemiş olacağım.

geçen yılın değerlendirmesini yaptım.iç açıcı bir yıl değildi benim için.ilk üç ay ve son üç sıkıntılıgeçti.2.üç aylık dönem dinlenme kendime zaman ayırma ,birikim vs. şeklinde olumlu geçti.3. üç aylık dönem yaz dönemi izin ,çalışma vs şeklinde ilerledi.sağlık anlamda büyük imtihanlar atlattık.yakınım rahatsızdı.çocukların beslenmelerine ekstra özen gösterdiğim bir dönemdi.kişisel bakımım eh işte diyeyim.yeni ürünler denedim.sevdiklerim oldu sevmediklerim.kıyafet konusunda kendimi frenlediğim bir yıldı.bahara kadar bu şekilde devam.
minimalizme gelince baya baya azaltmışım kendimi (her anlamda)onu fark ettim.benim sıkıntım düzen.özellikle kıyafetler.yıkanmış çamaşırları kolay koly katalayıp kaldıramıyorum.katlasam yerleştirmede üşeniyorum saçma sapan şekilde.oyüzden 1. zinciri kırma olarak kendime kıyafet düzenini koydum.kurur kuramaz katlama yerleştirme.bide her odadan günlük 10 parça toplama.10 parça çıkmaya bilir ama yüksek tuttum sayıyı özellikle..biraz dağınık yazdım.normalde listelemiştim.minik defterim evde kalmış.

uzun zamandır ferhat göçer dinlemiyordum özlemişim sesi.rasgele moddayım gelen şarkıya bakın.ama iyi geldi iyi.kesin bilgi yayalım
O zaman hemen git radyoyu aç
Bi şarkı tut
Ya da bi kitap oku mutlaka
İyi geliyor
Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar
Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor
Ama fazla da üzülme, hayat bitiyor birgün
Ayrılıktan kaçılmıyor
Hem çok zor, hem de çok kısa bir macera ömür
Ömür imtihanla geçiyor

Kızlar, hafta sonu annemdeydim kendi adıma verimli geçirmek istedim.

anneme dedim " bana beyaz lahana saralım, buzluk için"
"olur" dedi

ve belki 5-6 pişirimlik lahana sarıp, tencerelere yerleşitirip, buzluğa tencerelerle koydum. istediğimde tencereyle birlikte hooop ocağa.
tam bir tembel işi

şimdi annemle ilk buluşmada dolaba köfte yapıp dondurcam. terbiyeli köfte için yuvarlak köfteler, kızartmalık yassı köfteler vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…