Popüler Konu Minimal Yaşam

Ooo sıcak memleket öğrenciler yabancı uyruklu ağırlıkta mi ?
Bizde 33 öğrenci de 5 yabancı uyruklu.
Yabancı uyruklu derken Suriyeli mi diye soruyorsa evet bu sene ki 5lerde var her sınıfta 4-5 tane. Öncesinde okulda toplam 4-5 kişi vardı. Bu sene arttı.

Bu gün ay başak burcundaymış ondan mı esinlendim noldu anlamadım mutfak hariç bütün dolap içlerini düzenledim. Koltuk baza vs her şeyi çektim altlarını süpürdüm sildim. Ayaklarım şişti resmen. Mutfağı da toplayıp yatmak niyetim inşallah uyuturlar.

Panik yapma yeniden yükselecek sadece zamani var sen yatırım yap unut dolar altın gördüğü yeri unutmaz sen düzenli yatırıma devam et

Selam kızlar
Akşam Köye gittik
Tabiki de sofrayı toplayamadim
Eylülün dolabını bosaltmistim
Gelince odayı boşaltıp dolabi başka yere aldık küf yapan yer arka tarafiydi
Yerleşim planı olarak hiç iyi olmadı ama başka çaremiz yoktu
Oda çok yordu çıkart temizle yerleştir bazı dolapları karisik halde attım içine.sonra bakacağım artık
mutfağı topladim
Geç saatlere kadar sürdü.

Neyseki evi toplu hale getirmenin mutluluğu ile uyuyacağım
Ve umarım temizlik hastası değilimdir.
İyi geceler

Evet olumlu tarafından bakmak lazım oğlun kaç yaşında benim de 2 oğlum var
9.5 yaşında bir oğlum var sadece 4 e gidiyor.Beraber gidip geliyoruz.

Seninkiler kaça gidiyorlar?
Yabancı uyruklu derken Suriyeli mi diye soruyorsa evet bu sene ki 5lerde var her sınıfta 4-5 tane. Öncesinde okulda toplam 4-5 kişi vardı. Bu sene arttı.
Evet Suriyeli ağırlıkta yabancı uyruklu olanlar.Bizde yıllardır böyle.En az 4 yıldır 5 er öğrenci hemen hemen her sınıfta.
Niyetine aldıysan nasibini bekliyordur
İnşallah canım

Iyi pazarlar kizlar
2022 hedeflerimin basinda kendim var. Kendime vakit ayirmak. Zihnimi, bedenimi dinlemek. Ilk olarak bu sene calismaktan vazgectim (kontrat yenilemedim). Spora yazildim. Diyetisyenle rejime basladim. Okumak istedigim kitaplari basucuma yerlestirdim. Yazmak istedigim makaleleri siraladim. Evi de parca parca düzene sokacagim.

Selam kızlar, iyi pazarlar olsun hepinize

Dün herkeste bi dolap içi düzenleme olmuş sanırım, bende o kervana katıldım, askı almıştım kırık ve tek olan askıları değiştirdim, bi 24 daha almam gerekiyor, o gazla çocukların dolaplarına baktım, 3ünden de 1 er parça çıkardım, hem küçülmüş hem yıpranmışlar.

Biri 2,5 yaşında biri 5. Büyük oğlum anasınıfına gidiyor

Eline sağlık

Bugün 2 parça eylülün küçülen kıyafetini eledim.
Birkaç iş kaldı sonra dinlenecegim dün çok yoruldum
Önümüzdeki hafta portmanto ve eylülün dolabına başlarım
Sadece bu kısımlar dağınık
Kalan yerler duzenli
Sonra diğer hedeflerime odaklanirim.

İyi aksamlar hepinize
Ara sira buraya denk gelip okudugum olmustu simdide cok okuyamadan yazayim dedim. Katilmak isterim araniza belki gaza gelir hizlanirim. Dogumdan beri ipin ucunu yakalayamiyorum ev hic iyi durumda degil minigim uyuyunca birseyler yapiyorum ama oda az ve zor uyuyor o yuzden yetisemiyorum bugun oyle bir sinir geldiki uyur uyumaz yatak odasina attim kendimi 3 cekmece duzenledim hizlica bir kac parca elden cikardim oda birsey yeni yila pek toplu ve temiz giremeyecegim ama insallah suandan daha iyi halde olurum.

Not ekliyim 5 yasinda bir minigim daha var ve asiri dagitiyor sadece oyuncak degil alakasiz seyler dagitiyo mesela mutfaktan suzgeci aliyor salona geliyor orada birakiyor ev iyice savas alani. Az once sagolsun icinden gelmis odasini toplamis suan en toplu yer orasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…