Yabancı uyruklu derken Suriyeli mi diye soruyorsa evet bu sene ki 5lerde var her sınıfta 4-5 tane. Öncesinde okulda toplam 4-5 kişi vardı. Bu sene arttı.Ooo sıcak memleketöğrenciler yabancı uyruklu ağırlıkta mi ?
Bizde 33 öğrenci de 5 yabancı uyruklu.
Kullanmıyorsan at gitsinYarin izin gunum. Mutfak da kullanilmayan fazla sey var. Elden cikarmaya kiyabilecek miyim
Var cok kullanmadigim sey. Plastik kutular,fazla fazla mataralar. Sebze sikacagi da var senelerdir kullanilmayan.Kullanmıyorsan at gitsin
At ferahlaVar cok kullanmadigim sey. Plastik kutular,fazla fazla mataralar. Sebze sikacagi da var senelerdir kullanilmayan.
Niyetine aldıysan nasibini bekliyordurKonya'ya gelirsem kesin uğrayıp içicem fincan da
Panik yapma yeniden yükselecek sadece zamani var sen yatırım yap unut dolar altın gördüğü yeri unutmaz sen düzenli yatırıma devam etya millet 17 den bozdurup 11lerde bastı dolara parayı.acaip şeyler döndü.benimde beklemekten başka yapacağım bişey yok.ev parası biriktiriyorum evlerde uçtu zaten.ayın 15'inden sonra düşmesi benim açımdan ekstra kötü oldu.
Mutfakta çok ayiklama yapmak zorunda değilsinYarin izin gunum. Mutfak da kullanilmayan fazla sey var. Elden cikarmaya kiyabilecek miyim
9.5 yaşında bir oğlum var sadece 4 e gidiyor.Beraber gidip geliyoruz.Evet olumlu tarafından bakmak lazımoğlun kaç yaşında benim de 2 oğlum var
Evet Suriyeli ağırlıkta yabancı uyruklu olanlar.Bizde yıllardır böyle.En az 4 yıldır 5 er öğrenci hemen hemen her sınıfta.Yabancı uyruklu derken Suriyeli mi diye soruyorsa evet bu sene ki 5lerde var her sınıfta 4-5 tane. Öncesinde okulda toplam 4-5 kişi vardı. Bu sene arttı.
İnşallah canımNiyetine aldıysan nasibini bekliyordur
Biri 2,5 yaşında biri 5. Büyük oğlum anasınıfına gidiyor9.5 yaşında bir oğlum var sadece 4 e gidiyor.Beraber gidip geliyoruz.
Seninkiler kaça gidiyorlar?
Evet Suriyeli ağırlıkta yabancı uyruklu olanlar.Bizde yıllardır böyle.En az 4 yıldır 5 er öğrenci hemen hemen her sınıfta.
İnşallah canım
Maşallah ya küçükmus epey seninkilerBiri 2,5 yaşında biri 5. Büyük oğlum anasınıfına gidiyor
TeşekkürlerMaşallah ya küçükmus epey seninkilerAllah bağışlasın.
Eline sağlıkSelam kızlar, iyi pazarlar olsun hepinize
Dün herkeste bi dolap içi düzenleme olmuş sanırım, bende o kervana katıldım, askı almıştım kırık ve tek olan askıları değiştirdim, bi 24 daha almam gerekiyor, o gazla çocukların dolaplarına baktım, 3ünden de 1 er parça çıkardım, hem küçülmüş hem yıpranmışlar.