Popüler Konu Minimal Yaşam

Mia- geçmiş olsun diş kabusum benim
Tencerelerin hayırlı olsun
Eylülün gözleri de ilerlememiş sevindim

Scss94 misafir gitmiş yatılı severim ama zor oluyor cidden 55 kiloya 67 kilodan selamlar tebrik ederim

S sarahconnor oğluşun tam güne geçmesine sevindim, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz en yakın zamanda

belleza hep iradesizlikten ya biraz uzak kaldım şimdi zincir kırıldı bdv okuma alışkanlığı konusunda
Sen de tatil yapmışsın ne güzel annengil yakın mıydı?

Canım hoş geldiiiin çok mutlu oldum gitme bi daha

Şifreni otomatik doldurma gibi bişey oluyo ondan yap nasıl yapıldığını bilmiyorum sende gitmee gitmeyin gitmeyelim

Ben neler yaptım?
Ara tatilin ilk cumartesi gün bendeydi. Çok şükür atlattım, keyifli geçti.
Sonra eşim oğlanlarla memlekete annemi almaya gitti. Kızımla başbaşa 2 gün geçirdik. Usul usul yağmur yağdı tam kahve kitap battaniye havasıydı.
Annem geldi

Bunun haricinde salonda yemek masam yoktu yemek masası aldık.

‘Sevmek Yetmez’ adında bir pedagoji kitabı okuyorum. Güzel akıcı.

Bunlar güzel şeyler, gelelim can sıkıcı şeylere okulda arama mesafe koyduğum insan bana resmen zorbalık yapıyor alakasız konularda bana laf çarpıyor, ve herkesle beni çekiştiriyor ya ben kimseyle konuşmadım ama herkes onunla gerginsiniz ya vs diyor. Ya sen nerden biliyorsun ben konuşturmamazlık yapmadım tartışmaya girmedim dedim bir arkadaşa, biliyorsun huyunu arkadan konuşuyor dedi arkadaş da kaostan beslenen insanlardan uzak durun hiç samimi olmayın ben hatayı orda yaptım ve bu kişi benden en az 10 yaş büyük. Olgunluğun yaşla hiç bir ilgisi yokmuş cidden

Dün bir miktar ağladım okulda tuvalette ergen gibi ama sonra hemen toparladım tipik ikizler davranışı
Tek tesellim herkes beni de biliyor onu da yani ne diyim

Böyle yaparak kendi değerini düşürüyor

Sen doğru olanı yapıyorsun
Ben samimi oldugu kişiylr arası bozulup başkalarına anlatan kişiyle hiç samimi olmam

Çünkü aynısını bana da yapar diye
Aklıllı insanlar uzak durur durmayanlarla sen de samimi olma demek ki aynı karakterde insanlar

Dimi ama yani ne anlatıyor o kadar onu da anlamadım. Güne de gelmedi. Bana tavırlıymış ya dedim beni kıran o tavıran alan o mu dedim. Konuşun anlaşın diyor arkadaşın biri ama kırılma noktası olan konuda tamamen kendinin haklı olduğunu düşünüyor hala dedi. Eee dedim nasıl konuşup anlaşacağız

Ben uysal uyumlu bir insanımdır çıkıntılık yapmam kolay kolay, o da sandı ki istediği gibi davranacak ben yine aynı uysal tavrıma devam edicem. Pasifte olsa tepkimi görünce kadın resmen bana kin kusuyor

Güle güle kullan yemek masanizı salonun baya büyüktü güzel olmuştur
Annen de gelmiş gözün aydın

Arkadaşında karakterini belli ediyor.
Böyle davrandıkça kendine zarar veriyor farkında değil.

Kızartma tencerem geldi.
Mis gibi

Eklentiler

• 20241119_145302.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…