Yaaaaa koptum mm çok tatlısınBen de son zamanlarda eşimin çok çalışmasından şikayetçiydim. Şimdi annem yanımda çok batmıyor. Ama yalnız kalınca yine batacak biliyorum. Hem aradığım yardımı desteği hem de beraber bir şeyler yapacak zamanı bulamıyoruz o yoğun çalışınca. Bu da beni sinir küpüne döndürüyordu. Önceden bu kadar değildi. Bu sene arttı iş yükü. Bakalım 2. Dönem ne yapıcaz aramız gerilebilir. Gerginken 3.ye hamile kaldım. Gerilmek de yaramıyor bize
Kidega ve amazon son zamanlarda en çok kullandıklarım, kidega çok ilgili ancak bazen geç geliyor acil olmadığı için sorun etmiyorum, amazonun hızı çok iyi 1 günde bile teslim edildiği oluyorGünaydın kızlar
Kitaplarınızı nerden alıyorsunuz?
Ben kitap yurdundan alıyorum hem d&r tarzı yerlere göre çok uygun oluyor hem de sorunsuz geliyor kargoyla. Ama sitede tükenen bir kaç kitap var. Onları nerden tedarik etsem diye düşünüyorum.
Teşekkür ederimKidega ve amazon son zamanlarda en çok kullandıklarım, kidega çok ilgili ancak bazen geç geliyor acil olmadığı için sorun etmiyorum, amazonun hızı çok iyi 1 günde bile teslim edildiği oluyor
Yazının devamında biriken parayla robot süpürge alıcam diyeceksin sandımEki Görüntüle 2977993
Kendime kutu kumbara aldım
İçine attığım para olunca attığım sayıyı karalıyorum
Bu şekilde 5 bin TL birikmiş olacak bittiğinde sonra o an canım ne isterse ona göre kullanırım diye düşünüyorum
Bu kez çok kararlıyım
2022 hedeflerimden bir tanesi para biriktirmek
Onu eşim alacakYazının devamında biriken parayla robot süpürge alıcam diyeceksin sandım
Benimki de bir ara alayım dedi de tutumlu ben aman gerek yok dedim. Bir yandan da hayalini kuruyorum fakat çok pahalı yaaOnu eşim alacak
Benimki de bir ara alayım dedi de tutumlu ben aman gerek yok dedim. Bir yandan da hayalini kuruyorum fakat çok pahalı yaa
Aynen kumbara birikimi ne atarsam yazacağımMia- 108 ne kumbaradaki para mı?
Robot inanılmaz güzel bi kolaylık, fiyatları daha da artmadan alın bence, gayet güzel süpürüyo, ve ev her zaman tertemiz oluyo, dün robot tüm evi süpürdü sonra da beyaz sabun kokulu deterjanla ve sirkeyle her yeri kendim sildim, mis gibi oldututumlu olacağın zamana denk gelmiş
Eşimde ilk çıktığı zamanlar demişti o zamanlar 600 tl falandı ne gerek var demiştim
Şimdi alsın diye gözünün içine bakıyorum
Merhaba merakla bekliyorum siz yazın bende kendime göre uyarlayip düzenleyeceğim sessizce hizlica okuyup çıkıyorum topigi uzun süredir.. iki yasa girmek üzere bebeyle çok vaktim olmuyor. Öncelikle teşekkür ederimSelamlar
Bugün büyük odayı kontrol edeceğim
Sonra ocak sileceğim dün yapamadım
Yani hergune bir düzenleme işi ve temizlik işi yapıyorum exra
Böylece genel temizlik gününü günlere bölmüş oldum
Ev hergun supuruluyor toplanıyor
toz alma yer silme
nevresim ve odaları silme
banyo wc
buzdolabı kontrolü
Hergun bir iş belirleyip ilerlemeyi düşünüyorum daha tam plan olusturamadim
hangi marka/model robot süpürgeyi kullanıyorsunuz?Robot inanılmaz güzel bi kolaylık, fiyatları daha da artmadan alın bence, gayet güzel süpürüyo, ve ev her zaman tertemiz oluyo, dün robot tüm evi süpürdü sonra da beyaz sabun kokulu deterjanla ve sirkeyle her yeri kendim sildim, mis gibi oldu
Aynen hergun supurüyorum evi en azından bazı odaları o supurse silse fena olmazRobot inanılmaz güzel bi kolaylık, fiyatları daha da artmadan alın bence, gayet güzel süpürüyo, ve ev her zaman tertemiz oluyo, dün robot tüm evi süpürdü sonra da beyaz sabun kokulu deterjanla ve sirkeyle her yeri kendim sildim, mis gibi oldu
Çok mutlu oldumMerhaba merakla bekliyorum siz yazın bende kendime göre uyarlayip düzenleyeceğim sessizce hizlica okuyup çıkıyorum topigi uzun süredir.. iki yasa girmek üzere bebeyle çok vaktim olmuyor. Öncelikle teşekkür ederimsayenizde cok tatlış bir ajanda aldim kıyacagim günde 3 kalem is bile halletsem yazacağım kararliyim.. 6-7 gündür sırt ağrılarım icin düzenli egzersiz yapiyorum bir not kagidina yazıp tık atıyorum cok iyi geldi dilerim devam edebilirim.
Bu yılkı hedeflerimde günde 10 dk da olsa egzersiz var.
Ikincisi günde 10 dk da olsa sadece kendim icin birsey yapmak var. Cay kahve eşliğinde kitap okuma müzik dinleme bile olabilir bu ikisi zincir kırmama hedefim. Devamında beni cok zorlamadan biseyler eklemek istiyorum tavsiyelerinizi alirim topikce :)
Özetle bu sene önce kendi sağlığım ve huzurum sonra kızım eşim sonra ev işleri diye devam edeceğim.