Popüler Konu Minimal Yaşam

Yaaaaa koptum mm çok tatlısın

Ben evliliğe her zaman soğuk bakan bir insandım. Bekarken rahattım, ailemle bir sorunum yoktu. Çalışıyordum, bir yandan kurslar, arkadaşlar vs keyfim yerindeydi. Erkek arkadaşım olduğunda evlilik konusunun geçmesi bile beni ilişkiden soğuturdu. Alacağım sorumluluktan korkardım.
Ta ki eşimle görüşmeye başlayana kadar
Bu arada kendisi ilkokul arkadaşım olur yıllar sonra sosyal medyadan yazışmaya başladık o şekilde gelişti olaylar
Çok şükür ondan yana bir sıkıntım yok, her konuda yardımcıdır bana

Bu arada 30 yaşında evlendim. Pişman değilim. Kimseye erken evlilik önermiyorum. (Sosyal mesajımızı da verelim)

Bugün planım degerlendirme
Etrafı yatakları toplamak
Mak camasir atmak
Eylülün kırtasiye dolabını düzenlemek diğer yerleri kendi yerleştirdi kıyafet dolabi da toplu

Öğleden sonra
Firin ocak temizlemek
Yemek yapmak

Kisisel yapılacak işler
Kitap okumak
1 bölüm dizi izlemek saat 21 de
İngilizce çalışmak
Eylülle hamur oynamak
Nemlendirici sürmeyi unutmamak
1 sise su bitirmek
Vitamin içmek
Yarının planını yapmak birazdan yapacagim

Kendime kutu kumbara aldım
İçine attığım para olunca attığım sayıyı karalıyorum
Bu şekilde 5 bin TL birikmiş olacak bittiğinde sonra o an canım ne isterse ona göre kullanırım diye düşünüyorum
Bu kez çok kararlıyım
2022 hedeflerimden bir tanesi para biriktirmek

Kidega ve amazon son zamanlarda en çok kullandıklarım, kidega çok ilgili ancak bazen geç geliyor acil olmadığı için sorun etmiyorum, amazonun hızı çok iyi 1 günde bile teslim edildiği oluyor

Yazının devamında biriken parayla robot süpürge alıcam diyeceksin sandım

Selamlar
Bugün büyük odayı kontrol edeceğim
Sonra ocak sileceğim dün yapamadım

Yani hergune bir düzenleme işi ve temizlik işi yapıyorum exra
Böylece genel temizlik gününü günlere bölmüş oldum

Ev hergun supuruluyor toplanıyor

toz alma yer silme
nevresim ve odaları silme
banyo wc
buzdolabı kontrolü
Hergun bir iş belirleyip ilerlemeyi düşünüyorum daha tam plan olusturamadim

Cocuk odasını bu şekilde yeniden düzenlemek zorunda kaldık
Eylül hanım yatağını bu şekilde istedi
Çadırını da son kez yıkayıp koydum buraya
Sonraki yıllar eleyecegim
Hem çok yer kaplıyor hemde fazla kullanmıyor artık
5-10 yıl sonra kendi istediği gibi genç odası yapar
Şimdilik böyle

tutumlu olacağın zamana denk gelmiş
Eşimde ilk çıktığı zamanlar demişti o zamanlar 600 tl falandı ne gerek var demiştim
Şimdi alsın diye gözünün içine bakıyorum
Robot inanılmaz güzel bi kolaylık, fiyatları daha da artmadan alın bence, gayet güzel süpürüyo, ve ev her zaman tertemiz oluyo, dün robot tüm evi süpürdü sonra da beyaz sabun kokulu deterjanla ve sirkeyle her yeri kendim sildim, mis gibi oldu

Merhaba merakla bekliyorum siz yazın bende kendime göre uyarlayip düzenleyeceğim sessizce hizlica okuyup çıkıyorum topigi uzun süredir.. iki yasa girmek üzere bebeyle çok vaktim olmuyor. Öncelikle teşekkür ederim sayenizde cok tatlış bir ajanda aldim kıyacagim günde 3 kalem is bile halletsem yazacağım kararliyim.. 6-7 gündür sırt ağrılarım icin düzenli egzersiz yapiyorum bir not kagidina yazıp tık atıyorum cok iyi geldi dilerim devam edebilirim.
Bu yılkı hedeflerimde günde 10 dk da olsa egzersiz var.
Ikincisi günde 10 dk da olsa sadece kendim icin birsey yapmak var. Cay kahve eşliğinde kitap okuma müzik dinleme bile olabilir bu ikisi zincir kırmama hedefim. Devamında beni cok zorlamadan biseyler eklemek istiyorum tavsiyelerinizi alirim topikce :)
Özetle bu sene önce kendi sağlığım ve huzurum sonra kızım eşim sonra ev işleri diye devam edeceğim.

hangi marka/model robot süpürgeyi kullanıyorsunuz?

Aynen hergun supurüyorum evi en azından bazı odaları o supurse silse fena olmaz
Özellikle koltuk altlarına eğilip süpürme derdi kalmaz
Hep aklım da ama önümüzdeki yıl buzdolabını değiştirmek istiyoruz 2023 de inşallah

Çok mutlu oldum
Hedefleriniz çok güzel olmuş
Herkesin kisisel zamana ve yaptığı işleri önemseyip yazması çok şey değiştiriyor hayatta.

Evet temizlik yapmak basit görünen bir iş ama amacı çok büyük
Yasam kalitemiz için yapıyoruz.

Ve kendimizi hatırlamak gerek bazen dinlenmek mola vermek bazen bir mum yakmak bile güzel hissettiriyor

Sessiz okuyucular da ne fırtına fikirler varda işte kendilerini saklıyorlar

En kısa zaman da planı oluşturacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…