Popüler Konu Minimal Yaşam

ajandam geldi.çok beğendim.islami bir ajanda .yıllık plan aylık plan ve haftalık plan şeklinde .okunacaklar ve izlenecekler için bölüm var.zincir kırma .vs.en çok hoşa giden bölüm milimallik adına bir bölüm hazırlamışlaar, kıyafet,kitap vs vss aylık ne çıkardıysan elinden artık.islami bölüme gelince namaz kısmı var günlük,kuran kısmı cüz cüz ekleniş,hayır kısmı yapmıslar.not
Güle güle kullan 😊
İçeriği çok güzelmiş 👍

Günaydın kızlar, benimde bi çekmece kontrolleri yapmam lazım, bu gazla bende başlayabilirim :)

kıyafetlerimin askıları hem yetmiyordu, bazıları üst üsteydi hemde kırılanlar vardı, trendyoldan askı aldım, onları değiştirmek istiyorum, değiştirirken elenme de olur zaten.

Günaydın kızlar, benimde bi çekmece kontrolleri yapmam lazım, bu gazla bende başlayabilirim :)

kıyafetlerimin askıları hem yetmiyordu, bazıları üst üsteydi hemde kırılanlar vardı, trendyoldan askı aldım, onları değiştirmek istiyorum, değiştirirken elenme de olur zaten.
ben yazıp gönderene kadar günaydın bitti :)

Ortalık toplandı
Yıkanan çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
2 makine daha yıkandı onların da çoğu yerleştirildi
Ev komple süpürüldü
Çocuk odasının tozu alındı
Camı, kapısı, prizleri ve yerler silindi
Bugünlük benden bu kadar
Yemeğe de davetliyiz oh miss💃🏿

ajandam geldi.çok beğendim.islami bir ajanda .yıllık plan aylık plan ve haftalık plan şeklinde .okunacaklar ve izlenecekler için bölüm var.zincir kırma .vs.en çok hoşa giden bölüm milimallik adına bir bölüm hazırlamışlaar, kıyafet,kitap vs vss aylık ne çıkardıysan elinden artık.islami bölüme gelince namaz kısmı var günlük,kuran kısmı cüz cüz ekleniş,hayır kısmı yapmıslar.not
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de kıyıp kullanacağım bu yıl inşallah. Kafamda tasarladım yazacaklarımı. Güzel yazı çalışıyorum biraz güzel yazınca yazmaya başlarım:KK70: ama ilk baştaki zinciri kırma kısmına hedef bulamadım. Öyle bi hedefim olsun ki sabah bayram sabahına kalkmışcasına heyecanlandırsın beni istiyorum 😅

kardeşime geeceklermiş.kafa dinlemeye ihtiyacı varmış annemin.kız kardeimle gezip tozup çılgınca alışveriş yaparlar kesin bilgi yayalım.ondan sonra bize geçecekmiş. :)yaklaşık üç haftam var :KK53:bi arkadaşla sözleştik cumaya yapacaz bişeyler işyerinde bir saat kadar erken çıkacağım.psikoloğa randevu aldım.bi ceserat gideceğim bakalım haftaya.ama toparladım biraz kendimi
Harikasın iyi gelir inşallah şifa olsun ❤️

Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de kıyıp kullanacağım bu yıl inşallah. Kafamda tasarladım yazacaklarımı. Güzel yazı çalışıyorum biraz güzel yazınca yazmaya başlarım:KK70: ama ilk baştaki zinciri kırma kısmına hedef bulamadım. Öyle bi hedefim olsun ki sabah bayram sabahına kalkmışcasına heyecanlandırsın beni istiyorum 😅
ben sabah derli toplu mutfağa, dağınıkolmayan bir eve uyandığımda bayram sabahına uyanmış gibi oluyorum.

her şekilde Amelos'um :KK70:

günaydınnn
mutlu perşembeler:))
dün biraz tembelik yaptım oyalandım, kızım uyuduktan sonra zinciri kıramazsın diye kızdım kendime, kızım uyuduğpu için onun odasına giremedim, banyo dolabını seçtim kendime orayı bitirdim, eksikleri belirledim rafları elden geçirdikçe

Günaydınlar
Yıllık hedeflerimden biri bakımlı olmak
Bunu kucuk not defterine ayrıntılı şekilde yazdım
Yaptığım ve yapmak istediğim ne varsa ekledim.
Eksik ürünleri not aldım.

Hergun birkaç sayfa kitap okuyorum telefon uygulamasından bakıyorum
Kisisel gelisim kitaplarını okumayı sıkıcı bulduğumdan dinlemeyi deneyeceğim

Gunluk İngilizce çalışıyorum çok bir iddam yok unutmamak istiyorum.

Hedeflerimi yavaş yavaş uygulamaya geçiriyorum diğer hedeflerimi de uyguladikca
paylaşacağım. 😊

Selamlar, paylaşım yapamadım daha çünkü bulantı meselesi yüzünden oturup yazamadım.

Bir iki hafta sonra düzelirim inşallah. Ama ilk hedefim kendime karşı daha merhametli olmak. Mükemmel değilim, olmak zorunda da değilim. Artık kendimi haksız yere eleştirip durmayacağım. Kimseden çok hata yapmıyorum. Ve çoğu şeyi de herkes kadar iyi yapıyorum.
Bebeği kabullenme sürecine girdim. 2. Kontrole henüz gitmedim. Gidelim herşey yolundaysa hamile olduğumu yavaş yavaş söylerim çevremdekilere.

Her şeyin başı sağlık. Sağlıklı olduktan sonra aşılmayacak sorun yok 😉

sen hangisinden aldın.evet ya insan kıyamıyo:KK70::KK70:bende karalama yapıp öyle temize çekeyim diyorum

X