Popüler Konu Minimal Yaşam

Zinciri kırma hedefi için de fikirlerinizi rica ediyorum. Geceye bulaşık bırakmak dışında olursa süper olur:olamaz:
benim alternatifler:
-günde 30 sayfa kitap
-yatak odası-mutfağı düzenli bırakmak
-telefon süresini 3 saatin altında tutmak
-5 dk yüz yogası yapmak
-4 sayfa kuran+meal okumak
-1 mile leslie yapmak
-1 tane tülay kök videosu izlemek

genelde çok hedef koyup sonra hiçbirini yapamama pes etme huyum avr, o yüzden bu hedefleri sırayla koymayı düşünüyorum. sana da ilham olur belki:)

Ama benim namaza özel bölüm yok. Ayrıca namaz/oruç çizelgesi aldım. O da not defteri gibiymiş avuç içi kadar.
normalde bende o şekilde alacaktım.baktım bu seneki ajandaya eklemişler.günlük bülümün altına eklemişler.ama bu yılkinde de geçen yıllardaki bazı yerleri çıkarmışlar.ürün fotoğraflarından onu anladım

günaydınn
-dün: pantolon-kazak rafı, çorap çekmecesi,iç çamaşırı çekmecesi düzenledim.
bugünkü hedefimde düzen yok ara verdim. haftaonu hedeflerim:
-kızımın odası,gardolabı
-vestiyer düzeni
-yatak odası tamamen bitecek

Bakım
- diş fırçalamadan yatağa girmemek.
- nemlendirici kullanmadan uyumamak
- Oje sürenlere oje tazeleme rutini
- makyaj çıkarma rutini

Temizlik
- cuma günü tüm çamaşırları bitirmek. hafta sonu çoğunlukla aileye ayırmak
- minimalizm sonucu evde az eşya bırakmak, sana yük olan / iş isteyen şeyleri elden çıkarmak. temizliğe az vakit harcamak.
- ütüyü çocuklar uyuduktan sonra 2 parça da olsa yapmak. ya da tv izlerken yapmak.

Dini Vecibe
- dua okumadan uyumamak. duayı mümkünse çocuklarla birlikte okumak
- namaz kılanlar için namaz ertelememek, eksikleri tamamlamak için çetele tutmak.
- Cüz okumak. 1 sayfa da olur, 1 cüz de olur o günkü planlarınız çerçevesinde.

Kitap Okuma / Film İZleme / Dinlenme
- Her gün sayfa sayısı önemsemeden kitap okumak.
- Her hafta bir film / eğitici video / dini sohbet / kişisel gelişim videosu izlemek.
- Kendine vakit ayırmak. Hiçbir şey yapmadan yarım saat de olsa bir kahve molası vermek.
Teşekkür ederim fikirler için 😍
Gunaydin anka 😄
Hedefler ve aylık plan hazır gibi.
Gunluk kısımları kullanmak için sabırsızlanıyorum 😍
Eski ajandam bitmek üzere onu kullanıyorum hala
Aynen ben de çok heyecanlıyım :KK58:
fotoğrafını atabilir misin nasıl bir şey?
Atayım canım gün içinde.
benim alternatifler:
-günde 30 sayfa kitap
-yatak odası-mutfağı düzenli bırakmak
-telefon süresini 3 saatin altında tutmak
-5 dk yüz yogası yapmak
-4 sayfa kuran+meal okumak
-1 mile leslie yapmak
-1 tane tülay kök videosu izlemek

genelde çok hedef koyup sonra hiçbirini yapamama pes etme huyum avr, o yüzden bu hedefleri sırayla koymayı düşünüyorum. sana da ilham olur belki:)
Teşekkür ederim canım. Ben de mavi odaya ve ilişkilerle ilgili odaya üye olacağım inşallah Tülay Kök kanalında. Şu an çok dersim birikti onları yetiştirmeye çalışıyorum.
benim aklımdakiler çamaşır,kitap,egzersiz zorda olsa ekmek konusu
Teşekkür ederim 😍

Son düzenleme:
inciitanesi inciitanesi
IMG20211224110224.jpg
Böyle 52 hafta var namaz için. Kaza namazı için kullanmak istersen kaza namazını hespalayıp yazacğın yerler var

IMG20211224110314.jpg

Bu da kaza orucu için

IMG_20211224_110453.jpg

Böyle de ilmihali sayfalar var.

Mikan Mikan yeni haberler gördüm sende, hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah, ilk zaman şok olur insan çok haklısın ama mükemmel olmak zorunda değilsin bu bilinçle hareket edersen her şeyle başetmen daha kolay olacaktır 🥰

Ajanda çok konuşulmuş, ben de ajanda alıp kıyamayıp yazmayanlardanım, eşim çok istiyorum diye hediye etmişti öyle duruyor bir yıldır 🙈 yazmaya değer bir şey göremedim ama en azından izlediğim okuduğum şeyleri listelemek istiyorum sanırım bir adım atacağım bu konuda kendime rağmen 🤭

X