- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
yerini bulması biraz uzun sürecek diyorlar .bakalım ocak 10 gibi durum ne olacak.Altin borsa yükseldiği değeri unutmaz ne zaman yükselir tekrar bilmiyorum ama hep böyle oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerini bulması biraz uzun sürecek diyorlar .bakalım ocak 10 gibi durum ne olacak.Altin borsa yükseldiği değeri unutmaz ne zaman yükselir tekrar bilmiyorum ama hep böyle oldu.
kullanacağız tabiki.süs diye tutamam ben.yazacaz çizecez böyle böyle motive olacağızben de kıyamadım ya kullanır mıyım güvenemedim kendime, evde boş bir ajanda defteri kullanmayı düşünüyorum
kesinlikleKullanın gitsin acımayın
Her yıl yeni ajanda çıkıyor binlerce
Sizden kıymetli değil
fotoğrafını atabilir misin nasıl bir şey?Ama benim namaza özel bölüm yok. Ayrıca namaz/oruç çizelgesi aldım. O da not defteri gibiymiş avuç içi kadar.
benim alternatifler:Zinciri kırma hedefi için de fikirlerinizi rica ediyorum. Geceye bulaşık bırakmak dışında olursa süper olur
normalde bende o şekilde alacaktım.baktım bu seneki ajandaya eklemişler.günlük bülümün altına eklemişler.ama bu yılkinde de geçen yıllardaki bazı yerleri çıkarmışlar.ürün fotoğraflarından onu anladımAma benim namaza özel bölüm yok. Ayrıca namaz/oruç çizelgesi aldım. O da not defteri gibiymiş avuç içi kadar.
benim aklımdakiler çamaşır,kitap,egzersiz zorda olsa ekmek konusuZinciri kırma hedefi için de fikirlerinizi rica ediyorum. Geceye bulaşık bırakmak dışında olursa süper olur
Teşekkür ederim fikirler içinBakım
- diş fırçalamadan yatağa girmemek.
- nemlendirici kullanmadan uyumamak
- Oje sürenlere oje tazeleme rutini
- makyaj çıkarma rutini
Temizlik
- cuma günü tüm çamaşırları bitirmek. hafta sonu çoğunlukla aileye ayırmak
- minimalizm sonucu evde az eşya bırakmak, sana yük olan / iş isteyen şeyleri elden çıkarmak. temizliğe az vakit harcamak.
- ütüyü çocuklar uyuduktan sonra 2 parça da olsa yapmak. ya da tv izlerken yapmak.
Dini Vecibe
- dua okumadan uyumamak. duayı mümkünse çocuklarla birlikte okumak
- namaz kılanlar için namaz ertelememek, eksikleri tamamlamak için çetele tutmak.
- Cüz okumak. 1 sayfa da olur, 1 cüz de olur o günkü planlarınız çerçevesinde.
Kitap Okuma / Film İZleme / Dinlenme
- Her gün sayfa sayısı önemsemeden kitap okumak.
- Her hafta bir film / eğitici video / dini sohbet / kişisel gelişim videosu izlemek.
- Kendine vakit ayırmak. Hiçbir şey yapmadan yarım saat de olsa bir kahve molası vermek.
Aynen ben de çok heyecanlıyımGunaydin anka
Hedefler ve aylık plan hazır gibi.
Gunluk kısımları kullanmak için sabırsızlanıyorum
Eski ajandam bitmek üzere onu kullanıyorum hala
Atayım canım gün içinde.fotoğrafını atabilir misin nasıl bir şey?
Teşekkür ederim canım. Ben de mavi odaya ve ilişkilerle ilgili odaya üye olacağım inşallah Tülay Kök kanalında. Şu an çok dersim birikti onları yetiştirmeye çalışıyorum.benim alternatifler:
-günde 30 sayfa kitap
-yatak odası-mutfağı düzenli bırakmak
-telefon süresini 3 saatin altında tutmak
-5 dk yüz yogası yapmak
-4 sayfa kuran+meal okumak
-1 mile leslie yapmak
-1 tane tülay kök videosu izlemek
genelde çok hedef koyup sonra hiçbirini yapamama pes etme huyum avr, o yüzden bu hedefleri sırayla koymayı düşünüyorum. sana da ilham olur belki:)
Teşekkür ederimbenim aklımdakiler çamaşır,kitap,egzersiz zorda olsa ekmek konusu
Sınıfta cam açık ders işlemek çok kötü hava buzzz
Valla bizim sınıflarda hiç cam açan yok hastalığa rağmen üstüne elektrik kesik tüm gün klima çalışmayınca dondukSınıfta cam açık ders işlemek çok kötü hava buzzz
Bu hava da cam silmek miSalon camlarını ve balkonu sildim ben de hızlı hızlı dondum