Popüler Konu Minimal Yaşam

Yarin is sonrasi cocuklarin kuculenleri dolaplarindan cikarmam lazim. Direk kizilhac a atiyorum. Bazen satsam Montlari ,daha mantikli olur diyorum. Sonrada ugrasmayim diyip vazgeciyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz kuculenleri ?

Bujo ile vakit gecirdim. Kizimda aldim (6yasinda) sirf rahat birakmaz diye. Iyi oyalandik :))

Elbiseleri sonrasi projem oyuncaklari icin. Oda carsamba gunu. Depoya inip orayida elden gecirecegim. 1gune fazla gelebilir
ben genelde ihtiyacı olan biri bulup veriyorum.

geçen sefer cüzi bir miktara sattım tüm kıyafetlerini çocuğumun.

yalnız şunu yapıyorum, sezonluk alışveriş yapıyordum, şimdi elimizdekilerin hepsini son raddeye kadar kullanıp sonra elden çıkarıp yenisini alıyorum.
öteki türlü bir sürü kıyafet olduğu için giymeye vakit kalmadan küçülmüş oluyorlar, yazık günah.

Yarin is sonrasi cocuklarin kuculenleri dolaplarindan cikarmam lazim. Direk kizilhac a atiyorum. Bazen satsam Montlari ,daha mantikli olur diyorum. Sonrada ugrasmayim diyip vazgeciyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz kuculenleri ?

Bujo ile vakit gecirdim. Kizimda aldim (6yasinda) sirf rahat birakmaz diye. Iyi oyalandik :))

Elbiseleri sonrasi projem oyuncaklari icin. Oda carsamba gunu. Depoya inip orayida elden gecirecegim. 1gune fazla gelebilir
Ihtiyaci olanlara veriyorum
Satmak uzun bir süreç gibi geliyor ugrasmak lazım.
Yapılırsa güzel olur.

Birde mutfakta birkaç değişim yapmıştım
Eskileri başka bir odaya koymuştum
Çok kötü olanları çöpün yanına koymuştum eskici almıştı
Diger iyi durumda olanları Annem kullanırım dedi aldı götürdü.
Fazlalıklar yine gitti evden.

Slmlar kızlar, hedeflerimi belirledim. Müsait bir zamanda paylaşacağım. Kitap okuma listemi yapmaya başladım.
Okuldan gelirken kendime kendime koca bir paket cips aldım şimdi gidip onu keyifle yiyeceğim sonra yazarım 😋🤣

20211221_141830.jpg
2 cekmeceyi temizledim
Yerdeki eşyalar yerlerine gidecek
Boş cekmeceyi yine elimize geçeni atma çekmecesi ilan ediyorum.
Bazen üşengeçliğim tutuyor. 😅

Benim de komple evi elden geçirmem lazım. Temizlik, düzen ve sadeleşme olarak. Yılbaşına kadar bir şeyler yapsak birbirimizi motive etsek. Atsak üzerimizden şu ölü toprağını:KK51:
Yılbası öncesi bende de rutin oldu bu sadeleşme arınma temizlik :) Eskiden hedefi hep yılbaşından sonraki güne koyardım ama çok istikrarlı olamıyorum nedense. Yılbaşına kadar güzel bir arınma plandım hem mekan hemde mental anlamda. Önce baya bir sadeleşmeye gidiyorum. Eşyadan da kurtulasım var hayatıma hıc bır anlam katmayan ınsanlardan da :KK70: komple temizlik anlayacağınız. Motivasyon önemli. Kımler neler yapıyor merakla beklıyorum. Seri alıntılayalım da kahvemı yapıp gelıcem okumaya. Bazılarımız cıdden ılham kaynagı :)

X