- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel aldıralım beyinleriRuh ikiziyiz gerçekten. Bir elmanın yarısı biri sensin biri ben
Valla aynı durumdayım.
ben genelde ihtiyacı olan biri bulup veriyorum.Yarin is sonrasi cocuklarin kuculenleri dolaplarindan cikarmam lazim. Direk kizilhac a atiyorum. Bazen satsam Montlari ,daha mantikli olur diyorum. Sonrada ugrasmayim diyip vazgeciyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz kuculenleri ?
Bujo ile vakit gecirdim. Kizimda aldim (6yasinda) sirf rahat birakmaz diye. Iyi oyalandik :))
Elbiseleri sonrasi projem oyuncaklari icin. Oda carsamba gunu. Depoya inip orayida elden gecirecegim. 1gune fazla gelebilir
HosbuldumHoşgeldin Mia-
Hosbuldum mavimlim olabildiğince çabuk geldimOoo hosgeldin mekan sahibi gözümüz yollarda kaldi
Ihtiyaci olanlara veriyorumYarin is sonrasi cocuklarin kuculenleri dolaplarindan cikarmam lazim. Direk kizilhac a atiyorum. Bazen satsam Montlari ,daha mantikli olur diyorum. Sonrada ugrasmayim diyip vazgeciyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz kuculenleri ?
Bujo ile vakit gecirdim. Kizimda aldim (6yasinda) sirf rahat birakmaz diye. Iyi oyalandik :))
Elbiseleri sonrasi projem oyuncaklari icin. Oda carsamba gunu. Depoya inip orayida elden gecirecegim. 1gune fazla gelebilir
mutlu yıllar ikinize deSelamlar
Dün aynı zamanda yeğenimin de doğum günüydü
Annemlerde geldiler bizde kaldılar
Yoğun geçti ama güzeldi
inciitanesi dolap düzen görevi bugüne kaldı
Sağol bellezammutlu yıllar ikinize de
BekliyoruzSlmlar kızlar, hedeflerimi belirledim. Müsait bir zamanda paylaşacağım. Kitap okuma listemi yapmaya başladım.
Okuldan gelirken kendime kendime koca bir paket cips aldım şimdi gidip onu keyifle yiyeceğim sonra yazarım
ben başladım bana katılsana :)Benim de komple evi elden geçirmem lazım. Temizlik, düzen ve sadeleşme olarak. Yılbaşına kadar bir şeyler yapsak birbirimizi motive etsek. Atsak üzerimizden şu ölü toprağını
güzel bir fikir her yere elinden geçeni atacağına en azından tek yerde depolanırEki Görüntüle 2973712
2 cekmeceyi temizledim
Yerdeki eşyalar yerlerine gidecek
Boş cekmeceyi yine elimize geçeni atma çekmecesi ilan ediyorum.
Bazen üşengeçliğim tutuyor.
Aynengüzel bir fikir her yere elinden geçeni atacağına en azından tek yerde depolanır
Ooo eline sağlıkBen yatak odasından başladım
Nevresimleri değiştirdim
Toz aldım
Camını kapısını prizleri sildim
Yerleri süpürüp sildim
3 çekmece düzenledim
1 mak çamaşır yıkandı
Yılbası öncesi bende de rutin oldu bu sadeleşme arınma temizlik :) Eskiden hedefi hep yılbaşından sonraki güne koyardım ama çok istikrarlı olamıyorum nedense. Yılbaşına kadar güzel bir arınma plandım hem mekan hemde mental anlamda. Önce baya bir sadeleşmeye gidiyorum. Eşyadan da kurtulasım var hayatıma hıc bır anlam katmayan ınsanlardan da komple temizlik anlayacağınız. Motivasyon önemli. Kımler neler yapıyor merakla beklıyorum. Seri alıntılayalım da kahvemı yapıp gelıcem okumaya. Bazılarımız cıdden ılham kaynagı :)Benim de komple evi elden geçirmem lazım. Temizlik, düzen ve sadeleşme olarak. Yılbaşına kadar bir şeyler yapsak birbirimizi motive etsek. Atsak üzerimizden şu ölü toprağını