Popüler Konu Minimal Yaşam

Kızımın odasına başladım
Nevresimleri değiştirdim
Kıyafetleri elden geçirdim 3 parça eledim
Sonra piyano dersi vardı oraya götürdüm
Gelince bulaşık makinesini boşalt, yemek hazırla, ye, topla, makineyi yeniden doldur derken bu saat oldu.. yarın çocuk odasından devam etmeyi düşünüyorum.
Şimdi kahve eşliğinde dinlenmece☺️

20211221_174935.jpg
Akşamları daha sakin bir gün gecirmeyi seviyorum
Olabildiğince az iş yapıyorum
Bazen yoğun oluyor tabi
Eylül okula başlamadan son rahat yıllarım zira 9 yaşında olmak çok zormuş dedi dün
Eşim yeğenime bölme işlemi öğretirken, gelecekte onun neler bekledini gördü 😅

Hep birlikte aşacağız bu yolları evladım

Ve evet bu yılda cam ağacı alamadım ama hayatıma parıltı katmaya devam ediyorum. 😁

Kızımın odasına başladım
Nevresimleri değiştirdim
Kıyafetleri elden geçirdim 3 parça eledim
Sonra piyano dersi vardı oraya götürdüm
Gelince bulaşık makinesini boşalt, yemek hazırla, ye, topla, makineyi yeniden doldur derken bu saat oldu.. yarın çocuk odasından devam etmeyi düşünüyorum.
Şimdi kahve eşliğinde dinlenmece☺️
Çok hızlısın maşallah

hatılıyorum da kızıma toplama işleminde ''elde var 1'' i anlatırken delirmiştim :kızgın:

sonra öğretmeni tek seferde anlatmıştı :)

bi şekilde oluyor işte, o dönem de çok keyifliydi, korkmayın geliinnnn :KK70:

Eki Görüntüle 2974075
Akşamları daha sakin bir gün gecirmeyi seviyorum
Olabildiğince az iş yapıyorum
Bazen yoğun oluyor tabi
Eylül okula başlamadan son rahat yıllarım zira 9 yaşında olmak çok zormuş dedi dün
Eşim yeğenime bölme işlemi öğretirken, gelecekte onun neler bekledini gördü 😅

Hep birlikte aşacağız bu yolları evladım

Ve evet bu yılda cam ağacı alamadım ama hayatıma parıltı katmaya devam ediyorum. 😁

Boş ver çağır sen anneni bence. Şu an gurur yapacak vakit değil. Normalde çocukların sakinse bu kadar tempon yoksa düşünememiştir o da. Bazı insanlar soğuk oluyor. Sen söylemeden anlayamıyor. Ben anneme hep kızardım. Ya derdim 4 çocuk var burda. Hadi yardım etmeyi falan geçtim. İnsan hiç mi özlemez ya çocuklarını torunlarını derdim. İçimden tabi 😅 Psikologla en çok bu konuyu konuştum. Şu an mizacı öyle onu anladım. Bazı insanlar soğuk. Bizim gibi derin duyguları yok. Onlara kendimizi anlatmamız lazım. Çünkü empati yetenekleri yok. O yüzden sen söyle.
Anne böyle böyle biraz yoruldum. Hem seni de özledik çocuklarla. biraz gelir misin de. Gelir herhalde öyle söyleyince. O çocuklara bakarken işten sonra bi kuaföre git, bi arkadaşınla kahve içmeye git, masaja git, havuza git. Çocukların mutlu anneye ihtiyacı var.
kardeşime geeceklermiş.kafa dinlemeye ihtiyacı varmış annemin.kız kardeimle gezip tozup çılgınca alışveriş yaparlar kesin bilgi yayalım.ondan sonra bize geçecekmiş. :)yaklaşık üç haftam var :KK53:bi arkadaşla sözleştik cumaya yapacaz bişeyler işyerinde bir saat kadar erken çıkacağım.psikoloğa randevu aldım.bi ceserat gideceğim bakalım haftaya.ama toparladım biraz kendimi

Selamlar
Bir süre kendimle baş başa kalmam gerekiyordu
Giderken ne yazacağımı bilemedim zaten kazen beyde 2. Dk içinde üyeliğimi sonlandırdı 😊
Beni merak eden, mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum.
Iyiki sizin gibi kıymetli dostlar edinmisim 🥰
Özledim sizi
yaaa mia hoşgeldin.çok çok kalp:KK200:

Mia- Mia- nın dönüşünün şerefine ben de bugün itibari ile üzerimdeki kara bulutları dağıtmaya karar verdim. Eve gidince 2022 hedeflerimi yazacağım. Okuma listemi vs de paylaşacağım. Ama yeter artık çok mıy mıy şikayet ettim ama artık küllerimden doğma zamanı 😎
yess beee bende bende mikan

Kendine az da olsa kisisel zaman oluştur.
Ve mümkünse destek alın birilerinden
Hafta sonu dinlen acil olmadıkça iş yapma.
Eşinin evde olduğu günler de dışarıya çıkın hava alın onun da senin de ihtiyacın var.

Kendine iyi gelen şeyleri düşün
Rutinini düşün nasıl kolaylık sağlayabilirsin.
Hedeflerini yaz.
Umarım daha iyi olursun ❤
ya işte zamansız bir döneme denk geldim.eşim çok yoğun.evin yükü çocuklar okulları vs üst üstte..bu hafta daha iyiyim.ctesi eşimin ailesinden bikaç kişiyi yemeğe aldım.(beraber eğlendiğim insanlar) bikaç plan yaptık onlarla.hediyeleşmek için çekiliş vs yaptık.ctesi dışarı çıkaracaklar beni tüm gün eve geçmicem.bu hafta çocukların yükünü eşim devraldı.sabah o hazırlıyor. giyimleri beslenmeleri ulaşım vs onda.hafta sonu fazla yemek yaptım.çorba vs.eve geçince daha kolay oluyor diğerlerini hazırlamak.bakalım daha iyi olacağım

ajandam geldi.çok beğendim.islami bir ajanda .yıllık plan aylık plan ve haftalık plan şeklinde .okunacaklar ve izlenecekler için bölüm var.zincir kırma .vs.en çok hoşa giden bölüm milimallik adına bir bölüm hazırlamışlaar, kıyafet,kitap vs vss aylık ne çıkardıysan elinden artık.islami bölüme gelince namaz kısmı var günlük,kuran kısmı cüz cüz ekleniş,hayır kısmı yapmıslar.not

Ben de dün akşam banyo dolabına girdim :KK9:

1 poşet atılacak ya da çok beklemiş deterjan krem vs attım.

bu akşam başka bir bölüm kestireyim gözüme.

Gunaydin 😊
dün kitaplığın üstünü elden geçirdim.
bugün: kızımın gardolabında sıra: kıyafetlerinin olduğu raflar, iç çamaşırı-çorap çekmeceleri,

ben de dün ekstradan kızın tokalarını ayıkladım.
Elinize sağlık süpersiniz 😍

ya işte zamansız bir döneme denk geldim.eşim çok yoğun.evin yükü çocuklar okulları vs üst üstte..bu hafta daha iyiyim.ctesi eşimin ailesinden bikaç kişiyi yemeğe aldım.(beraber eğlendiğim insanlar) bikaç plan yaptık onlarla.hediyeleşmek için çekiliş vs yaptık.ctesi dışarı çıkaracaklar beni tüm gün eve geçmicem.bu hafta çocukların yükünü eşim devraldı.sabah o hazırlıyor. giyimleri beslenmeleri ulaşım vs onda.hafta sonu fazla yemek yaptım.çorba vs.eve geçince daha kolay oluyor diğerlerini hazırlamak.bakalım daha iyi olacağım
Süper olmuş ya ne güzel.
Baya bir yük azalmış üzerinden diğer işlerde yapılır bir şekilde

X