Popüler Konu Minimal Yaşam

Cash wallet im geldi 2hafta sonunda 😂
Uzerine ben yazdim,ney ne icin diye.
Bir A5 planner alip icine eklemeyi dusunuyorum.
Onun icin carsiya inmem gerek. Ocak ayinda temiz sayfa diyerek hasliyacagim.

Soyle sayfa buldum..15 adet varmis. 30sayfa ediyormus. Istedigim gibi yazip cizip bujo seklinde olur gibime geldi

Eklentiler

• notekit-bullet-journal-dag-planner-zoom.jpg
    notekit-bullet-journal-dag-planner-zoom.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 48
  • notekit-bullet-journal-uge-planner-zoom.jpg
    notekit-bullet-journal-uge-planner-zoom.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 49
Selamlar
Bir süre kendimle baş başa kalmam gerekiyordu
Giderken ne yazacağımı bilemedim zaten kazen beyde 2. Dk içinde üyeliğimi sonlandırdı 😊
Beni merak eden, mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum.
Iyiki sizin gibi kıymetli dostlar edinmisim 🥰
Özledim sizi

Selamlar
Bir süre kendimle baş başa kalmam gerekiyordu
Giderken ne yazacağımı bilemedim zaten kazen beyde 2. Dk içinde üyeliğimi sonlandırdı 😊
Beni merak eden, mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum.
Iyiki sizin gibi kıymetli dostlar edinmisim 🥰
Özledim sizi
Hoşgeldinnnnn🎉🎊🥳

Mia- Mia- nın dönüşünün şerefine ben de bugün itibari ile üzerimdeki kara bulutları dağıtmaya karar verdim. Eve gidince 2022 hedeflerimi yazacağım. Okuma listemi vs de paylaşacağım. Ama yeter artık çok mıy mıy şikayet ettim ama artık küllerimden doğma zamanı 😎

Neler yaptım bu süreçte anlatayım
İlk birkaç gün acil olmadıkça hiç birsey yapmadım
Bol bol film izledim
Gelecekten umudum tükenmiş gibiydi
Bir söz okumuştum kucuk seylerden mutlu olmak başka ,zorunda bırakılmak çok daha başka bir konu.
Hissettiğim şeyler "hayatın yolunda değil "diyordu
Tabiki de hep mutlu olamayız bu duygular bizi çözüm üretmeyi sağlayan araçlar ve bu mutsuzluğun içinde kaybolmayı istemiyordum.

Sonra eşim bu halimi görünce hafta sonunu başka yerlere gidelim dedi.
Evde olmayı istesem de kabul ettim
Ve çok iyi geldi.

Diğer günler de daha iyi hissettim bol bol hedefler yazdım
Bir kaç tanesini uygulamaya başladım
Bunları detayli yazacağım yine

Bol enerjiyle geldim 😄

Yaaaa bende geçenlerde 3 Seans terapi aldım gerçekten çok iyi geldi anlattıklarından yola çıkarak küçük kızımı kreşe gönderip kendime biraz zaman ayırmam gerektiğiydi

Dediği gibi yaptım gerçekten biraz rahatladım

Şimdi büyük kızıma diyorum ki kardeşini kreşten alsak mı ekonomik kriz var

Anne o zaman psikolog parası verecen boşver böyle iyi diyor🙈🙈🙈
Kızın haklı 😁

madem topiği boş bırakmıyoruz yazim bari;

çocukların kıyafetlerini toparladım, büyük kızımınkilerden küçülenleri ve henüz yeni olanları küçük kızıma ayırdım, sert kapalıklı hurca koyup gardrop üzerine koydum, küçük kızımın küçülen ve yeni olanları (mesela doğum günü elbisesi vs gibi) dolaba koydum ve cidden sattım :skandal: beceremem diyodum ama fiyatı çok yüksek tutmayınca gidiyormuş meğer, ona ayakkabı almıştım en azından onun parası çıktı.

şu an dolap içleri çocuklar anlamında minimal olmasa da düzenli, ekonomik belirsizlikte almayım desem de yaz için indirimden bişiler aldım yine. yaza fiyatlar ne olacak gerçekten bilmiyorum.

şimdi de mutfak için kullandığımız şeyleri yedeklesem mi diyorum, siz ne yaptınız bu konuda, pandemi başında da böyle bi telaş yapmıştı millet, ben bişi yapmamıştım ama ekonomi beni biraz korkutuyor açıkcası.
Eline sağlık
+1 yedekliyorum en çok tüketilen şeyleri.

Parayı birikime atmak daha çok güven verecektir.
Şuan lazım olur diye birçok pasif yatırım yapıyoruz. Elimizdeki para da eriyor.

Güle güle kullan
İlk denemek için alınabilir
Sonrasında noktali ajanda alıp kendinde yaparsın bujoyu 😊
Tesekkurler
Direk bujo almaya karar verdim 😂 noktali olan. Bugun plan yapip hedefi paylasacagim. Yeni yili beklemeden baslamak en iyisi

hala diplerde dolanıyorum.yüzde otuz oranında toparlandım gibi.ama ev beni çok zorlamaya başladı.çocukları kavgaları inanılmaz arttı.eşimi de zaten işten dolayı neredeyse göremiyorum.sorunda tamda bu sanırım.oturup adam akıllı konuşacak zmanımız bile yok karşılıklı.haftasonları bile dolu oluyor çoğu zman.hafta içi geç geliyor.bu yük yordu beni.relax olayım diyorum ama sürekli bir gerginlik hali üzerimde .atamıyorum.sirkelenmek, adaçaylı puhurlanmak lazım galiba .bilemedimki bu üzerimdeki ağırlığın sebebini.sağlığımı zorlayama başladı.
Kendine az da olsa kisisel zaman oluştur.
Ve mümkünse destek alın birilerinden
Hafta sonu dinlen acil olmadıkça iş yapma.
Eşinin evde olduğu günler de dışarıya çıkın hava alın onun da senin de ihtiyacın var.

Kendine iyi gelen şeyleri düşün
Rutinini düşün nasıl kolaylık sağlayabilirsin.
Hedeflerini yaz.
Umarım daha iyi olursun ❤

Tesekkurler
Direk bujo almaya karar verdim 😂 noktali olan. Bugun plan yapip hedefi paylasacagim. Yeni yili beklemeden baslamak en iyisi
Çok iyi düşünmüşsun.
Şimdiden başlamak en iyisi, yeni yıla kadar hem alıştırma gibi oluyor hem hedefleri düşünmek çok eğlenceli 😊

X