- 29 Ocak 2017
- 4.324
- 8.212
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün bu şarkıya taktım:)) size de gelsin
bugün bu şarkıya taktım:)) size de gelsin
Düşük mod şarkım bu benim
MinimalistÇok iyi ya
Ahmet Kaya dan severim bunu. Ben de hakim bey dinliyorum bu gün
Bugün bunu dinlemisim en çok
Ahmet Kaya dan severim bunu. Ben de hakim bey dinliyorum bu gün
[ICODE][ISPOILER]AHMET KAYA DA GÜZEL SÖYLÜYOR EVET, AYRICA AHMET KAYA-KUM GİBİYE BAYILIRIMMM:) AÇIP DİNLEYEYİM İYİ AKLIMA GELDİ[/ISPOILER]
[/ICODE]Bütün şarkıları güzel. Son günlerde arka mahalle düşüyor dilime ama.[ICODE][ISPOILER]AHMET KAYA DA GÜZEL SÖYLÜYOR EVET, AYRICA AHMET KAYA-KUM GİBİYE BAYILIRIMMM:) AÇIP DİNLEYEYİM İYİ AKLIMA GELDİ[/ISPOILER]
[/ICODE]
her akşam mutfağı toplu bırakmak. olay yine bulaşık yıkamaya geliyor ama napalım, ustalık da çırakken dükkan süpürmeyle başlıyorTamam örnek paylaşın benim aklıma bir şey gelmiyor CKbeautyandsheer
mikan bence böyle düşünceniz varsa daha fazla ertelemeden hayata geçirin çünkü gün geçtikçe hayallerimize ulaşmak bizden daha da uzaklaşıyor sanki..Slm kızlar,
Biz de ev bakıyoruz. İçime sinen 2 ev var ama bütçemizi ciddi zorlar. Taşınma işi olursa ciddi bir eleme yapacağım. Hayırlısı bakalım. Kendi evimi çok seviyorum. Geniş kullanışlı, kileri vs var. Mutfağı ayrı ve büyük. Tek sıkıntımız ısınma. Klima ile ısınıyoruz. Ve çocuklarla zor oluyor. Yatırımlık bir ev düşünüyorduk. Bi şekilde bütçemizi ayarlarsak bu evi kiraya verip biz daha konforlu bir eve çıkalım dedik. İnşallah hayırlısıyla olur. Aralık ayı için plan program yapma, 2021 i değerlendirme zamanı. Elime kalemi alamadım daha. Alınca geleceğim tekrar
Günaydın Wendy. Aradığımız evi bulduk. Kafamızdaki fiyata düşerse alacağız inşallah. Ama bakalım inşallah bizim için hayırlı olacaksa olurmikan bence böyle düşünceniz varsa daha fazla ertelemeden hayata geçirin çünkü gün geçtikçe hayallerimize ulaşmak bizden daha da uzaklaşıyor sanki..
Insallah hayırlısıyla olsunGünaydın Wendy. Aradığımız evi bulduk. Kafamızdaki fiyata düşerse alacağız inşallah. Ama bakalım inşallah bizim için hayırlı olacaksa olur