- 29 Ocak 2017
- 4.367
- 8.352
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bu şarkıya taktım:)) size de gelsin
bugün bu şarkıya taktım:)) size de gelsin
MinimalistÇok iyi ya![]()
Ahmet Kaya dan severim bunu. Ben de hakim bey dinliyorum bu gün![]()
Bugün bunu dinlemisim en çok![]()
Ahmet Kaya dan severim bunu. Ben de hakim bey dinliyorum bu gün![]()
[ICODE][ISPOILER]AHMET KAYA DA GÜZEL SÖYLÜYOR EVET, AYRICA AHMET KAYA-KUM GİBİYE BAYILIRIMMM:) AÇIP DİNLEYEYİM İYİ AKLIMA GELDİ[/ISPOILER]
[/ICODE]Bütün şarkıları güzel. Son günlerde arka mahalle düşüyor dilime ama.[ICODE][ISPOILER]AHMET KAYA DA GÜZEL SÖYLÜYOR EVET, AYRICA AHMET KAYA-KUM GİBİYE BAYILIRIMMM:) AÇIP DİNLEYEYİM İYİ AKLIMA GELDİ[/ISPOILER]
[/ICODE]
her akşam mutfağı toplu bırakmak. olay yine bulaşık yıkamaya geliyor ama napalım, ustalık da çırakken dükkan süpürmeyle başlıyor
mikan bence böyle düşünceniz varsa daha fazla ertelemeden hayata geçirin çünkü gün geçtikçe hayallerimize ulaşmak bizden daha da uzaklaşıyor sanki..Slm kızlar,
Biz de ev bakıyoruz. İçime sinen 2 ev var ama bütçemizi ciddi zorlar. Taşınma işi olursa ciddi bir eleme yapacağım. Hayırlısı bakalım. Kendi evimi çok seviyorum. Geniş kullanışlı, kileri vs var. Mutfağı ayrı ve büyük. Tek sıkıntımız ısınma. Klima ile ısınıyoruz. Ve çocuklarla zor oluyor. Yatırımlık bir ev düşünüyorduk. Bi şekilde bütçemizi ayarlarsak bu evi kiraya verip biz daha konforlu bir eve çıkalım dedik. İnşallah hayırlısıyla olur. Aralık ayı için plan program yapma, 2021 i değerlendirme zamanı. Elime kalemi alamadım daha. Alınca geleceğim tekrar![]()
Günaydın Wendy. Aradığımız evi bulduk. Kafamızdaki fiyata düşerse alacağız inşallah. Ama bakalımmikan bence böyle düşünceniz varsa daha fazla ertelemeden hayata geçirin çünkü gün geçtikçe hayallerimize ulaşmak bizden daha da uzaklaşıyor sanki..
Insallah hayırlısıyla olsunGünaydın Wendy. Aradığımız evi bulduk. Kafamızdaki fiyata düşerse alacağız inşallah. Ama bakalıminşallah bizim için hayırlı olacaksa olur
![]()