- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
Bana bol bol kırmızı kart verebilirsin, her hareketim faul bu aralaruzun zamandır kirmizi kartı kullanmıyordum sana kısmetmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bol bol kırmızı kart verebilirsin, her hareketim faul bu aralaruzun zamandır kirmizi kartı kullanmıyordum sana kısmetmiş
Toparlan birakma kendini mikanBana bol bol kırmızı kart verebilirsin, her hareketim faul bu aralar
Elimden telefonu bırakabilirsem toparlanacağım, o engel bu aralar. Tek dert ortaklarım buradaToparlan birakma kendini mikan
Elimden telefonu bırakabilirsem toparlanacağım, o engel bu aralar. Tek dert ortaklarım burada
Ben bu yaz yaza girerken de iyi olmayacağım biliyorsun
Bu aylarda kimse normal değil yaza girerken daha iyi oluyoruz
Biliyor muBen bu yaz yaza girerken de iyi olmayacağım biliyorsun
Evet ama sen eşimden bile önce biliyorsun yaniBiliyor mu
Bu da kırmızı kartRuh ikizim 2 Mikan
Olursun canım iyi düşün iyi olsunBen bu yaz yaza girerken de iyi olmayacağım biliyorsun
inşallahOlursun canım iyi düşün iyi olsun
Bir gün kıyabilirsem inşallahGüle güle kullan ankacim
Valla her türlü ceza kabulüm. Gerçekten kıyamıyorum.Bu da kırmızı kart
Ben de şey oluyor hani yazmaya değer planlar yaptığımda yazacağım gibiBir gün kıyabilirsem inşallah
Yeni yıl yaklaşıyor bak kullan gitsin acımaBir gün kıyabilirsem inşallah
Aynen aynen bulaşık yıka toz al çamaşır katla yazarak heder etmek istemiyomBen de şey oluyor hani yazmaya değer planlar yaptığımda yazacağım gibi
MükemmelliyetçilikValla her türlü ceza kabulüm. Gerçekten kıyamıyorum.
Bir de hedef koyup ya da yapılacakları yazıp, hedefi tutturamazsam / yapılması gerekenleri yapamazsam korkusu da buna neden olabilir.
Ben bir Terazi burcuyum. Bullet Journal'lara bakıyorum efsanevi çizimler hoşuma gdiyor.
ben sadece bir ajandaya yazacaksam yaptıklarımı o zaman o güzelim defteri neden heba edeyim diye düşünüyorum
düşünce yanlış olabilir ama Terazi dengesizliği diyelim