Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa sizin adınıza çok mutlu oldum, aynen hayırlısıysa hemencecik olsun ev elden geçsin, mikan mutlu olsun :)Günaydın Wendy. Aradığımız evi bulduk. Kafamızdaki fiyata düşerse alacağız inşallah. Ama bakalım inşallah bizim için hayırlı olacaksa olur
Yaaa, teşekkür ederimyaa sizin adınıza çok mutlu oldum, aynen hayırlısıysa hemencecik olsun ev elden geçsin, mikan mutlu olsun :)
Burdayım canımbelleza neredesin
Hayırlısı olsun canım. Her şey gönlünce olur umarımGünaydın Wendy. Aradığımız evi bulduk. Kafamızdaki fiyata düşerse alacağız inşallah. Ama bakalım inşallah bizim için hayırlı olacaksa olur
Teşekkür ederim inşallahHayırlısı olsun canım. Her şey gönlünce olur umarım
SağolBurdayım canım
Kolay gelsin işleri bitirdin nerdeyse
Ben de mutfak ve salon halılarını yıkamaya vermiştim bugün gelecek. Süpür sil yapıp onları sereceğim. Yıkanacak çamaşırlar var. Vsss..
Ben günlük hayat için yazılı ajanda kullanmayı bıraktım. Dijital ajandaya geçtim. Ücretsiz todoist adında bir uygulama var. Ben çok faydalı buluyorum. Öncelikle "gelen kutusu" diye bir alan var. Aklıma gelen bütün işleri, o anda yazıyorum. Daha sonra o işlere tarih atıyorum veya müsait olduğumda, gelen kutusundaki işlerden hangilerini halledebilirim diye bakıyorum.
Çok açıklayıcı bir yazı olmuş teşekkürlerBen günlük hayat için yazılı ajanda kullanmayı bıraktım. Dijital ajandaya geçtim. Ücretsiz todoist adında bir uygulama var. Ben çok faydalı buluyorum. Öncelikle "gelen kutusu" diye bir alan var. Aklıma gelen bütün işleri, o anda yazıyorum. Daha sonra o işlere tarih atıyorum veya müsait olduğumda, gelen kutusundaki işlerden hangilerini halledebilirim diye bakıyorum.
Bir randevu aldığımda tarih ve saatli olarak uygulamaya giriyorum.
İşyeri için ajanda kullanıyorum ama. Haftalık ajandayı, günlük ajandadan daha kullanışlı buluyorum.
Benim excelde yıllık bir ana planım var. Her ay sonu diğer ayın aylık planını hazırlıyorum. Sonra aylık plana göre haftalık plan hazırlıyorum:) En son haftalık plan doğrultusunda günlük yapacaklarımı ajandaya yazıyorum. Bence yazılı ajanda kullanımında en kritik konu iş önceliklendirmesi ve yapılacakları abartmamak:)
alırım bir kahveni ankacımNeyse korktuğum kadar yokmuş mutfak da tamam kahve molası var mı kahve isteyen.
ben aldım kahvemi, eline sağlık harikasın valla.Neyse korktuğum kadar yokmuş mutfak da tamam kahve molası var mı kahve isteyen.
Eline sağlıkNeyse korktuğum kadar yokmuş mutfak da tamam kahve molası var mı kahve isteyen.
Ocakta başlayacağız sanmıştım şimdi mi başlıyoruzBen ajanda olayına dün akşam başlamadım. çünkü yeterince yoğundum.
Eve gidince yemek hazırla, koy, kaldır.
Çocuğun Çantası, beslenmesi.
Biraz ud çal, şarkı söyle...
Sporum, sonrasında duş vs.
İnşallah bu akşam bir şeyler karalarım.
Hemen geliyoralırım bir kahveni ankacım
ben aldım kahvemi, eline sağlık harikasın valla.
Teşekkür ederim. Çocuklara yemek hazırladım yeniden bulaşık çıkardım neyse yemek yapmaya girince toplarım artık yatak odasına gireyim şimdi. Bir kaç makine çamaşır var katlanacak bir yandan da yıkananlar ve kuru yanlar da sıradaEline sağlık