- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.641
Valla ya tam plan yapacaktım yıl bitti resmenYeni yıl yaklaşıyor bak kullan gitsin acıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ya tam plan yapacaktım yıl bitti resmenYeni yıl yaklaşıyor bak kullan gitsin acıma
Başlayalım.
hayda basta pes ediyorsunValla her türlü ceza kabulüm. Gerçekten kıyamıyorum.
Bir de hedef koyup ya da yapılacakları yazıp, hedefi tutturamazsam / yapılması gerekenleri yapamazsam korkusu da buna neden olabilir.
Ben bir Terazi burcuyum. Bullet Journal'lara bakıyorum efsanevi çizimler hoşuma gdiyor.
ben sadece bir ajandaya yazacaksam yaptıklarımı o zaman o güzelim defteri neden heba edeyim diye düşünüyorum
düşünce yanlış olabilir ama Terazi dengesizliği diyelim
Bu konuda uzman elecda yi buraya davet etmek istiyorumTamam örnek paylaşın benim aklıma bir şey gelmiyor CKbeautyandsheer
Küçük adımlarla başlasaydık en mükemmeliyle değil
hadi ocak itibariyle beraber başlayalım:))Bende var çok istiyorum diye Mia- hediye etmişti sağolsun ama kıyıp kullanamadım. Hatta şu an kendisine bakıyordum yazsam mı diye
ona da çare bulucazz, aralık 1 bugün start verelimElimden telefonu bırakabilirsem toparlanacağım, o engel bu aralar. Tek dert ortaklarım burada
Valla yapalım yaona da çare bulucazz, aralık 1 bugün start verelim
beni de alın beni de isterimm
İyi yapmışsın hayırlı olsun başlayalım inşallahhadi ocak itibariyle beraber başlayalım:))
bu arada beyazinci ben, isim değişikliğine gittm yenilik istedim
benimki üşengeçlik DMükemmelliyetçilik
1. Adım basit ya doğum günlerini önemli günleri yazmakKüçük adımlarla başlasaydık en mükemmeliyle değil
Başlayalım
Bırakma bırakmaElimden telefonu bırakabilirsem toparlanacağım, o engel bu aralar. Tek dert ortaklarım burada
Ben aldım geçen yıl. Aslında güzel bir ajanda. Tavsiye ederim. Herşeyi planlı yapabilirsin. İnce düşünülmüş çok noktaları var.MERHABA:) İÇİNDEN DE SAYFALAR GÖNDEREBİLİR MİSİN? BEN DE MUSLİMWALK YILLIK AJANDA ALMAYI PLANLIYORUM KULLANAN VAR MI TAVSİYE EDER MİSİNİZ?
Yaaa teşekkür ederimBırakma bırakma
Biz varız☺ Sensiz olmaz.
Size de doğal gaz gelmedi değil mi? Bu Akdenizlilerin kaderi midir nedir?! Sanki biz üşümüyoruz.
Bizim evde kalorifer tesisatı var ama bil bakalım ne yok Bu ısı pompası nasıl bir sistem?
İnşaallah gönlüne göre hayırlı ve de uygun bir ev bulursun.