Popüler Konu Minimal Yaşam

Bi de akşam kurutmaya çamaşır atmıştım çocuklar kapatmış haberim olmadı hiç. Yeni aklıma geldi. Bu saatte tekrar çalıştıramam sabaha da kalmasın diye serdim mecbur. Tele sığmadı petek de yok. Yerleri sildim yere serdim 😂

90A7E62B-1EBC-4DBB-BAE8-6896B6E92693.jpeg

Bu da sanırım biz 🙈

Eki Görüntüle 2961353
Burayı paylasmamisim sizinle
Bu dolap aslında su saatini saklamak için yapıldı
Tam göz önündeydi. Kapattık iyi oldu.
Dis bakım ürünlerini tras ürünlerini buraya koyuyoruz. Genelde eşimin eşyaları var burada 😄
Çok kullanışlı oldu.

ben ufak tefek şeylerin kutular içinde olmasını daha çok seviyorum. çıkar sil, kutuyu düzenle koy yerine gibi.
Akıl vermek gibi değil benimki, sadece tercihimi dile getirdim :KK70: yanlış anlaşılmasın :KK70:

Son düzenleme:
Bugün planım mutfak oturma odası ve kapalı balkon

Mutfak dolapları temiz daha yeni silmiştim
Camlar felaket kirli
Süpür sil ancak biter

yaa ben toplama yerleştirme işlerini çok severim ama çekmece içi silme vs hiç hoşlandığım şeyler değildir :olamaz:
Duzen işlerini bende seviyorum ama temizlik zor 😅
Ben de çocuklar karışmasa temizliği severim. Suyla teması seviyorum. Kadir gibi ovala durula ohhh gitsin dert keder 😅ama tabii şimdi bi cam silene kadar biri kovama girer biri bende silicem diye kovaya bezi sokar şakır şakır her yeri ıslatır derken çok zevkli olmuyor 😅 Toplama işi sinir ediyor beni. Hiç sevmiyorum onu 😅

Ben de çocuklar karışmasa temizliği severim. Suyla teması seviyorum. Kadir gibi ovala durula ohhh gitsin dert keder 😅ama tabii şimdi bi cam silene kadar biri kovama girer biri bende silicem diye kovaya bezi sokar şakır şakır her yeri ıslatır derken çok zevkli olmuyor 😅 Toplama işi sinir ediyor beni. Hiç sevmiyorum onu 😅
Canım senin, çocukları işe dahil etmeden iş yapman çok zor. ver ellerine bezi, kovayı çıkarma piyasaya.
sen süpür onlar silsin. olduğu kadar bazen de, her zaman mükemmel olamayız.
Birine camı içten sildir.
biri masanın tozunu alsın.
bez kirlenince lavaboda yıka gel. kova işin içine girince işin suyu çıkıyor :KK70:

Günaydınlar
Bugün daha sakin bir gün geçirmek istiyorum.
1 saatlik iş planladim
Sonrasında gunluk isler yapılır
Eylülle vakit geçiririm

Bu ay mutfak eksiklerini kontrol edip alacağım
Tencereleri sipariş etmiştim
Diğer eksikleri liste yapacagim.

Kendime yeni yıl için ajanda aldım.
Önümüzdeki yıl hedefim evin eksiklerinin önemli bir kısmını tamamlamak.
2023 te alışveriş yapmamayı deneyimlemek istiyorum.

Birkaç yeni yer görmek ve bol bol kitap okumak
Film izlemek, anılar biriktirmek
Ve olabildiğince planli yaşamak 😊
20211201_134255.jpg

X