Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş ortamına çözümum maalesef yokMia-
Çok rica ediyorum. Şu bizim iş yerine gel bizi bi analiz et de, objektif olarak şu efsane yorumlarınla bizi bi yorumla. Ya ben hatalıysam bana söyle ki, ben de kendime çeki düzen vereyim.
Tövbe estağfurullah, adamı sinir hastası eder bu tipler yaaa!!!!
Genel olarak çoğumuz aynı durumdayız bence ama ben birazcık değiştiremediğim şeyleri kenara bırakmayı öğrenmeye başlıyorum sanırım, yoksa hayat çok uzun daha önümüzde güzel günler var kendimizi yıpratmayalım çocuklarımızın bize ihtiyacı varBiz de kısa bir yürüyüş yaptık. Çocukları yıkadım, yikandim.. kolumu kaldırasim yok.. çok gergin hissediyorum kendimi, desarj olamadım bu tatilde huysuz huysuz geziyorum ortalıkta.. Tabi ülkenin durumu bu can sıkıntısında başrolde
Ama genel olarak geçen sene memlekete geldiğimdeki benle şu anki ben çok farklı. Geçen sene evde pandemiden çok bunalmistim, burda börtüböcek bahçe, aylar sonra insan yüzü görmek çok iyi gelmişti.
Bu sene daha uzun süre evde bunaldik, okul konusu sürekli düzensiz belirsiz ve verimsizdi. Annelik deseniz yetersiz verimsiz agresif hissettiğim bir yıldi.
Şu sıralar bu agresiflik iyice yerleşmiş. Geçen gün kuzenim gayet normal bir animda neden bu kadar öfkeli görünüyorsun dedi o an fark ettim cidden öyleyim
Gecen sene umutluydum normale dönecek diye her şey bu sene tamamen umutsuz hissediyorum. Farkın sebebi bu.
Iç döküs oldu kızlar kusura bakmayın
Eline sağlıkMinimalizm hareketiyle geldim bugün de
Bir ortaboy hurç bebek kıyafeti, örgü, battaniye, uyku tulumu
Bir ortaboy hurç kadın - erkek kıyafeti
Bir ortaboy hurç havlu, pike çarşaf evden gitti, yangınzedeler için yardım tırı gidiyordu hızlıca yıka kurut yapıp yetiştirdik
Hem ev ferahladı hem de uzun zamandır gerçekten ihtiyaç sahibi birini bekliyordum umarım güzel günlerde kullanırlar
Ooo Linda gelmiş hoşgelmis gel sarılalim iki derbeder olarakSelam kizlar yeminle sizleri cok özledim
Ben 1.5 yaşındaki bebeyle saçı başı dağıtmış hic seye yetisemeyen yüzünü yikamaktan bile gün gelip usanan biri haline geldim. Anam bu bebe degil sanki atom karinca. Hic mi bi bebek yorulmaz bi oturayim da oynayayim demez hep kostirmaca. Hep yanında beni istiyor. İse gel git aksam eve gel bebekle oyna sonra yemek yap. Bi robot tan farksizim üstelik sinirimi sadece o uyuyunca yemek yemekten çıkartıyorum. Kilo aldikca hirslanip daha cok yiyorum. Evin duzeni aldi basini gitti. Nereye el atsam rezalet.bakicinin etkisi cok buyuk ama cok iyi bakiyor diye sesimi fazla cikartamiyorum. Zaten şunu şöyle yapin abla dediğimde evet biz onu öyle yapıyoruz sen merak etme yanitini aliyorum. Çığlık atip kosa kosa sehri terkedesim var. Yani sadece yapmam gerekenleri yapıyorum gun icinde. Ama mutlu degilim. Sukursuzluk etmek istemiyorum ama niye böyle anlamıyorum. Ayy içimi döktüm iyi misiniz hepiniz kizlar. Bu arada birikim işleri de rezalet kredi karti hak getire.offf kahveleri yapim bana gelin valla içimi dökesim var hala
Selamm lindam hosgeldinSelam kizlar yeminle sizleri cok özledim
Ben 1.5 yaşındaki bebeyle saçı başı dağıtmış hic seye yetisemeyen yüzünü yikamaktan bile gün gelip usanan biri haline geldim. Anam bu bebe degil sanki atom karinca. Hic mi bi bebek yorulmaz bi oturayim da oynayayim demez hep kostirmaca. Hep yanında beni istiyor. İse gel git aksam eve gel bebekle oyna sonra yemek yap. Bi robot tan farksizim üstelik sinirimi sadece o uyuyunca yemek yemekten çıkartıyorum. Kilo aldikca hirslanip daha cok yiyorum. Evin duzeni aldi basini gitti. Nereye el atsam rezalet.bakicinin etkisi cok buyuk ama cok iyi bakiyor diye sesimi fazla cikartamiyorum. Zaten şunu şöyle yapin abla dediğimde evet biz onu öyle yapıyoruz sen merak etme yanitini aliyorum. Çığlık atip kosa kosa sehri terkedesim var. Yani sadece yapmam gerekenleri yapıyorum gun icinde. Ama mutlu degilim. Sukursuzluk etmek istemiyorum ama niye böyle anlamıyorum. Ayy içimi döktüm iyi misiniz hepiniz kizlar. Bu arada birikim işleri de rezalet kredi karti hak getire.offf kahveleri yapim bana gelin valla içimi dökesim var hala
A Anka bu mesajdan sonra evde "yarı" temizlik yaptım.yarıştıralım istersen ben bu ara daha pisim/dağınığım, NET.
ayrıca kızım da 18 gün yok evde. evi dağıtıyorlar diye bahanem de yok
Ellerine sağlık ve güle güle kullan yeni halılarını canım ben de misafir gelecek diye oturma odası, salon ve mutfağı temizlemiştim. Çocuk odası kalmıştı. Bu gün orayı halledeceğim inşallahA Anka bu mesajdan sonra evde "yarı" temizlik yaptım.
yeni halı almıştım.
Salonu - giriş ve koridoru - mutfağı süpürüp "elle" sildim. Halılarını serdim.
yatak odasını süpürdüm.
banyo paspaslarını makineye attım. ama banyoyu temizleyemedim.
hafta sonu annemdeydim.
bu hafta da diğer yarım işleri tamamlama niyetindeyim.
-evde yıkanmış çamaşırları yerleştirmek
-wc-banyo temizliği
-balkon yıkama
-toz alma
Dipnot: kızımın giymediği kıyafetleri ayırmam lazım. bizim burada bi hanımı kocası evden atmış, çocukların kıyafetlerini de yakmış kansız herif. ona vericem.
Haydi en pasaklılar olmamaya and içtikEllerine sağlık ve güle güle kullan yeni halılarını canım ben de misafir gelecek diye oturma odası, salon ve mutfağı temizlemiştim. Çocuk odası kalmıştı. Bu gün orayı halledeceğim inşallah
şimdiden geçmiş olsun.Selam kızlar dün 2. Doz aşı oldum
Biraz hissettiriyor ağrı halsizlik
Bugün mekan burasi olacak gibi.
Yarına geçer diye tahmin ediyorum yani umut ediyorum
Eki Görüntüle 2898735
Sağol canimşimdiden geçmiş olsun.
şifa olsun aşın.
Aynen bu gün halledeyim bitsin inşallah zaten yatakhane gibi oda. 1 ranza 2 baza 1 dolap 1 masa varHaydi en pasaklılar olmamaya and içtik
ha gayret
Ben bugün diz enjeksiyonumu yaptırdım. Bu sebeple yormamam lazım. Sadece kızın çamaşırlarından verilecekleri ayırcam. bir de katlanacakları katlarım oturduğum yerden.Aynen bu gün halledeyim bitsin inşallah zaten yatakhane gibi oda. 1 ranza 2 baza 1 dolap 1 masa var
Geçmiş olsun canımBen bugün diz enjeksiyonumu yaptırdım. Bu sebeple yormamam lazım. Sadece kızın çamaşırlarından verilecekleri ayırcam. bir de katlanacakları katlarım oturduğum yerden.