Popüler Konu Minimal Yaşam

Vallaha bi kendime gelmem lazim. Ama önce oturup aglayalim sonra gülüp gecelim 😂😂
Bakici kadindan çok izdirapliyim ama iyi bakio. Yaf çocuga iyi bakio tamam anladik bizim evin icine edio.bi yemek ısıtmis bugun sanırsın kizartma yapmis. Vay anam dedim ya. Su cocuk kreşe baslasin ohh dicem yeminle.
Bir aglayasim var benim de 😢 evde değilim şu an ev sıkı bir temizlik düzenleme ve eleme istiyor.
Çok iyi kilo verdim ama sanırım son 1 ayda o kiloyu geri aldım 😭

Bakıcı iyi bakıyorsa görmezden geleceksin mecbur, dert etmemeye çalış bunu, kaç aylık oldu prenses

Bir aglayasim var benim de 😢 evde değilim şu an ev sıkı bir temizlik düzenleme ve eleme istiyor.
Çok iyi kilo verdim ama sanırım son 1 ayda o kiloyu geri aldım 😭

Bakıcı iyi bakıyorsa görmezden geleceksin mecbur, dert etmemeye çalış bunu, kaç aylık oldu prenses
1,5 yaşında teyzesi.
yavaştan bi gaza gelip camları silmem lazım pek pis değil zaten.
her gün 1 oda şeklinde gitmek istiyorum aslında. haftasonu başlıcam sanırım.
iş yerinde gaza gelip gelip eve gidince hiçbir şey yapamayanlardım :)

1,5 yaşında teyzesi.
yavaştan bi gaza gelip camları silmem lazım pek pis değil zaten.
her gün 1 oda şeklinde gitmek istiyorum aslında. haftasonu başlıcam sanırım.
iş yerinde gaza gelip gelip eve gidince hiçbir şey yapamayanlardım :)
Maşallah ya en tatlı zamanları 😍
Ben de dönünce giriseyim diyorum ama daha 10 gün burdayım

İyi akşamlar kızlar 👋
Bazayı açtım bugün
1 çift kişilik nevresim takımı
1 çok amaçlı set
1 tek kişilik pike takımı
1 tek kişilik battaniye
2 pike verilmek üzere ayrıldı, kutulu hiç kullanılmadı yıllardır boşuna daha fazla beklemesin dedim hafifledim
Kalanlar sadece kullanılacak yastık ve yorgan 🎉

Çok iyi eleme yapmışsin,Tebrikler 👏
İyi akşamlar kızlar 👋
Bazayı açtım bugün
1 çok amaçlı set
1 tek kişilik battaniye
2 pike verilmek üzere ayrıldı, kutulu hiç kullanılmadı yıllardır boşuna daha fazla beklemesin dedim hafifledim

İyi akşamlar kızlar 👋
Bazayı açtım bugün
1 çok amaçlı set
1 tek kişilik battaniye
Eline sağlık ferahlamistir ne güzel 😍

Selamlar
Bu ara usta arayışına girdik
Asma klozet takan usta bulamiyoruz
Eksikleri tedarik ediyoruz bir yandan
Banyonun bir kısmını bosalttim
Eşyalar etrafta düzensiz bir hale dönmeye başladı.
Bu pazarda seramik almaya gideceğiz.
Her günüm yoğun geçiyor.
Önümüzdeki hafta başlıyoruz
Tabi anneme gideceğim bu süreçte
Evde tadilat olurken hem annemle vakit geçirir gezeriz daha iyi olacak ama evi de ustaların ve eşimin bakış acisina emanet etmiş olacağım 😅 bana da supriz olacak son hali.
2 günde bütün halıları ve eşyaları toplamam da gerekiyor.

Bakım işi nasıl gidiyor
Devam ediyorum.

Sabah
yüz temizleme
hyaluronic acid serumu
nemlendirici

akşam
yüz temizleme
bazen c vit serum.
bazen hiçbir şey sürmeden geçiriyorum.

-------------------------------

yalnız bu ürünlerden memnunum, çünkü yüzüme nemlendirici sürsem de illa ki sivilce yapardı 1 tane veya 2 tane, şu ana kadar sivilce yapmadı, sorun yaşamadım. hatta yüzümde sanki bi aydınlık var gibi hissediyorum.

Selamlar Dün seramiklerin ödemesini yaptik yarın almaya gideceğiz
Duvar seramiklerini ben seçtim
Yer seramiklerini Eylül seçti.

Su tesisatı yarın başlayacak.
Sonunda usta bulduk.

Bugün bir yandan camasir yıkıyorum
Bir yandan evi tamamen tadilata hazırlayıp belki akşam gidebilirim anneme.

Geldiğimde biraz eleme yaparım.

Merhaba kizlar ellerinize saglik vallaha😂bende dun yatak odasını hallettim cam silindi toz alindi. Kizin odasi da tamam. Bugun oturma odasini camini balonunu halledecegim. Gayet iyi gitmeye basladi.
Ev temiz olmaya basladikca psikolojik iyi gelmeye basladi cok şükür. Esya azaltmaya çalışıyorum kizin kuculenleri ayrildi Eylül gibi kışlık alisveris yapariz inşallah.
Eksi hesabim vardi bu ay onu kapattim cok şükür. Kredi kartlari şişmiş durumda. Onlari da bi daha ki aya insallah. Sene sonuna kadar kemer sıkmaya geçiriyorum. Gıda dışında baska hic bi harcama yapmicam inşallah.

Merhaba kizlar ellerinize saglik vallaha😂bende dun yatak odasını hallettim cam silindi toz alindi. Kizin odasi da tamam. Bugun oturma odasini camini balonunu halledecegim. Gayet iyi gitmeye basladi.
Ev temiz olmaya basladikca psikolojik iyi gelmeye basladi cok şükür. Esya azaltmaya çalışıyorum kizin kuculenleri ayrildi Eylül gibi kışlık alisveris yapariz inşallah.
Eksi hesabim vardi bu ay onu kapattim cok şükür. Kredi kartlari şişmiş durumda. Onlari da bi daha ki aya insallah. Sene sonuna kadar kemer sıkmaya geçiriyorum. Gıda dışında baska hic bi harcama yapmicam inşallah.
benim de bu aylar eksilerim mevcut. birikimlerimi bozmak istemiyorum. 1-2 aya toparlarım diye düşünüyorum

dyson süpürge alacaktım ama beklemeye geçtim. :KK43:

Devam ediyorum.

Sabah
yüz temizleme
hyaluronic acid serumu
nemlendirici

akşam
yüz temizleme
bazen c vit serum.
bazen hiçbir şey sürmeden geçiriyorum.

-------------------------------

yalnız bu ürünlerden memnunum, çünkü yüzüme nemlendirici sürsem de illa ki sivilce yapardı 1 tane veya 2 tane, şu ana kadar sivilce yapmadı, sorun yaşamadım. hatta yüzümde sanki bi aydınlık var gibi hissediyorum.
Harikasın canım 😍😍

X