- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
çok çok teşekkür ederim.İkisi de olur. Sabah sürüp çıkmaman yeterli bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok teşekkür ederim.İkisi de olur. Sabah sürüp çıkmaman yeterli bence.
Ne güzel iyi tatillerSelam kızlar
Tatil aldık bugün. Cumartesi Balıkesir’e gidiyoruz. Daha önce hiç gitmemiştim.
Sabah temizleyip, nemlendirici serumla - güneş koruyuculu krem sürmeye devam.
Oh süperSabah temizleyip, nemlendirici serumla - güneş koruyuculu krem sürmeye devam.
akşam da temizleyip, c vitamini serumu uyguluyorum.
şimdilik firesiz ilerliyorum. :)
Ooo suhan gelmişooooo oooo oooo
Nerdesin sen yaa?ooooo oooo oooo
Teşekkür ederim canım. Siz nereye gideceksiniz eylülde?Ne güzel iyi tatiller
Ya benim inanılmaz işim var evde ama sıcaktan odaklanıp bir şey yapamıyorum.Selam kızlar
Dün çok yoğun bir gündü
Bugün tatil ilan ettim
Gunluk isler bitti
Sadece yemek ve eylul banyosu var.
Akşam yüzümü temizleyip serum sürdüm.
Serum bitmek üzere
Sen bi de benim evi görYa benim inanılmaz işim var evde ama sıcaktan odaklanıp bir şey yapamıyorum.
yarıştıralım istersen ben bu ara daha pisim/dağınığım, NET.Sen bi de benim evi gör
Valla benim yarışıp kazanmışlığım var KK da oy çokluğuylayarıştıralım istersen ben bu ara daha pisim/dağınığım, NET.
ayrıca kızım da 18 gün yok evde. evi dağıtıyorlar diye bahanem de yok
Antalya side ye gideceğiz insallah.Teşekkür ederim canım. Siz nereye gideceksiniz eylülde?
Ay yangınlar bitsin yaa. Siz de güzel bi tatil yapınAntalya side ye gideceğiz insallah.
Tam 1 ay kaldı
Her sabah haberleri okuyup bir posta ağlıyorum çok zor çokAy yangınlar bitsin yaa. Siz de güzel bi tatil yapın
ya tekrar canlanmış buralar ne güzel.minimale devam mı yoksa kafa nereye biz oraya mı :)Ooo suhan gelmiş
ahh bellam ahhhh.topik pasif sanıyordum.ne güzel sende burdasın yineNerdesin sen yaa?
Aylar varki ben görmediiimmm o güzel yüüüzüüünüüü