Popüler Konu Minimal Yaşam

ahh bellam ahhhh.topik pasif sanıyordum.ne güzel sende burdasın yine
yani ben miminale devam.

Halılarımı istediğim gibi desensiz ve tüysüzlerle değiştirdim. eskileri satmayı planlıyorum. letgoya yükledim.
Kullanmadığım ayakkabılarımı letgoya yükledim.
Ama benim çok ağır ilerliyor. Yine de bırakmıyorum.

Birikim de yazayım mı 🤭
Eşimin arabada benim evde bozuklukları attığımız kumbara vardı, bugün onları çıkardık bantladık markete gidince bütünleteceğim, üzerine dolap satışından gelen miktarı da koyunca 1gr altın yapıyor, dokunmadan kenara atalım dedik 🎉
Malum hayat pahalı ne koysak kar, yazın harcama çok olduğundan birikim olmuyor maalesef

Birikim de yazayım mı 🤭
Eşimin arabada benim evde bozuklukları attığımız kumbara vardı, bugün onları çıkardık bantladık markete gidince bütünleteceğim, üzerine dolap satışından gelen miktarı da koyunca 1gr altın yapıyor, dokunmadan kenara atalım dedik 🎉
Malum hayat pahalı ne koysak kar, yazın harcama çok olduğundan birikim olmuyor maalesef
Bereketli olsun 😊

Birikim de yazayım mı 🤭
Allah bereket versin😊
Birikim çok önemli bir konu. Az çok demeden muhakkak kenara bir şeyler atmak gerek.

Selamlar ev dağıldı biraz
Market ev toplama ve ikeadan mobilya gelince onu kurdum
Yine dağıldım
Şimdi sırada kahve molası
Yemek yaparken ev toplama planı yaparım 😅
Kısa bir yürüyüş
Yemek yaptık yedik derken bende yığıldım koltuğa
Daha çocuk yıkanacak, uyutulacak
Enerjim kalsa ev işleri var 🤦🏼‍♀️

Kısa bir yürüyüş
Yemek yaptık yedik derken bende yığıldım koltuğa
Daha çocuk yıkanacak, uyutulacak
Enerjim kalsa ev işleri var 🤦🏼‍♀️
Biz de kısa bir yürüyüş yaptık. Çocukları yıkadım, yikandim.. kolumu kaldırasim yok.. çok gergin hissediyorum kendimi, desarj olamadım bu tatilde huysuz huysuz geziyorum ortalıkta.. Tabi ülkenin durumu bu can sıkıntısında başrolde :KK43:
Ama genel olarak geçen sene memlekete geldiğimdeki benle şu anki ben çok farklı. Geçen sene evde pandemiden çok bunalmistim, burda börtüböcek bahçe, aylar sonra insan yüzü görmek çok iyi gelmişti.
Bu sene daha uzun süre evde bunaldik, okul konusu sürekli düzensiz belirsiz ve verimsizdi. Annelik deseniz yetersiz verimsiz agresif hissettiğim bir yıldi.
Şu sıralar bu agresiflik iyice yerleşmiş. Geçen gün kuzenim gayet normal bir animda neden bu kadar öfkeli görünüyorsun dedi o an fark ettim cidden öyleyim 🙈
Gecen sene umutluydum normale dönecek diye her şey bu sene tamamen umutsuz hissediyorum. Farkın sebebi bu.
Iç döküs oldu kızlar kusura bakmayın 😳

Biz de kısa bir yürüyüş yaptık. Çocukları yıkadım, yikandim.. kolumu kaldırasim yok.. çok gergin hissediyorum kendimi, desarj olamadım bu tatilde huysuz huysuz geziyorum ortalıkta.. Tabi ülkenin durumu bu can sıkıntısında başrolde :KK43:
Ama genel olarak geçen sene memlekete geldiğimdeki benle şu anki ben çok farklı. Geçen sene evde pandemiden çok bunalmistim, burda börtüböcek bahçe, aylar sonra insan yüzü görmek çok iyi gelmişti.
Bu sene daha uzun süre evde bunaldik, okul konusu sürekli düzensiz belirsiz ve verimsizdi. Annelik deseniz yetersiz verimsiz agresif hissettiğim bir yıldi.
Şu sıralar bu agresiflik iyice yerleşmiş. Geçen gün kuzenim gayet normal bir animda neden bu kadar öfkeli görünüyorsun dedi o an fark ettim cidden öyleyim 🙈
Gecen sene umutluydum normale dönecek diye her şey bu sene tamamen umutsuz hissediyorum. Farkın sebebi bu.
Iç döküs oldu kızlar kusura bakmayın 😳
Mikan şimdiki çocuklar çok şanslı
Kendini yetersiz ve verimsiz hissetmen bu çağımızda ki annelik kavramı yüzünden.
Bir gün özelden bu konuyu uzun uzun konuşmak isterim.

İş konusunda çok haklısın duzenli giden hayatın birden değişti bunu geçen gün sana yazacaktım
Sen eski hayatinin akışına döndüğünde daha iyi olacaksın
İş hayatındaki boşluklarda dinlendiğinde kendine vakit ayirdiginda ve işine odaklandiginda başka birsey düşünmediğin de daha pozitif olacaksın

Ve birde çok fazla şey düşünüyorsun.
Olumsuz yanlarını düşünmekten olumlu yanlarını göremediğin bir perde var sanki.

Mikan şimdiki çocuklar çok şanslı
Kendini yetersiz ve verimsiz hissetmen bu çağımızda ki annelik kavramı yüzünden.
Bir gün özelden bu konuyu uzun uzun konuşmak isterim.

İş konusunda çok haklısın duzenli giden hayatın birden değişti bunu geçen gün sana yazacaktım
Sen eski hayatinin akışına döndüğünde daha iyi olacaksın
İş hayatındaki boşluklarda dinlendiğinde kendine vakit ayirdiginda ve işine odaklandiginda başka birsey düşünmediğin de daha pozitif olacaksın

Ve birde çok fazla şey düşünüyorsun.
Olumsuz yanlarını düşünmekten olumlu yanlarını göremediğin bir perde var sanki.
Çok güzel analiz ediyorsun insanları, benimle ilgili tespitlerin de çok doğru 🙈

Annelik konusunda da musait olduğunda konuşalım mutlaka 😊

X