Popüler Konu Minimal Yaşam

Kızlar covid aşısı ile ilgili düşünceleriniz neler?
Ben 2. Dozumu oldum ertesi gün kas ağrısı ve baş ağrısından kendimi kaldıramadım. İlkinde çok hafif sırt ağrısı olmuştu.
Siz ne durumdasınız?
Ben inaktif aşı olduğu için sinovac oldum. Yan etki oluşmadı. 3. doz biontech diyorlardı. olmayı düşünmüyorum.

Ayy canım teşekkür ederim ama var var olmaz mı? Su az içiyorum spor da yok😏
Makyajı seviyorum ama ya.. Bir arkadaşımla görüşücem diyelim makyajsız gelmişse buluşmaya özenmemiş gibi geliyor bana🙈
Buluşursak aklımda olsun 😅 çünkü ben de pek yapmam 🙈

Ben 2. Dozumu oldum ertesi gün kas ağrısı ve baş ağrısından kendimi kaldıramadım. İlkinde çok hafif sırt ağrısı olmuştu.
Siz ne durumdasınız?
Ben de 2. Dozu oldum 2 hafta önce. Ben de 2. Gün dayak yemiş gibiydim her yerim ağriyordu, halsizlik oldu. Ama ertesi gün hiç bir şey kalmadı

Siz ne durumdasınız?
İlk doz oldum 2. Onumuzdeki ilk hafta olacağım.

Siz ne durumdasınız?
İlk dozda hiç sıkıntı olmadı kol ağrısı dışında, ikinci dozda ikinci gün baş ağrısı ve halsizlik oldu ama dayanılmaz düzeyde değildi, geçmiş olsun sana da şifa olur umuyorum hepimize

kızlar günaydın,

ctesi arkadaşlarla deniz / mangal bişiyler yapıcaz.
bu akşam hazırlıklar sebebiyle yoğun olacağım.

-dün akşam balkonu yıkadım. hiç değilse evde nefes alınacak bir yer kalsın dedim :KK70:
-2 makine çamaşır yıkatıp kuruttum. katlayamadım.

bu akşam
-yanımıza alacaklarımızı alır geri kalan çamaşırları katlarım.
-kuru patlıcan dolması yapacağım. arkadaşlara ikramlık.
-çanta hazırlarım.

kızlar günaydın,

ctesi arkadaşlarla deniz / mangal bişiyler yapıcaz.
bu akşam hazırlıklar sebebiyle yoğun olacağım.

-dün akşam balkonu yıkadım. hiç değilse evde nefes alınacak bir yer kalsın dedim :KK70:
-2 makine çamaşır yıkatıp kuruttum. katlayamadım.

bu akşam
-yanımıza alacaklarımızı alır geri kalan çamaşırları katlarım.
-kuru patlıcan dolması yapacağım. arkadaşlara ikramlık.
-çanta hazırlarım.
Ne güzel hafta sonu planları yapılmış 😊
Eline sağlık

Aşı olduğun gün akşamdan işlerini halletmeni öneririm. Ertesi gün pert. Umarım sende öyle olmaz ama yine de temkinli ol. Ben eşimin evde olduğu günü seçtim iyi ki öyle yapmışım. Hiçbişeye bakamadım çünkü o gün.
Evet ilk Aşı da cam kapı siliyordum. Kol ağrısı mide bulantısı zorlamisti.
Hatta yemek bile yapar öyle giderim 2. Ye 😅

Selam kızlar dün sag gözümde yanma vardı sonra baş ağrısı yapti telefona fazla bakamadım.
Bugün geçti çok şükür

Bugün planım pazara gitmek
Biber alıp kurutmak kışlık hazırlık

Pazar günü de yapı marketleri ve birkaç seramik mağazalarını gezmeye karar verdik.
Bazı konularda fikir edinecegiz.

20210730_111843.jpg

Bazı sanatsal işler yapılıyor 🙃

Selam kızlar dün sag gözümde yanma vardı sonra baş ağrısı yapti telefona fazla bakamadım.
Bugün geçti çok şükür

Bugün planım pazara gitmek
Biber alıp kurutmak kışlık hazırlık

Pazar günü de yapı marketleri ve birkaç seramik mağazalarını gezmeye karar verdik.
Bazı konularda fikir edinecegiz.
Geçmiş olsun canım

senin de hafta sonu planları yapılmış😊

X