Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüz kremleri de bende olumsuz etki bırakmıştı serum kullanmaya basladimsebamed bende çok parlama yaptı.
maskede aksine benim cildimi mahvetti.akneye sebep oldu : ( yeni yeni toparlanıyor.
Aynen çok doğruBir yerde okumuştum. İnsan ne yapıyorsa daha çok yapası gelirmiş. Oturdukça oturası, uyudukça uyuyası, iş yaptıkça yapası gibi.. bu sözün doğruluğuna çok inanıyorum.
teşekkür ederim tavsiye için. cildime max uygun gibi alıp deneyeyimlekeli bir cildin var sanırım.bioderma photoderm spotu deneyebilirsin.(lekeye ve sivilceye müsaitse cildin.benimki bitince bundan düşünüyorum)
yok cildim yağlı dersen bioderma photoderm max olabilir
çok beyaz olmasın bence. ama grinin de koysunu sevmiyorum. beyaz gri olsun :)Şimdi kızlar banyo yenilenecek ya
Gri mi olsa beyaz mi seramikler
Şimdi kızlar banyo yenilenecek ya
çok beyaz olmasın bence. ama grinin de koysunu sevmiyorum. beyaz gri olsun :)
Açık gri yani, temiz ve sade
Acik gri diyorum ben ama kirli beyaz seklinde olan degil, gri oldugu belli olacak sekildeŞimdi kızlar banyo yenilenecek ya
Aynen koyu renk çok boğuyor ortamıçok beyaz olmasın bence. ama grinin de koysunu sevmiyorum. beyaz gri olsun :)
Açık gri yani, temiz ve sade
Mia- banyo için örnek görseller varsa ordan bakıp yorum yapmak daha kolay olur.
Istediğim gri yi bulamazsam beyaz son seçenek olur artikSlmlar hepinize
Mia- favorim gri ama banyoda gerçekten koyu renk çok kapatıyor. Açık gri beyaz ikilisi iyi bir fikir bence de
Ben de güneş kremi olarak solante pigmenta kullanıyorum. Gerçekten etkili ama iyice yedirmek gerekiyor yoksa beyaz kalıyor, terleyince kötü oluyor.
Lizz olumlama fikrin çok güzel ben de katılayım, bizimle de paylaş
A Anka diyet mi var beni de al artık gidişatım kötü
belleza ne çok iş yapmışsın bugün maşallah
Laf yetiştirmediğim kaldı mı
Benim bugün sabah online dersler, öğleden sonra yüzyüze kurs, evle ilgili hiç bir şey yapmadım WC lavabo yıkayıp yatakları toplamak dışında
Aynen canım diyet var her zaman ki gibi ama bu sefer sadece kendimle ilgileniyorum. Canım kendim ne çok ihmal etmişim ideal kilondaydın en son kaç oldun ki gel sen de
2-3 kilo almış olabilirim irademe güvenemiyorum ama yaAynen canım diyet var her zaman ki gibi ama bu sefer sadece kendimle ilgileniyorum. Canım kendim ne çok ihmal etmişim ideal kilondaydın en son kaç oldun ki gel sen de
2-3 kilo için listeye giremiyorsun zaten free takılırsın canım gel biraz gözlemle takımı istersen. Ben de free takılacağım2-3 kilo almış olabilirim irademe güvenemiyorum ama ya