- 23 Eylül 2013
- 23.862
- 48.532
Eline saglik*Kıyafetler/3
1 çorap
3 çocuk eşofmanı
4 çocuk tayt
1 sweet
bitmiyordu bitmiyordu.sürekli birşeyler buluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline saglik*Kıyafetler/3
1 çorap
3 çocuk eşofmanı
4 çocuk tayt
1 sweet
bitmiyordu bitmiyordu.sürekli birşeyler buluyorum
Eline sağlıkSelamlar
Ben hafta sonu çamaşır yıkama işini hallettim. Bu sabah da 1 battaniye yıkadım.
Üzüldüm kediciğe tühh
3 e getirince dört dört buçuk saatte kurutuyor bu süre benim için çok uzunEkonomik program bittikten sonra tekrar çalıştırsan çalışmıyor mu? Çamaşırları şöyle bi karıştırıp tekrar çalıştır bakalım. Nem sensöründe mi sıkıntı oldu acaba. Bi kere ıslak çıktı benim onu da aşırı doldurmuşum ikiye böldüm tekrar çalıştırdım kurumuştu. Bi de alttaki Kapaklı yeri temizliyorsundur dimi? Ya da kuruluk seviyesini 3 e getirmeyi denedin mi bilemedim ben de şimdi
Solan te pigmenta önerdi estetisyenim.cilt tipin nasıl ?düşündüğün marka varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim
ben roc'un lekeli ciltler için olanını kullanıyorum.yapısı hafif akışkan ama cildim çabuk emiyor.kadifemsi bir his bırakıyor parlama yapmıyor.nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum.beyazlık bırakmıyor.geçen yaz almıştım.bitince bioderma almayı düşünüyorum.
svr ve larochede çok güzeldir.
cilt tipine uygun olanların yorumlarına bakabilirsin.
aquas diye bir markada kullanmıştım.eşime eczacı arkadaşı tavsiye etmişti.solentanın alt ürünü gibi bişey sanırım.ismi çok duyulmamış fiyat olarakta baya uygun diğerlerene göre.yapısı normal krem gibi.biraz geç emiliyor.dışarı çıkmadan 20 dakika önce falan sürmen gerekiyorki cilt emilsin.mercimek kadar alman yeterli oluyor.yağlı ciltler için çok iyi. parlama yapmıyor.mat bitişli.kurucu ciltler nemlendiriciyle kullanabilir.aşırı bereketli bir ürün 2 yıl rahat gider.
Aaaa benim 3:30 saat yazıyor ekonomikte 3. Seviyede. Normalde 3:17. Ama nem sensörü olduğu için 2,5 saat sürüyor en fazla. Sıktırmayı 1000 veya 1200 devirde yapıyorum ben çamaşır makinesinde. Onun da etkisi oluyor. 800 de sıktırınca daha uzun sürüyor.3 e getirince dört dört buçuk saatte kurutuyor bu süre benim için çok uzun
Tüm filtrelerini düzenli temizliyorum.
Evet sıkmayı bende yüksek devirde yapiyorum baya faydası oluyorAaaa benim 3:30 saat yazıyor ekonomikte 3. Seviyede. Normalde 3:17. Ama nem sensörü olduğu için 2,5 saat sürüyor en fazla. Sıktırmayı 1000 veya 1200 devirde yapıyorum ben çamaşır makinesinde. Onun da etkisi oluyor. 800 de sıktırınca daha uzun sürüyor.
Haklısın ben en fazla 900 de sıktırıyorum onun etkisi sanırım.Aaaa benim 3:30 saat yazıyor ekonomikte 3. Seviyede. Normalde 3:17. Ama nem sensörü olduğu için 2,5 saat sürüyor en fazla. Sıktırmayı 1000 veya 1200 devirde yapıyorum ben çamaşır makinesinde. Onun da etkisi oluyor. 800 de sıktırınca daha uzun sürüyor.
Benim sebamed marka memnunumSolan te pigmenta önerdi estetisyenim.
Tüm gün dışarıdayım. Yaz kış güzel koruyuculuğu olsun
Yüzümü yağlı yağlı parlatmasın
Bembeyaz da yapmasın.
Cilt tipim yağlı bir de kremle diski topu gibi oluyorum
lekeli bir cildin var sanırım.bioderma photoderm spotu deneyebilirsin.(lekeye ve sivilceye müsaitse cildin.benimki bitince bundan düşünüyorum)Solan te pigmenta önerdi estetisyenim.
Tüm gün dışarıdayım. Yaz kış güzel koruyuculuğu olsun
Yüzümü yağlı yağlı parlatmasın
Bembeyaz da yapmasın.
Cilt tipim yağlı bir de kremle diski topu gibi oluyorum
sağol miaEline saglik
sebamed bende çok parlama yaptı.Benim sebamed marka memnunum
Sadece tatilde piknikte kullanırım uzun süre dışarı çıkacaksam
Cildim karma
Yazın bb krem kullanıyorum yetiyor kısa süre dışarı çıkarsam.
Birde maske baya korudu leke vs olmadı
hayranım.neçok şey yapmışsınBulaşık makinesini boşalttım
Elde yıkanacakları yıkadım
Tahta kaşıkları sirkeli suda kaynattım
Mutfak camında kuş besliyoruz :) onları yemledim
Yıkanmış çamaşırları katlayıp yerleştirdim
*4 parça iç çamaşırı eledim
Ben de ara verdim