Popüler Konu Minimal Yaşam

Işler bitti sayılır
Çamaşırlar kurutmaya gitti çıkınca katlarim
Geriye sadece yemek işi var onuda geç yaparim.
Mia- Mia- arçelik diye hatırlıyorum kurutmanın markasını
kış gelince ekonomik kuruluk iyi kurutmamaya başladı
kot programında kupkuru çıkıyor ama sanki kıyafetler biraz çekiyor.
sen hangi programı kullanıyorsun
diğerlerini denedin mi

Selam kızlar
Rüyamda burdan birine çay doldurdum kim bilmiyorum ama @Norma J sen olabilirsin. Sonra da lindalinda lindalinda çocuktan hiç sıcak çay içemiyormuşsun sana doldurdum ama öyle büyük bir fincandı ki tencere gibi bir şeydi. Çaydanlıkta çay kalmadı😀 hayırlara çıksın inş😅
Ayy hayırlara ciksin insallah. Bu ara epey yoğunum ya. Aslinda evde hic iş yapmayip hic bi seye vakit bulamiyorum anlamadim. Neysem insallah düze cikacam yakindir.

Kızlar günaydın,

hafta sonu sadece katlanacak çamaşırlarımı katladım.
eşim de evi süpürdü.
sonra kendimizi karlara vurduk. Çok eğlenceli bir hafta sonu oldu.

Evet benim arçelik
Ben de hep ekonomikte kullanıyorum başka hiç denemedim şimdiye kadar A armerii
Ben kot yapıyorum 2 satte kupkuru çıkıyor. Ekonomikte tam kuru çıkmamaya başladı kış dönemi. ev de klima ile ısınıyoruz onun için evde kuruma şansı yok. Kot programında bazı kumaş türleri çekiyor. Nedense hep eşimin kıyafetleri çekti adam göbek dekolteli oluyor :)

Ben kot yapıyorum 2 satte kupkuru çıkıyor. Ekonomikte tam kuru çıkmamaya başladı kış dönemi. ev de klima ile ısınıyoruz onun için evde kuruma şansı yok. Kot programında bazı kumaş türleri çekiyor. Nedense hep eşimin kıyafetleri çekti adam göbek dekolteli oluyor :)
Ekonomik program bittikten sonra tekrar çalıştırsan çalışmıyor mu? Çamaşırları şöyle bi karıştırıp tekrar çalıştır bakalım. Nem sensöründe mi sıkıntı oldu acaba. Bi kere ıslak çıktı benim onu da aşırı doldurmuşum ikiye böldüm tekrar çalıştırdım kurumuştu. Bi de alttaki Kapaklı yeri temizliyorsundur dimi? Ya da kuruluk seviyesini 3 e getirmeyi denedin mi bilemedim ben de şimdi 🤔

süpersin
güneş kremi ne kullanıyorsun.
bu ara güneş kremi arayışındayım
cilt tipin nasıl ?düşündüğün marka varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim
ben roc'un lekeli ciltler için olanını kullanıyorum.yapısı hafif akışkan ama cildim çabuk emiyor.kadifemsi bir his bırakıyor parlama yapmıyor.nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum.beyazlık bırakmıyor.geçen yaz almıştım.bitince bioderma almayı düşünüyorum.
svr ve larochede çok güzeldir.
cilt tipine uygun olanların yorumlarına bakabilirsin.
aquas diye bir markada kullanmıştım.eşime eczacı arkadaşı tavsiye etmişti.solentanın alt ürünü gibi bişey sanırım.ismi çok duyulmamış fiyat olarakta baya uygun diğerlerene göre.yapısı normal krem gibi.biraz geç emiliyor.dışarı çıkmadan 20 dakika önce falan sürmen gerekiyorki cilt emilsin.mercimek kadar alman yeterli oluyor.yağlı ciltler için çok iyi. parlama yapmıyor.mat bitişli.kurucu ciltler nemlendiriciyle kullanabilir.aşırı bereketli bir ürün 2 yıl rahat gider.

Selam kızlar Bugün genel temizlik günü
Sonraki günlerde dolap dışlarını sileceğim kapıları vs
Birde yastık battaniye yıkamaya başladım.
Havalar güneşli olduğu günlerde de camlar silinir.
Sonra tahmini 5 ay sonra tadilat yapariz sonra dip köşe temizler artik son hali verilir eve

Birde eşim kediden dolayı alerji oldu eve gelince sürekli hapşırıyor malesef miya ya başka bir yuva bulacağız 😔

X