Popüler Konu Minimal Yaşam

benim banyomda çok küçük.kabine tek kişi zor sığıyor.kilolu iri cüsseli biri banyo yapamaz .bizim ustalar alışmışlar kolaya. aynı frekansla devam etmek istiyorlar:KK70:
Bizim duş yeri 2 metreydi ama ben onu böldürdüm duvarla 1.20 cm duş yeri kaldı yetiyor o diğer kısıma temizlik malz için yer yapmış oldum yani kör noktaydı o kısım ama ıslandığı için eşyada konmuyordu

Karşı duvarda da çamaşır sepetleri duruyor bu kadar
Yanı banyo yarı ınşaat halinde 😅

vayyy olumlamalarda yapılmış ne güzel.ben kendi sesimi kaydedip dinliyordum bir ara.çok iyi geliyordu bana.aklıma düştü
Artik her gun mutlaka guzel seyler dile getirip enerjimi arttirmak istiyorum. Bir ara ( bekarken😃😃) kisisel gelisim kitaplari cok alir okurdum, kendimce uygulamaya calisirdim. Evlendikten sonra kendimi gerceklestirdim herhalde ki kisisel gelisimle alakami kesmisim:KK70::KK70::KK70::KK70: saka bi yana anksiyeteye yatkin bir yapim var ve hamilelik surecinde yasadigim bazi olumsuzluklarla daha da tetiklendi bu. Yeniden kendime donmem, huzurlu hissetmem ve eski neseme kavusmam icin buna ihtiyacim var.

Doğan cüceloğlu için inanılmaz üzüldüm. Kendi Silifke’li ben de Silifke de yaşıyorum burayı sevdiren bir değerdi benim için 😔 hayatın anlamını çözmüş ve öğrendiklerini paylaşıp dünyayı daha güzel bir yer haline getirmeye çalışan biriydi benim gözümde.. şöyleşilerine katılmayı çok istiyordum, kısmet olmadı.. Allah rahmet eylesin..

Hüznümü paylaştım kızlar, kusura bakmayın

Doğan cüceloğlu için inanılmaz üzüldüm. Kendi Silifke’li ben de Silifke de yaşıyorum burayı sevdiren bir değerdi benim için 😔 hayatın anlamını çözmüş ve öğrendiklerini paylaşıp dünyayı daha güzel bir yer haline getirmeye çalışan biriydi benim gözümde.. şöyleşilerine katılmayı çok istiyordum, kısmet olmadı.. Allah rahmet eylesin..

Ben de az evvel ntv bildirimi gelince ogrendim. Cok saskin ve uzgunum.. cok degil daha bir saat evvel mutfakta kurabiye yaparken beyhan budak in dogan cucelogluyla soylesisini acmistim youtube dan. Anda olmanin degerini anlatiyordu dogan hoca. Suan disaridaki kusun sesini duyuyorum ve bu anin icindeyim diyordu minnetle. Ne kadar yasam sevinciyle dolu dedim icimden.. ben de anda olmanin farkina varmak icin etrafima daha iyi bakayim dedim. ve bir saat sonra bu haber. Sanki bir isaret gibi.. hayatin ne kadar kiymetli ve ne kadar kisa olduguna dair.. bir gun burayi terk edip gidecegimize dair :KK43:

Yaa ben de az önce öğrendim tam da bugün okuduğum kitap Doğan Cüceloğlu’nun kitabıydı
Allah rahmet eylesin

Ben de az evvel ntv bildirimi gelince ogrendim. Cok saskin ve uzgunum.. cok degil daha bir saat evvel mutfakta kurabiye yaparken beyhan budak in dogan cucelogluyla soylesisini acmistim youtube dan. Anda olmanin degerini anlatiyordu dogan hoca. Suan disaridaki kusun sesini duyuyorum ve bu anin icindeyim diyordu minnetle. Ne kadar yasam sevinciyle dolu dedim icimden.. ben de anda olmanin farkina varmak icin etrafima daha iyi bakayim dedim. ve bir saat sonra bu haber. Sanki bir isaret gibi.. hayatin ne kadar kiymetli ve ne kadar kisa olduguna dair.. bir gun burayi terk edip gidecegimize dair :KK43:
2 gün önce ya da dün canlı yayını vardı instada katılsam mı dedim sonra ortam çok müsait değildi, neyse zaten hep yapıyor sonra katılırım dedim. Gerçekten hiç bir şeyi ertelememek lazımmış, hayat bir varmış bir yokmuş...

Anlamlı dolu dolu bir hayat yaşamış ne mutlu ona..

üstün Dökmen ile tanıştım ama doğan cüceloğlu ile tanışma fırsatım olmadı lise ünv çok kitabını okudum bu ülke için çok büyük bir değer idi.
ışıklar içinde uyusun...:KK57::KK57::KK57: şimdi siz yazınca gördüm

2 gün önce ya da dün canlı yayını vardı instada katılsam mı dedim sonra ortam çok müsait değildi, neyse zaten hep yapıyor sonra katılırım dedim. Gerçekten hiç bir şeyi ertelememek lazımmış, hayat bir varmış bir yokmuş...

Anlamlı dolu dolu bir hayat yaşamış ne mutlu ona..
83 yasindaymis. Ben daha genc saniyordum. Ne kadar dinc duruyordu yasina gore degil mi. Evet dolu dolu yasamis ne mutlu ona.. ben de hep bu cumleyi dusunurum, bir varmis bir yokmus.. kalp kirmamak kendimizi sevdiklerimizi yok yere uzmemek lazim.. daha dun esime surat yapmistim incir cekirdegini doldurmayacak bir sebepten. Cok uzgunum. Yok yere onun da nesesini kacirdim:KK43: bir daha cocukca davranmayacagim:KK43:

83 yasindaymis. Ben daha genc saniyordum. Ne kadar dinc duruyordu yasina gore degil mi. Evet dolu dolu yasamis ne mutlu ona.. ben de hep bu cumleyi dusunurum, bir varmis bir yokmus.. kalp kirmamak kendimizi sevdiklerimizi yok yere uzmemek lazim.. daha dun esime surat yapmistim incir cekirdegini doldurmayacak bir sebepten. Cok uzgunum. Yok yere onun da nesesini kacirdim:KK43: bir daha cocukca davranmayacagim:KK43:
Evet çok dinçti.. kırmamak lazım kalpleri ama oluyor maalesef arada

Banyom bu kadar büyük değil
Birde mermer deseni modern evlere yakışıyor ben biraz daha eski ye kayıyorum 😅
Ama çok sık güzel bir banyo 👍

Aslında yerleri altıgen fayans isterdim de usta ya sormam lazım burdakiler zor şeyleri sevmiyor 😂
Ustayı bulmak ve istediğin şeye ikna etmek bir mesele.🙄 Çocuk odasında 80 cm eninde dev bir yüklük var. Onu yatak odasına alıp çocuk odasını genişletmek istiyorum ama gel gör ki, ustalar bunu istemiyor.😅 Sanırım yenisini yapmak hem maddi hem zaman anlamında daha kolay geliyor. Bizim yüklük kalıyor, kızım oda istiyor. Usta arayışına devam. Artık ne zaman nasip olursa.😄

Allah rahmet eylesin 😔

Ustayı bulmak ve istediğin şeye ikna etmek bir mesele.🙄 Çocuk odasında 80 cm eninde dev bir yüklük var. Onu yatak odasına alıp çocuk odasını genişletmek istiyorum ama gel gör ki, ustalar bunu istemiyor.😅 Sanırım yenisini yapmak hem maddi hem zaman anlamında daha kolay geliyor. Bizim yüklük kalıyor, kızım oda istiyor. Usta arayışına devam. Artık ne zaman nasip olursa.😄
Evet bu sebeple çoğu tadilat işini öğrendik eşimle 😅

Ben de çok üzüldüm ya. Allah rahmet eylesin.

Bugün günlük işleri yaptım
Exra 2 mak çamaşır işim var
Birde yemek yapılacak tabi.

Birazdan film izlerim alacakaranlıkta bitti harry pottere mi geçsem 😅

X