Popüler Konu Minimal Yaşam

Burda disardan soylencek nispeten bi pide var o da yagli yagli hic istemiyorum. Eskiden olsa sorun degildi mesela hazir pizza yapiyodum hazir manti vs. Ama simdi esim iyi beslenmiyosun diye canimi sıkıyo. Bebek icin. Mecburen mesela sebze bakliyat balik vs bunlari yapmaya calisiyorum. O zaman da surekli ne yapsam ne yapsam her gun 2 saat mutfakta geciyo.
Biraz fazla yapip iki gun iki gun seklinde yesen dort gun cepte ,bir gun makarna,bir gun buyuk balik alip baharatli elma dilim patatesle firinlasan,bi gunde evde tantuni veya doner benzeri biseyler olabilirmi acaba.
Iri kiymayi kavuruyorum tuz karabiber pul biber
Sogan(taze de kuruda cok yakisiyor) ve maydonoz dogruyorum.lavasa sariyorum ustune sumak yanina ayran.asiri pratik oluyor.usendigimde direk yapiyorum ben.
Tavuk donerde ayni esilde.ugrastirmiyor.

Evde bos vakit bulabilirsem buyuk ogluma amigurami kopek isliyorum.baya rahatlatti beni bu el isleri.bu bitsin Mikan Mikan dantelle duvar susu yapmistin gerilerde kaldi galiba faworiye eklememisim ondan yapmayi dusunuyorum

Bugun yine kiyafetlere bi bakacagim.iki makinalik camasir var yikanacak.evi toparlayacagim.balkonlarim kirli yarin yikayacagim

Böyle bir durum yaşamadım ama yaşasam ne yaparim diye düşündüm
Mesela çoraplarını kendi seçerse itiraz etmesi bahane bulma durumu olmaz diye düşünüyorum
Yenisini alacakken de istediğini seçmeli
Giydirirken bak bunları Sen almıştın ne kadar güzel diye motive edilir 😊

Saç çekme meselesin de
Saçın acıdı mı sadece sevmek istemiştim
Böyle sevsem acıyor mu diye sorardım
Sakinlestiginde aslında saç çekmek böyle oluyor diye kendi saçımda gösterirdim sen yanlış anladin sanırım dedim

Çocukların iç dünyası çok farklı ama her koşulda onaylanmak isterler

Eylul de bir yere gideceğimiz zaman sabırsızlanırdı ben hazırlanırken stres yapardım şimdi önce kendim giyip sonra eylülü hazırlıyorum

Saçını tararken acıyor derdi artik her taradigimda kuaför oyunu oynuyoruz daha çok mutlu oluyor.

Bunun gibi bir sürü çözüm buldum 😁
Güzel çözümler kendime uyarlayacağım.
Çorap meselesinde yatacak çorabımı çıkaramıyorum sen çıkar dedi. Çıkarınca da böyle tepki verdi anlamadım ben de🤷‍♀️

Cildim normalde kurudur benim .bu ara sivilce basti belli bir kismi.cilt bakimi rutinim
Sabah*
Temizleme
Tonikleme
Nemlendirme
Gunes kremi

Aksam-gece
Makyaj temizleme(cok yapmam ama gunes kremi ,bb vs olunca
temizleme
Nemlendirme
Bakim yagi varsa

Haftada
3- 4 defa maske tum yuz yada bolegesel.
3-4 defa peeling

Evde bos vakit bulabilirsem buyuk ogluma amigurami kopek isliyorum.baya rahatlatti beni bu el isleri.bu bitsin Mikan Mikan dantelle duvar susu yapmistin gerilerde kaldi galiba faworiye eklememisim ondan yapmayi dusunuyorum
Yeniden paylaşayım senin için kırk yılda bir birşey yapmışım 😅 stres atacak bir şeylere ihtiyacım var Benim de. Örgü becerebilir miyim bilmiyorum. Bi de çocuklar izin verir mi acaba, ne yapsam ne etsem kafa dağıtmam lazım Benim de 🤔

Eklentiler

• 3B845028-B94B-4799-AB4C-E8AD394AFCBD.jpeg
    3B845028-B94B-4799-AB4C-E8AD394AFCBD.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 38
Yeniden paylaşayım senin için kırk yılda bir birşey yapmışım 😅 stres atacak bir şeylere ihtiyacım var Benim de. Örgü becerebilir miyim bilmiyorum. Bi de çocuklar izin verir mi acaba, ne yapsam ne etsem kafa dağıtmam lazım Benim de 🤔
Tesekkur ederim❤.ben tig isi biliyirum ama elime aldigim sey senelerce kalirdi.yapmazdim.zmanim olmuyordu falan fistik😁😁.bence ufak bisey denemelisin

Dün hava o kadar güzeldi ki kızımla dışarı çıktık. Kitaplığı bugün temizleyebildim. Kafamdan bir iş daha eksilmiş oldu. Bugün de hava çok güzel, akşam anneme gideceğiz. Yarın 15 derece birden düşüp kar yağacakmış 🤷🏻‍♀️

Cildim normalde kurudur benim .bu ara sivilce basti belli bir kismi.cilt bakimi rutinim
Sabah*
Temizleme
Tonikleme
Nemlendirme
Gunes kremi

Aksam-gece
Makyaj temizleme(cok yapmam ama gunes kremi ,bb vs olunca
temizleme
Nemlendirme
Bakim yagi varsa

Haftada
3- 4 defa maske tum yuz yada bolegesel.
3-4 defa peeling
süpersin
güneş kremi ne kullanıyorsun.
bu ara güneş kremi arayışındayım

Biraz fazla yapip iki gun iki gun seklinde yesen dort gun cepte ,bir gun makarna,bir gun buyuk balik alip baharatli elma dilim patatesle firinlasan,bi gunde evde tantuni veya doner benzeri biseyler olabilirmi acaba.
Iri kiymayi kavuruyorum tuz karabiber pul biber
Sogan(taze de kuruda cok yakisiyor) ve maydonoz dogruyorum.lavasa sariyorum ustune sumak yanina ayran.asiri pratik oluyor.usendigimde direk yapiyorum ben.
Tavuk donerde ayni esilde.ugrastirmiyor.
Iste o iki gun yetme kismi her zaman olmuyor cunku hic iki gunluk ayarlayamiyorum🙁 ya o aksamin sonunda yarina yetmeyecek kadar ya da ertesi gune hem yetip baya da artacak sekilde kaliyor ama neyseki dokmuyorum kedi kopege goturuyorum. Aslinda hamilelikle birlikte duzgun beslenme baskilari yuzunden biraz boyle oldu. Tahildi proteindi balikti sebzeydi vs. Eskiden mesela hazir manti hazir pizza hazir doner ohh her hafta mutlaka yapiyodum bunlardan😆

Selam kızlar
Rüyamda burdan birine çay doldurdum kim bilmiyorum ama Lizz Lizz sen olabilirsin. Sonra da lindalinda lindalinda çocuktan hiç sıcak çay içemiyormuşsun sana doldurdum ama öyle büyük bir fincandı ki tencere gibi bir şeydi. Çaydanlıkta çay kalmadı😀 hayırlara çıksın inş😅
Ayy hayirlara ciksin insallah😃😃😃 ne demek acaba cay doldurmak, guzel biseydir insallah😁😁

Ayy hayirlara ciksin insallah😃😃😃 ne demek acaba cay doldurmak, guzel biseydir insallah😁😁

Rüyada çay oldurmak,
Hayırlı rüyalar arasında yer alan çay doldurmak sembolü, kişinin başkasına ya da kendisine doldurduğuna bakılmaksızın her anlamıyla güzele işaret eder. Rüyasında bir başkasına çay doldurduğunu gören kimse, hanesine gelecek misafir ile mutlu olup sosyal çevresini genişletmenin sevincini yaşar.

Dün kızımın 6. yaş günüydü. :KK200: 6 sene önce bugün lohusaydım :)
Babaanneler geldi. bir pasta kestik, mutlu oldu kuzucuğum. Kaç gündür geri sayıyordu "şu kadar kaldı, bu kadar kaldı" diye :)

Kızlar hafta sonu işlerim çok. :KK17: Yarın online konservatuvar :KK75::ıslık: dersim var ama boş kaldıkça bir şeyler yapmalıyım.

Yapılacaklar,
-bilmem kaç makine çamaşır katlanacak.
-yine makine çalıştırılacak.
-ev süpür sil toz al
-wc-banyo
-mutfak dolaplarımı bir silmem gerekiyor. Ersağ yağçözüm bitmişti. aldım, kargosu bugün geldi. hafta sonu yapabilirsem ne âlâ!

X