Popüler Konu Minimal Yaşam

Kızlar doğum gününüzü kutlayan herkese teşekkürler 🤩🥳
Dün kendimizi bı alışverişe vurduk esimle bir mağazadan çıktık diğerine girdik valla karta girdik iyice ama çok iyi geldi 😅😅
Gererksiz birşey almadık şükür 🤪
Çık yoruldum dün yazamadm
Ben de şimdi esimle oğlana portakallı irmikli muhallebi yaptm tadına bile bakmadım💪şekersiz günlerdeyim🥳
Akşama fırında sebzeli köfte pilav yapacağım.
Mia- Mia- heyecanla bekliyorum ben de görevleri 🤩

Slmlar herkese,
Mia- Mia- görevleri heyecanla bekliyorum, ver çoşkuyu 😂

Bugün ne yaptım:
-yatak toplandı, WC-lavabo yıkandı.
-bir sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi.
-mutfak dolabının bir bölümü daha halledildi. (İnşallah bir ay içinde biter 🤣)
-1 mak.çamaşır yıkandı.

Akşama makarna, çorba var, bir de yeşil fasülye yapacağım.

Porselen konusunu okuyunca 2 kupa vardı çizilmiş gittim çöpe attım hemen 😅

kavs-i kuzah kavs-i kuzah CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer kızlar bende günlüklerim yiprandikca atıp yerine cam alıyorum artık evet daha sağlıkli çok güzel cam ürünlerde var Madame C.. da ve ikeada
paşabahçe dışında cam ürün kullanmıyorum diyebilirim.
yeni aldıklarım da paşabahçe marble 18 parça yemek seti pembe renk

Deneyelim canım. Ben bu kitabı okumadım. Kitap aldığım sitede tükenmişti, içeriğini merak ediyorum.
ben okudum ilk bu topiğe gelince almıştım.aslında bir nevi özeti geçiyor çoğu zaman burada yaptığımız şeylerle.işte sıralaması var .parça parça yapıyorsun.biri bitmeden diğerine kesinlikle başlamıyorsun küçük püf noktaları falan var aralarda.ben notlar almıştım okurken.eve geçince bir gözden geçireyim kitabı

Hala aynı ama biraz azalttı 😅 yenilgiyi kabullenmeye başladı🤣 zaten kendid kendine yarışa giriyor artık mesela kahvaltıda anne bakalım kim önce çayını bitirecek diye zorla yarışa sokuyor bizi( kendisine pekmez ve sıcak su koyuyorum) sonra babası genelde önce bitiriyor sonra bana dönüp anne babam bizi kazandı diyor 😂😂 yani kazanmasa da kaybetmiyor kazanılıyor 😅
bizimkilerde takım kuruyorlar yemek yerken ikiye iki . kazanamayınca ikinci oldunuz anne boşver akşama belki siz birinci olursunuz diyorlar.kazanmakta varmış kaybetmekte ..:işsiz:.şimdide evde koşma yarışı yapıyorlar.anne hızım kaç diyor b 50 diyorum offf yine olmadı diyor.kaç basacaktın diyorum 2000 filan diyor:KK53:

banada daha kolay geldi.şuan çocukların tüm çamaşırları konmari
ya bi de çocuklarda daha zor geliyor bana.
pamuklu bütün kıyafetler bir de katlanınca iyice kırışıyor, ütülemeden giydirilmiyor.
vaktim yok ki her zaman onu takip etmeye. evde olmayınca dolapta olanı giyiyor kırışık kırışık.
ne bileyim ben mi beceremedim anlamadım ki :110:

bizimkilerde takım kuruyorlar yemek yerken ikiye iki . kazanamayınca ikinci oldunuz anne boşver akşama belki siz birinci olursunuz diyorlar.kazanmakta varmış kaybetmekte ..:işsiz:.şimdide evde koşma yarışı yapıyorlar.anne hızım kaç diyor b 50 diyorum offf yine olmadı diyor.kaç basacaktın diyorum 2000 filan diyor:KK53:
Kız çocukların hiç böyle şeylerle uğraştıklarını sanmıyorum 😅 çok hırslılar daha şimdiden

bizim de tüm kıyafetler konmari usulü katlanmış durumda. Öncesinde asla dolap düzenli durmazdı ama bu metodu uyguladığımdan beri dolaplar çok ferah

Nasıl saklama kapları orta boy mu 🤔
Ufak mi
Foto göndereyim dedim . Bunların şeffaf kapaklısı. Özellikle dikdörtgen küçüklerden aldım. Ortadakinden. 3 de büyük. İnşaallah memnun kalırım. images (4).jpeg

ben de bu yüzden porselen ve bi takım eski cam günlük yemek takımımı elden çıkardım ve 18 parçalı paşabahçenin cam yemek setini aldım.
birkaç parçası kırılmış olarak geldi. ama paramı iade ettiler. tabaklarda bende kaldı. şimdilik onları kullanıyorum.
Setin fotosunu gönderebilir misin müsait olunca?

X