- 23 Eylül 2013
- 23.863
- 48.533
Süperrr yeniden azalıyoruzzzz
Aynen merak ediyorum daha ne kadar eşya çıkacak evden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süperrr yeniden azalıyoruzzzz
paşabahçe dışında cam ürün kullanmıyorum diyebilirim.kavs-i kuzah CKbeautyandsheer kızlar bende günlüklerim yiprandikca atıp yerine cam alıyorum artık evet daha sağlıkli çok güzel cam ürünlerde var Madame C.. da ve ikeada
evet evet lütfenEki Görüntüle 2770556
Şubatta konmari metodu deneyelim mi
banada daha kolay geldi.şuan çocukların tüm çamaşırları konmarionun katlama metodu bana uygun değil.
(sanki yapacakmışım gibi cevap da yazdım sana )
ciddimisin.vayy platonlar falanOcak ayı hedefim: Lise Felsefe kitabını oku- bugün itibari ile kitabı bitirdim çok mutluyum
ben okudum ilk bu topiğe gelince almıştım.aslında bir nevi özeti geçiyor çoğu zaman burada yaptığımız şeylerle.işte sıralaması var .parça parça yapıyorsun.biri bitmeden diğerine kesinlikle başlamıyorsun küçük püf noktaları falan var aralarda.ben notlar almıştım okurken.eve geçince bir gözden geçireyim kitabıDeneyelim canım. Ben bu kitabı okumadım. Kitap aldığım sitede tükenmişti, içeriğini merak ediyorum.
bizimkilerde takım kuruyorlar yemek yerken ikiye iki . kazanamayınca ikinci oldunuz anne boşver akşama belki siz birinci olursunuz diyorlar.kazanmakta varmış kaybetmekte ...şimdide evde koşma yarışı yapıyorlar.anne hızım kaç diyor b 50 diyorum offf yine olmadı diyor.kaç basacaktın diyorum 2000 filan diyorHala aynı ama biraz azalttı yenilgiyi kabullenmeye başladı zaten kendid kendine yarışa giriyor artık mesela kahvaltıda anne bakalım kim önce çayını bitirecek diye zorla yarışa sokuyor bizi( kendisine pekmez ve sıcak su koyuyorum) sonra babası genelde önce bitiriyor sonra bana dönüp anne babam bizi kazandı diyor yani kazanmasa da kaybetmiyor kazanılıyor
ya bi de çocuklarda daha zor geliyor bana.banada daha kolay geldi.şuan çocukların tüm çamaşırları konmari
Platonlar, Sokratesler, aristotelesler, kantlar, descartesler bir aydır beynimin içinde cirit atıyorlarciddimisin.vayy platonlar falan
Kız çocukların hiç böyle şeylerle uğraştıklarını sanmıyorum çok hırslılar daha şimdidenbizimkilerde takım kuruyorlar yemek yerken ikiye iki . kazanamayınca ikinci oldunuz anne boşver akşama belki siz birinci olursunuz diyorlar.kazanmakta varmış kaybetmekte ...şimdide evde koşma yarışı yapıyorlar.anne hızım kaç diyor b 50 diyorum offf yine olmadı diyor.kaç basacaktın diyorum 2000 filan diyor
Setin fotosunu gönderebilir misin müsait olunca?ben de bu yüzden porselen ve bi takım eski cam günlük yemek takımımı elden çıkardım ve 18 parçalı paşabahçenin cam yemek setini aldım.
birkaç parçası kırılmış olarak geldi. ama paramı iade ettiler. tabaklarda bende kaldı. şimdilik onları kullanıyorum.
Güle güle kullanFoto göndereyim dedim . Bunların şeffaf kapaklısı. Özellikle dikdörtgen küçüklerden aldım. Ortadakinden. 3 de büyük. İnşaallah memnun kalırım.Eki Görüntüle 2771387
Setin fotosunu gönderebilir misin müsait olunca?
Güle güle kullan çok güzelsadece alt sıradaki ilk 3 tabağı aldım.
bordo servis tabağı
mermer desenli küçük pasta tabağı
mermer desenli çukur yemek tabağı.
kase falan yoktu sette. ayrıca satılıyordu ama almadım.
Eki Görüntüle 2771669