Popüler Konu Minimal Yaşam

Ben saklamıştım. Küçük oğlum yazık gelen hediyeler hariç hep 2. El giyiyor 😅 neyseki şimdi abisinin kıyafetleri yıpranıyor da bir yerde yeni kıyafet almamız gerekecek 🤣
bi arahep abisinkini giydi bizim küçük.son dönemlerde abi baya baya eskitiyor giydiklerini küçüğe yeni alıyoruz

Bugün neler yaptım
Dün akşam uykuya 10 dk daha direndim ve mutfağı oturma odasını tamamen topladım
Sabah güzel enerjiyle uyandım
Bulaşık mak bosalttim
Yatağı topladım
Kahvaltı hazırla topla derken o ara akşam yemeğini hazırladım
Kızımla bahçede kar oynadık
O sırada çöpü attım
Patates soğan sepetini ayikladim

Miya bugün daha enerjik 😊

bi arahep abisinkini giydi bizim küçük.son dönemlerde abi baya baya eskitiyor giydiklerini küçüğe yeni alıyoruz
Aynen bizimki de daha bi süre giyer abisininkileri. Ama 4 yaş kıyafetleri yıpranıyor atılır yani. 3-4 yaşla birlikte almam gerekecek

Bugün neler yaptım
Dün akşam uykuya 10 dk daha direndim ve mutfağı oturma odasını tamamen topladım
Sabah güzel enerjiyle uyandım
Bulaşık mak bosalttim
Yatağı topladım
Kahvaltı hazırla topla derken o ara akşam yemeğini hazırladım
Kızımla bahçede kar oynadık
O sırada çöpü attım
Patates soğan sepetini ayikladim

Miya bugün daha enerjik 😊
Hangi mia 🤣 şaka şaka ikisi de enerjikmiş zaten maşallah 🧿

Dün gece yatmadan oturma odasını bugün de mutfak ve salonu süpüttüm. Annem evi sildi. Bir mak. Çamaşır katlamam için bekliyor. WC- lavabo yıkandık yataklar düzeltildi(bunları sayenizde rutine bindirdim).

Az önce annemle yürüyüş yaptık. Hava çok güzel güneşli. Oğlumla etkinlik kitabı yaptık. Küçük oğlum da 2 yaş sendromu is loading 😅

Bugun kendimce cok radikal bir karar vererek cocuklugumdan beri biriktirdigim pelus hayvanlarimin bir kismini elemeye karar verdim🥺 hepsini yillardir bir dolapta sakliyordum ve evlendikten sonra da yanimda getirmistim. Suanda dolabimda yer olmadigi icin 2 senedir acikta duruyorlar odada ve kimbilir ne kadar tozlandilar.. acaba pisman olur muyum sonra bu kararimdan🙄

Bugun kendimce cok radikal bir karar vererek cocuklugumdan beri biriktirdigim pelus hayvanlarimin bir kismini elemeye karar verdim🥺 hepsini yillardir bir dolapta sakliyordum ve evlendikten sonra da yanimda getirmistim. Suanda dolabimda yer olmadigi icin 2 senedir acikta duruyorlar odada ve kimbilir ne kadar tozlandilar.. acaba pisman olur muyum sonra bu kararimdan🙄
Yaklaşık 10 adet ilkokul ortaokul yıllarından kalma var benim. Sana ne olacağını anlatayım. Çocukların olunca hevesle onlara vereceksin hani dokunmaya atmaya kıyamadığın o peluşları oynasınlar diye. Onlar o peluşları çekiştirecek yırtacak ağızlarına alıp çiğneyecek boyalarla boyayacak, balkondan aşağı atacak, çöpte bulacaksın bazılarını. Kimisi de gelen misafir çocukları tarafından alıkonulacak ve bir daha onları asla göremeyeceksin 😡🤣

Bence çok iyi bir karar vermişsn,hiç dusunme 😅

Kız benim bı tane bile pelusum yok eşim bi tane almıştı o da çocuktan sonra büyük şiddete maruz kaldı ,🤪 ruhsuzum ben dümdüzüm

Bugün waffle makinemi sattım aynı işi tost makinesi de yapiyor böylece bugün toplam iki fincan takımı ,makine ve bir çaydanlık daha eledim😅evde fazlalık yok aslında ama elemeler bitmiyor 😆kızlar acimayin kullanmıyorsanız ihtiyac duymuyorsaniz dolaplarda bekletmeyin ,pişman olmazsınız 👍

Kız benim bı tane bile pelusum yok eşim bi tane almıştı o da çocuktan sonra büyük şiddete maruz kaldı ,🤪 ruhsuzum ben dümdüzüm
Ortaokulda arkadaşlarım birleşip doğumgünü hediyesi bir ayıcık almıştı. Özene bezene sakladı arkadaşın Kızı geldi giderken götürmek istedi. Götürsün bir şey olmaz dedim ama sonra getirirler sandım gelmediği gibi başka bir gelişinde bi tane daha aldı 🙈🤣

Ortaokulda arkadaşlarım birleşip doğumgünü hediyesi bir ayıcık almıştı. Özene bezene sakladı arkadaşın Kızı geldi giderken götürmek istedi. Götürsün bir şey olmaz dedim ama sonra getirirler sandım gelmediği gibi başka bir gelişinde bi tane daha aldı 🙈🤣
Hay Allah ya bak değdi mi o kadar saklamana emeğine 🤪

Aaaa çok relaxmış arkadaşın da, ben hayatta başkasının eşyasını saklayamam hemen geri veririm. Millet rahat arkadaş ya.

Yaklaşık 10 adet ilkokul ortaokul yıllarından kalma var benim. Sana ne olacağını anlatayım. Çocukların olunca hevesle onlara vereceksin hani dokunmaya atmaya kıyamadığın o peluşları oynasınlar diye. Onlar o peluşları çekiştirecek yırtacak ağızlarına alıp çiğneyecek boyalarla boyayacak, balkondan aşağı atacak, çöpte bulacaksın bazılarını. Kimisi de gelen misafir çocukları tarafından alıkonulacak ve bir daha onları asla göremeyeceksin 😡🤣
Cok tatlisin beni guldurdun😆😆😆😆❤❤❤❤ evet aslinda saklama sebebim onlarla aramdaki duygusal bagdi. Ilerde ( ki cok da ileri bir tarih degil kismetse😃) cocuguma oynasin diye vericem ve hor kullanip kullanmamak onun biraz da mizacina bagli gerci🤭🤭 misafir cocugu mevzusunu dusunmek dahi istemiyorum, en buyuk travmam😆 Yaklasik 17 18 tane irili ufakli var ve bunlardan en az 12 13 tanesini vermek istiyorum. Ama iste pisman olur muyum ki🥺 bugun bir pelus oyuncagin fiyati da ucuz degil. Ikeanin meshur pelus filini gordum gecen 169 gibi biseydi. Yerine yenisini almak da istemiyorum. Cocuklar pelus hayvan cok seviyor mu ki?

X