Popüler Konu Minimal Yaşam

Ben saklamıştım. Küçük oğlum yazık gelen hediyeler hariç hep 2. El giyiyor 😅 neyseki şimdi abisinin kıyafetleri yıpranıyor da bir yerde yeni kıyafet almamız gerekecek 🤣
Aslında güzel birşey kardeşe devir ama ben ilkine aldım ya ikinciye almasam canım sıkılır 😅bir de Allah nasip edecek mi bakalım olur mu olmaz mı saklamak içimden gelmedi

Ben saklamıştım. Küçük oğlum yazık gelen hediyeler hariç hep 2. El giyiyor 😅 neyseki şimdi abisinin kıyafetleri yıpranıyor da bir yerde yeni kıyafet almamız gerekecek 🤣
Aslında güzel birşey kardeşe devir ama ben ilkine aldım ya ikinciye almasam canım sıkılır 😅bir de Allah nasip edecek mi bakalım olur mu olmaz mı saklamak içimden gelmedi

Allah gönlüne göre versin saltycim 😊 ama ben kıyafet olarak büyük oğluma da çok az şey almıştım. Doğumdan sonra alırız eksikleri dedik ama o kadar çok hediye geldi ki ilk çocuk olunca 2 tarafta ilk torun olunca bu yıl başladım ona da baya baya kıyafet almaya 🙈

Allah gönlüne göre versin saltycim 😊 ama ben kıyafet olarak büyük oğluma da çok az şey almıştım. Doğumdan sonra alırız eksikleri dedik ama o kadar çok hediye geldi ki ilk çocuk olunca 2 tarafta ilk torun olunca bu yıl başladım ona da baya baya kıyafet almaya 🙈
Amin🙏Baya şanslıymis minik demekki bize hiç kıyafet hediye gelmedi desem yeridir .Takı ve para geldi hep 😅

O yıllar hatırlıyorum da ise gitmek için uyandığımda 10 dk dolaba boş boş bakardım giyecek birşey bulamazdım dolap dolu olduğu halde sonra hızlıca elime geçeni giyerdim
Sonra çoğu zaman anahtarımı aramakla geçerdi
Iş yeride öyle çekmeceler masa dolu olurdu hep
Sonra eve gelirdim yemek mi yapayım ev mi toplayayım
Yemek yapsam buzdolabında bakardım sebzeler bozulmuş
Liste olmayınca yine uzunca düşünür birşeyler bulurdum yapacak

Kızımın üstü değişecek olsa çamaşır yığınından arar bulurdum

Sonra yetersizlik hissiyle moralim bozulur enerjim düşerdi

Sonra dolabimi sadelestirip neler olabileceğini gördüm
Daha güzel giyindim
Sabahları daha pratik oldum
Sonra evin her alanını kontrol altında tutmaya çalıştım
Mesela 20 havluyu sığdıracak yer bulamazken 5 tane havluyu minik bir çekmeceye koyabiliyorsun

Nevresimleri hurclara koymak yerine 1 şifoniyer çekmecesi yeterli olur hale geliyor

Umarım sende başlarsın bu yolculuğa 😊
Ne yapıyorsun, yukarıdan beni mi izliyorsun nedir 🤣😁 Acaba sanatçı bu tabloda ne anlatmak istemiş desem, önceki halinin az hallicesi. :) Umarım başlarım...umarım. :)

Ne yapıyorsun, yukarıdan beni mi izliyorsun nedir 🤣😁 Acaba sanatçı bu tabloda ne anlatmak istemiş desem, önceki halinin az hallicesi. :) Umarım başlarım...umarım. :)
Kendini hazır hissettiğinde başlayacaksın inanıyorum 😊
Aynı yollardan geçiyoruz o yüzden yollarımız kesişmiş sizinle ne mutlu tanıştım her birinizle

Mia- Mia- koooşşş :KK55:

Neler yaptım Neler :KK70:

Bu ara kilo problemi yaşıyorum bu da psikolojimi alt üst etti. Dedim ben zayıflayamıyorum, bari dolabı zayıflatayım :KK70:

Mutfak dolabından günlük kullandığım 2 takım (bikaç parçası kırılmış) yemek takımı çıkardım. Satış için programa yükledim.
1 takım nescafe fincanı yükledim.
2 saklama kabı
6 lı kase
8 li bir başka kase
1 cam biberon u da yükledim.

fincanlar ve yemek takımının biri satıldı :KK70:

kocam "aferin kız" dedi :KK70:

Bu ara kilo problemi yaşıyorum bu da psikolojimi alt üst etti. Dedim ben zayıflayamıyorum, bari dolabı zayıflatayım :KK70:

Mutfak dolabından günlük kullandığım 2 takım (bikaç parçası kırılmış) yemek takımı çıkardım. Satış için programa yükledim.
2 saklama kabı
6 lı kase
8 li bir başka kase

Süper bir eleme olmuş
Eline sağlık 😍

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer şimdi mutfak nasıl ferah olmuştur😊
kullanmadığım bir fritöz vardı. onu da sattım
tepsilerim var alüminyum onları anneme verilmek üzere ayırdım. makarna falan kesiyor yazın, lazım oluyor ona. benim borcamlarım bana yetiyor. ayrıca çelik tepsi bıraktım kendime.

ferahladı, hatta dolaplar boşaldı diyebiliriz.

Ama daha çoook var :KK43:
Benim eşyam inanılmaz fazlaydı evlenirken. ekstra bir şey almadım buna rağmen hiç kullanmadıklarım var.

2 saklama kabı
6 lı kase
8 li bir başka kase

Ooo süper 🤩Nescafe fincanı kaça koydun canım bendr de karaca sıfır takım var kaça koysam acaba

X