Popüler Konu Minimal Yaşam

Kızlaaaar buraya yazdım kaynımın kısmetini açtım. Sanırım büyük gün yaklaşıyor elti oluyorum 🤭 hemen bir koşu memlekete gidip kınalığımı almalıyım 🙈🤣
Bende saklasam mindiye düşündüm ama satışa koydum elbiseleri hep😅
Hadi hayırlı olsun 🤩🥳🥳

kullanmadığım bir fritöz vardı. onu da sattım
tepsilerim var alüminyum onları anneme verilmek üzere ayırdım. makarna falan kesiyor yazın, lazım oluyor ona. benim borcamlarım bana yetiyor. ayrıca çelik tepsi bıraktım kendime.

ferahladı, hatta dolaplar boşaldı diyebiliriz.

Ama daha çoook var :KK43:
Benim eşyam inanılmaz fazlaydı evlenirken. ekstra bir şey almadım buna rağmen hiç kullanmadıklarım var.
Aynen öyle bazi eşyalar hiç kullanılmıyor

Selam kızlar Bugün kahvemi yapana kadar etrafı topladım
Mak çamaşır attım
Yatağı topladım

Sonrasında 1 tur odaları süpürür çöp atarım isler biter
Exra iş belki yaparim

Miya nin burnu akıyor kaç gündür inşallah geçer

Selam kızlar Bugün kahvemi yapana kadar etrafı topladım
Mak çamaşır attım
Yatağı topladım

Sonrasında 1 tur odaları süpürür çöp atarım isler biter
Exra iş belki yaparim

Miya nin burnu akıyor kaç gündür inşallah geçer
Geçmiş olsun 😞

Dilerim herkes iyidir🌸💜

Dun nevresim takimini degistirmistim ,bugun bir makine onlari yikadim.
Ardindan makineye birikmis havlulari attim 60 dereceye, onlar yikandi astim.
Aksam icin balik var firinda, yanina marul salatasi yaptim, dunden de brokolim var.
Tatli olarak gunu kurtaran puding yaptim🤭 Normalde hazir puding sevmem,tadi yavan oluyor. Ama ben pisirirken icine tablet cikolata ya da damla cikolata atiyorum,o zaman hem kivami hem tadi daha yogun oluyor, tavsiye ederim🍫
Bugun biraz tchibo nun internet sitesine bakindim. En sevdigim alisveris sitelerinden💜 hayati kolaylastiran cok guzel urunler var. Bikac bisey attim sepete , ama almadim henuz. Dusunuyorum istek mi, ihtiyac mi diye🤭🤭

Dilerim herkes iyidir🌸💜

Dun nevresim takimini degistirmistim ,bugun bir makine onlari yikadim.
Ardindan makineye birikmis havlulari attim 60 dereceye, onlar yikandi astim.
Aksam icin balik var firinda, yanina marul salatasi yaptim, dunden de brokolim var.
Tatli olarak gunu kurtaran puding yaptim🤭 Normalde hazir puding sevmem,tadi yavan oluyor. Ama ben pisirirken icine tablet cikolata ya da damla cikolata atiyorum,o zaman hem kivami hem tadi daha yogun oluyor, tavsiye ederim🍫
Bugun biraz tchibo nun internet sitesine bakindim. En sevdigim alisveris sitelerinden💜 hayati kolaylastiran cok guzel urunler var. Bikac bisey attim sepete , ama almadim henuz. Dusunuyorum istek mi, ihtiyac mi diye🤭🤭
Eline sağlık 😊

X