Popüler Konu Minimal Yaşam

Peluş oyuncak eşimle sevgiliyken çoktu
Evlenince kv gönderdim çocuklara dağıtsın diye
Aslında tarzım bir hediye değil 😅
Kızımın var bazen oynuyor
Eskiden pelus ayi hediye edilmesi bana cok buyuk bisey gibi gelirdi😃 sonrasinda o donem nisanlim olan esim dogumgunumde tek tas kupe alinca citam yukseldi bi anda🤣🤣 zaten hic sevilmemistim ki gecmiste.. ufacik kirintilari sevgi zannetmisim. Maddesel anlamda degil, tamamen kalben..burdan drama queen e bagliycam az kaldi👸🏻😀

Eskiden pelus ayi hediye edilmesi bana cok buyuk bisey gibi gelirdi😃 sonrasinda o donem nisanlim olan esim dogumgunumde tek tas kupe alinca citam yukseldi bi anda🤣🤣 zaten hic sevilmemistim ki gecmiste.. ufacik kirintilari sevgi zannetmisim. Maddesel anlamda degil, tamamen kalben..burdan drama queen e bagliycam az kaldi👸🏻😀
O zaman öyle modaydı sanırım
Ama 7 yılda her özel gün de peluş oyuncak gelmesi tuhaf olmuştu en sonunda söylemiştim oyuncak almasan olurmu diye çocuk değilim sonuçta😂

Evlenince de hediye olayını kaldırdık

Hediyede kullanılır eşyaları daha çok seviyorum 😁

O zaman öyle modaydı sanırım
Ama 7 yılda her özel gün de peluş oyuncak gelmesi tuhaf olmuştu en sonunda söylemiştim oyuncak almasan olurmu diye çocuk değilim sonuçta😂

Evlenince de hediye olayını kaldırdık

Hediyede kullanılır eşyaları daha çok seviyorum 😁
Daha önce de söylemişimdir Benim eşim de hep spor ayakkabı alıyor diye söyledim artık alma en azın spor alma dedim yeter 😅

Çok duygusalım bu ara. Bu mesaja bile gözlerim dolmuş olabilir..
Dün kırmızı odaya bakayım dedim normalde izlemiyorum. Şu Can’lı sahneler ağlattı beni kapattım sonra.
Az önce tv de unutursam fısılda filmine baktım o da duygulandırdı. Ki daha önce sinemada ve tv de olmak üzere 2 kez daha izlemiştim.

Çok duygusalım bu ara. Bu mesaja bile gözlerim dolmuş olabilir..
Dün kırmızı odaya bakayım dedim normalde izlemiyorum. Şu Can’lı sahneler ağlattı beni kapattım sonra.
Az önce tv de unutursam fısılda filmine baktım o da duygulandırdı. Ki daha önce sinemada ve tv de olmak üzere 2 kez daha izlemiştim.
Bu duygusallık, bu gözlerin yaşarma durumu... yoksaaaa?😅

Ben dün hani genç psikiyatristin hikayesinde dayısı üniversiteyi kazanıyor ya orda gözlerim dolmadı baya baya ağladım, eşime dönüp nasıl göndereceğiz çocukları üniversiteye diye 🤦🏻‍♀️😔

Hayırlı akşamlar kızlar ,yağmur yağıyor pencereden izledim biraz ağladım gayri ihtiyari , yağmuru izlemek beni çok rahatlattı içimdekileri de alıp götürdü sanki😌

Çayımı kahvemi içtim ,paketli gıdalara bayadır ara vermiştim bir kaç gündür kendime izin veriyorum ,yarın tekrar devam edeceğim bu şekilde tamamen bırakamamış olsam da baya azaltmış oluyorm tüketim miktarımi.

Kaç gündür basim ağrıyor uzun bı migren atağı geçiriyorm sanki gözlerime de vurdu fotoğraf seçme işini erteledim zaten canlı derslerden dolayı sürekli PC başındayız sanırım daha fazlasıni bünyem kaldıramayacak.

Kızlar evinizde yaptığınız iyileştirme veya dönüşüm örnekleri var mı fikir olsun bizlere😌
Ahşap kasem çatlamıştı onu saksi yaptım
Emaye sürahiyi kaşıklık yaptım
Yine kraft bir kargo kağıdını saksi için kullandım
Eski pamuklu kıyafetlerden toz bezi yapiyorum 😅

Ama öyle aşırı dönüşümlü şeyleri sevemiyorum

Ahşap kasem çatlamıştı onu saksi yaptım
Emaye sürahiyi kaşıklık yaptım
Yine kraft bir kargo kağıdını saksi için kullandım
Eski pamuklu kıyafetlerden toz bezi yapiyorum 😅

Ama öyle aşırı dönüşümlü şeyleri sevemiyorum
Harikasın 👍ben de çok zorlama şeyleri sevmiyorum ama bazı şeyleri gözden çıkarmak yerine yenilemek gerekiyor.Benim de tencerelerm kulpleri yanmıştı yeni kulp alıp degistrdm çok yeni bir görüntüye sahip oldular

Hayırlı akşamlar kızlar ,yağmur yağıyor pencereden izledim biraz ağladım gayri ihtiyari , yağmuru izlemek beni çok rahatlattı içimdekileri de alıp götürdü sanki😌

Çayımı kahvemi içtim ,paketli gıdalara bayadır ara vermiştim bir kaç gündür kendime izin veriyorum ,yarın tekrar devam edeceğim bu şekilde tamamen bırakamamış olsam da baya azaltmış oluyorm tüketim miktarımi.

Kaç gündür basim ağrıyor uzun bı migren atağı geçiriyorm sanki gözlerime de vurdu fotoğraf seçme işini erteledim zaten canlı derslerden dolayı sürekli PC başındayız sanırım daha fazlasıni bünyem kaldıramayacak.
Üstümüzdeki bu duygusallık hali muhtemelen önümüzü görememekten. Aslında bunu fırsat bilip anı yaşamaya odaklansak ne güzel olacak

Üstümüzdeki bu duygusallık hali muhtemelen önümüzü görememekten. Aslında bunu fırsat bilip anı yaşamaya odaklansak ne güzel olacak
Öyle gerçekten ,anı yaşamak lazım ama bazen aynı şeyleri tekrar etmekten de yorulduğumu görüyorum farklılık arıyorum biraz

Harikasın 👍ben de çok zorlama şeyleri sevmiyorum ama bazı şeyleri gözden çıkarmak yerine yenilemek gerekiyor.Benim de tencerelerm kulpleri yanmıştı yeni kulp alıp degistrdm çok yeni bir görüntüye sahip oldular
Pipetlerden bileklik yaptık sayılır mı😅 şaka bi yana benim danteller var hatırlarsın belki. Onun dışınd kırmızı seramik tenceremi saksı yaptım. 3 kat merdivenimiz bozuldu onu balkonsa saksılık yaptım. Annemi çeyizinden aldığım su Takımı var kahverengi cam oymalı. 2sini kalemlik yaptım birinin içine pamuk birinin içine kulak çöpü koydum.Bir Bursa çarşafını koltuk örtüsü olarak kullanıyorum. Önceden azıcık yıpranmış kapitone yatak örtüsünü halı örtüsü olarak kullandım uzun süre. Konsolun üstündeki 2 aynanın küçüğünü girişe büyüğüne banyo lavabosuna koydum. Banyoyu daha geniş gösterdi.

Eklentiler

• C181818D-272F-4E69-8B14-7712A7EA64ED.jpeg
    C181818D-272F-4E69-8B14-7712A7EA64ED.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 29
Bazen 1 beden büyük alıyorum seneye de giyer diye 😂
Bazıları güzel duruyo bazıları emanet gibi duruyor sonra ki yıl için ayırıyorum.
Pantolon esortman kendi yaşında alıyorum güzel oluyor
Kalıp farkı oluyor
Evet ben onu yaşadım geçen yıl eşim 3 yaş pijama almıştı ama pijama 7 yaş gibiydi seneye sakladım bugün de giyiyor tam oldu gibi ben anlamadım ki işleri bedenleri tutmuyor Suhanın dedıgıı gibi 😅 bu arada kızımın tüm kıyafetleri attım kardeşine saklamadım ona yenisini alacağım 🙄 sadece örgü yelek felan sakladım

X