Popüler Konu Minimal Yaşam

Mia- Mia- bayıldım Eylül’ün odasına 😍

Buzdolabına çözüm bulursan mutlaka bizimle paylaş 😅

Benim büyük oğlan da yaşında kıyafet giyiyor, 3 yaştan kalanların bazıları da oluyor hatta 🤦🏻‍♀️😅

Bugün 6 dersim vardı, sonra okula gittim. Kayınvalideme kahve içmeye gittim. Biraz verimsiz bir gündü. Sonunda yağmur yağdı şükürler olsun 🙏

Ben de kangurumu sattım. Park beşiği satmaktan vazgeçtiğim gün bir sürü alıcı çıktı ama oda yapana kadar satmaktan vazgeçtim 😊

Benim büyük oğlan da yaşında kıyafet giyiyor, 3 yaştan kalanların bazıları da oluyor hatta 🤦🏻‍♀️😅

Bugün 6 dersim vardı, sonra okula gittim. Kayınvalideme kahve içmeye gittim. Biraz verimsiz bir gündü. Sonunda yağmur yağdı şükürler olsun 🙏
Ders vermişsin, ziyarete gitmişsin daha ne olsun :KK66:
Burda hafta başından beri yağmur var, bir kaç gün sonra kar geliyormuş.

Ders vermişsin, ziyarete gitmişsin daha ne olsun :KK66:
Burda hafta başından beri yağmur var, bir kaç gün sonra kar geliyormuş.
😊 haklısın aslında ama biraz koştur koştur olunca verimsiz gibi hissettim.

Yağmur yapmayacak diye çok korktum. Baya bahar havası vardı haftalardır. Buraya kar yağmıyor sadece yaylalara yağar. Bu sene yağmadı daha

Ben de kangurumu sattım. Park beşiği satmaktan vazgeçtiğim gün bir sürü alıcı çıktı ama oda yapana kadar satmaktan vazgeçtim 😊
Kanguruyu ben de letgoya koymuştum. Alıcı çıktı. Yer belirledik, iş çıkışı buluşup verecektim. Kadın gün içinde yazdı kanguruyu yanınıza aldınız mı akşam buluşucaz dedi evet dedim. Kendini, kıyafetini falan tarif etti. Telefon numarasını almamıştım program üzerinden yazışıyorduk. Akşam buluşma yerine gittim kadın gelmedi. Hatta belki şarjı bitmiştir diye bekledim bir süre. Letgodan yazdım cevap yok. Başına bişey geldi ciddi bi durum oldu sandım. Bir kaç gün geçti mesajlarımı okumuş cevap vermeye tenezzül etmedi. Ben de sizin gibiler sayesinde insanlara güven kalmıyor dedim. Engelledi beni. Çok şaşırtıcı geldi durum bana.

Kanguruyu ben de letgoya koymuştum. Alıcı çıktı. Yer belirledik, iş çıkışı buluşup verecektim. Kadın gün içinde yazdı kanguruyu yanınıza aldınız mı akşam buluşucaz dedi evet dedim. Kendini, kıyafetini falan tarif etti. Telefon numarasını almamıştım program üzerinden yazışıyorduk. Akşam buluşma yerine gittim kadın gelmedi. Hatta belki şarjı bitmiştir diye bekledim bir süre. Letgodan yazdım cevap yok. Başına bişey geldi ciddi bi durum oldu sandım. Bir kaç gün geçti mesajlarımı okumuş cevap vermeye tenezzül etmedi. Ben de sizin gibiler sayesinde insanlara güven kalmıyor dedim. Engelledi beni. Çok şaşırtıcı geldi durum bana.
Aynı şeyi iki kere yaşadım bende , gerçekten ikinci el satışı büyük sabır istiyor çok tuhaf insanlar var

Ben de beşiği satayım dedim ki sadece bı kere yattı oğlan sıfırdi daha Paketinde bir arkadaşımin bebeği olacaktı konusu açılınca vereyim dedim çok memnun oldu hediye etmiş oldum bebise

Benim oğlan da aynı yaşının kıyafetlerink giyiyor hatta eskiler de oluyor😅

Çok tuhaf tipler var ya. Geçen bir kitap koymuştum. Kızın biri yazdı öğrenciyim indirim yapar mısınız diye. Baya indirdim öğrenci deyince.çok iyisiniz teşekkürler diye abartılı bi MSj attı. Tamam alıcam fiyatı düzenleyin dedi düzenledim. Bekledim almadı.görmedi sandım fiyatı düzenledim diye. MSj atayım dedim gitmedi msj beni engellemiş. Ne alaka yani. Sanki almasa hesap sorcam. Çok şaşırdım.

Ben hep kargo ile yaptım satışları. Öyle gelmese zamanımı yese baya sinir olurum. Düşüncesiz insanlar

Sağol mikanim
Ne güzel gün geçmiş arada nefes almak gerekli 😊 hemde çok çalışmışsın kolay gelsin

Ben de beşiği satayım dedim ki sadece bı kere yattı oğlan sıfırdi daha Paketinde bir arkadaşımin bebeği olacaktı konusu açılınca vereyim dedim çok memnun oldu hediye etmiş oldum bebise
Böylesi daha güzel olmuş. Ben de küçüğün kıyafetlerini bir arkadaşa veriyorum artık

Böylesi daha güzel olmuş. Ben de küçüğün kıyafetlerini bir arkadaşa veriyorum artık
Ben ikinci çocuğu düşündüğüm halde hem kıyafetleri hem oyuncakları verdim arkadaşlara beşiği de gitti😅Allah kısmet ederse ikinci de sıfırdan başlarız alışverise

Ben ikinci çocuğu düşündüğüm halde hem kıyafetleri hem oyuncakları verdim arkadaşlara beşiği de gitti😅Allah kısmet ederse ikinci de sıfırdan başlarız alışverise
Ben saklamıştım. Küçük oğlum yazık gelen hediyeler hariç hep 2. El giyiyor 😅 neyseki şimdi abisinin kıyafetleri yıpranıyor da bir yerde yeni kıyafet almamız gerekecek 🤣

Bugün sade beyaz gunluk kullanım için bir yemek takımı almak istedim eşim alma dedi ilk kez 😅gideceğiz ya gerek yok diyor nasıl etkilemissem artık ,doğrusu alma demesi çok hoşuma gitti ,beklediğim adimlar

X